SupFire GT-R2 újratölthető kerékpáros...
SupFire GT-R2 újratölthető kerékpáros...

SupFire GT-R2 újratölthető kerékpáros zseblámpa, 410lm, alumínium

2250011
67,50 lei
Adóval együtt

A kerékpáros zseblámpa alumínium házzal biztosítja a forgalomban szükséges védelmet. 7 óráig világítja meg az utat 410 lm intenzitással. Láthatóságot biztosít esős időben is, és nagy ütésállóságú hegyi túrákon is használhatja.

Specifikációk:

Modell: GT-R2
Fényerő: 410 lm
Teljesítmény: 14W
Újratölthető akkumulátor: 1200mAh
Autonómia: 3.5h-7h
Töltőport: Mini USB
Anyag: alumínium ötvözet
Méretek (mm): 65x39x23mm

Garancia: 1 év

 

Supfire GT-R2 kerékpáros zseblámpa

A Supfire GT-R2 egy kis kerékpáros zseblámpa, amely sok helyzetben működik, és segít növelni az utazási biztonságot. A 3,5-7 órás terhelés melletti önállóság lehetővé teszi, hogy még hosszú utazás során is sikeresen használja. A 2 fényes reflektor és egy extra piros vészvilágítás lehetővé teszi, hogy szinte minden helyzetben hatékonyan használja.

1598521736245643.jpg

2 reflektor - optimális megvilágítás

A felső fényvisszaverő nagy fényerőt kínál lenyűgöző felületen. Így továbbra is élvezheti az optimális megvilágítást, akár felhős napon biciklizik, akár sötétben tér vissza kerékpárútjáról. Másrészt az alábbi fényszórót úgy tervezték, hogy az általa kibocsátott fény ne vakítsa el a többi közlekedőt, ami lehetővé teszi az utazás biztonságának jelentős növelését. Mindkét izzó egyszerre bekapcsolható.

1100.jpg

További figyelmeztető lámpa

Lehetőség van a GT-R2 oldalán lévő piros lámpa bekapcsolására is. Ez ideális esetben figyelmeztető lámpaként szolgál. Ez egy rendkívül praktikus eszköz, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan növelje biztonságát az úton. Használja ezt a piros lámpát, ha meg kell állnia az út szélén, például meg kell javítania a kerékpárt, vagy meg kell várnia a segítséget, hogy távolról is jól látható legyen.

1%5B28%5D.jpg

Töltőként is használhatja

Az 1200 mAh -s akkumulátort a micro USB -porton keresztül töltheti. Egyetlen töltéssel 3,5 és akár 7 óra közötti üzemidő is biztosított. Szükség esetén a készüléket vészakkumulátorként is használhatja - nem kell attól tartania, hogy az okostelefon lemerül. Ráadásul a GT-R2 4 szintes akkumulátor állapotjelző lámpával rendelkezik-így mindig tudni fogja, mikor kell feltölteni.

2%5B24%5D.jpg

Világítsa meg az utat még esőben is

A lámpa vízálló, így megbízható az időjárástól függetlenül. Jól szolgál majd egy tiszta este, valamint eső esetén. Nem kell pánikba esnie és szétszerelnie a berendezést, ha vízcseppeket lát az égből. A Supfire GT -R2 -vel nem vesztegeti az idejét - gyorsan és biztonságosan hazaér, és menedéket nyújt az esőtől.

3%5B27%5D.jpg

Könnyű kezelés, gyors telepítés

A fény használata a legkisebb problémát sem okozza. Egyszerű kezelése a világító zöld gombnak köszönhetően lehetséges. A rugalmas gumiszalag lehetővé teszi a GT-R2 gyors, kényelmes és biztonságos rögzítését. Ezzel a hevederrel pillanatok alatt biztonságosan rögzítheti a lámpát a kerékpárhoz.

4%5B23%5D.jpg

99 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.