Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...
Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...
Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...
Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1...

Egyszerű kapcsoló Sonoff T3 EU TX 1 csatornás érintéssel, Wi-Fi + RF 433, fekete

2080032
Raktáron
129,00 lei
Adóval együtt

Fekete Sonoff T3 EU TX kapcsoló érintéssel, üveggel és távvezérlés lehetőségével. A T0, T1, T2 és T3 közötti különbségek tervezési adatok, amelyek mindegyike az európai szabvány szerint készült. A T2 és T3 modellek szegéllyel rendelkeznek a kapcsoló körül, míg a T0 és T1 modellek nem rendelkeznek ezzel az éllel. Ugyanakkor a T0 modell nem támogatja az RF átvitelt és az RF távirányítóval való csatlakozást, míg a többi modell támogatja a WiFi -t és az RF -t. A T3 az egyetlen fekete kivitelű modell.

Jellemzők:

Típus: T3EU2C-TX
Csatornák száma: 2
Tápfeszültség: 90-240 V AC
Maximális áram: 2A (csatornánként)
Maximális teljesítmény: 480W
Fekete szín
WIFI kapcsolat: 802.11 b / g / n
WIFI titkosítás: WPA-PSK / WPA2-PSK
Anyag:

 

Intelligens kapcsoló

A Sonoff TX egy intelligens, tapintható fénykapcsoló. Egy alkalmazáson keresztül WiFi -n keresztül vagy klasszikus módon, érintéssel működtethető. A ház kiválasztott helyiségében felkapcsolhatja a villanyt, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Kiváló minőségű anyagokból, például hőálló ABS-ből és biztonsági üvegből készült, biztonságot nyújt, és tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. A kapcsoló világos háttérvilágítása finoman hangsúlyozza a kialakítását, és éjszaka is láthatóvá teszi.

Irányítás a ház minden tagja számára

Az alkalmazással könnyedén megoszthatja a fényvezérlést más felhasználókkal.

Üzemmód

A felhasználók távolról működtethetik a csatlakoztatott eszközöket az iOS és Android platformon elérhető ingyenes eWeLink alkalmazáson keresztül. Érintés vagy távirányító (433 MHz) is lehetséges. A hálózati kapcsolat miatt az eszköz állapotának szinkronizálása azonnali, így az alkalmazás mindig megjeleníti az aktuális adatokat. Ez lehetővé teszi az otthoni túlzott energiafogyasztás teljes ellenőrzését.

Intelligens vezérlés

Beállíthatja, hogy saját időprogramjai automatikusan be- / kikapcsolják az eszközöket egy adott időpontban.

Távirányító

Az alkalmazással a világítás vezérlésének köszönhetően távolról távol is könnyen be- vagy kikapcsolhatja a házban lévő világítást. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, lehetővé teszi egy adott kapcsoló kiválasztását. Többé nem kell aggódnia, hogy a lámpa kigyullad.


567 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.