Okos lézerjáték kutyáknak vagy...
Okos lézerjáték kutyáknak vagy...

Okos lézerjáték kutyáknak vagy macskáknak, Petoneer Smart DOT

2190006
Raktáron
157,00 lei
Adóval együtt

Ébressze fel a vadászkedvet kedvtelésében. Ideális a magas hangszín fenntartásához és a játék kedvének fenntartásához nem beszélő barátjának. Az intelligens lézer észleli az állat jelenlétét a területen, és aktiválja a játéklézert.

Jellemzők:

Méretek (mm): 90 x 122 mm
Súly: 173 g
Csatlakozási port: Micro USB

 

Smart Dot Petoneer - ébreszd fel a vadászt a macskádban

A macskák vadászva születnek. Ha szórakozni szeretne háziállatával, és ugyanakkor segítene neki formában maradni, vásároljon interaktív Petoneer Smart Dot játékot. A készülék mozgó lézerpontot bocsát ki, amelyet a cica nyomon követhet - sokáig szórakoztató!

10%5B7%5D.jpg

Ideális az unalom elűzésére

A Smart Dot azért jött létre, hogy ösztönözze a macska ösztöneit és felébressze az állatba rejtett vadászt. Ezenkívül remek szórakozást nyújt kedvencének, miközben egyedül marad otthon. Ez az interaktív társ megakadályozza a macskák unatkozását.

2%5B17%5D.jpg

Megbízható szórakoztató forrás macskájának

Amikor a macska egyedül marad a házban, gyakran unatkozik, és problémái vannak. A Petoneer Smart Dot ezt elkerüli. Konfigurálhatja készülékét, hogy mindig tartsa kedvencét - kedvence észre sem veszi, hogy elment!

9%5B5%5D.jpg

Többféle üzemmód

Három út és 3 üzemmód közül választhat 3 különböző szögből. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáigazítsa a készüléket kedvence igényeihez és szokásaihoz. Van 2 macskád? Nem probléma - válassza ki a legnagyobb munkaterületet, és hagyja, hogy az állatok boldogan és szabadon futhassanak a piros ponton egy még nagyobb területen.

4%5B21%5D.jpg

Állítson be ütemtervet kedvence számára

További lehetőségekért társítsa a Smart Dot alkalmazást az alkalmazással. Ez lehetővé teszi például, hogy egyéni programokat állítson be macskáinak. Lepje meg kedvenceit, és hagyja, hogy élvezzék a szórakozást akkor is, ha távol van otthonától.

7%5B9%5D.jpg

Szórakozzunk együtt

Az alkalmazással lehetőség nyílik a lézerpont távvezérlésére is. A modern technológia biztosítja a stabil működést interferencia nélkül. Mozgassa az okostelefont bármely irányba, és nézze meg a cicát egy kis piros pont után a szobában. Nagyon szórakoztató mindkettőnknek!

11%5B6%5D.jpg

Önnek és macskájának tervezték

Miben különbözik a Smart Dot Petoneer? Elegáns, eredeti dizájn! A készüléket úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy macska - ennek köszönhetően azonnal tudja, hogy bolyhos barátjának tervezték. Kicsi és hordozható, szabadon mozoghat, és bárhová elhelyezheti. Tápellátása USB -porton keresztül történik, így könnyen csatlakoztatható konnektorhoz vagy külső akkumulátorhoz. A szinte láthatatlan, érzékeny gomb tökéletesen illeszkedik a készülék kialakításához, és kényelmes kezelést kínál.

8%5B9%5D.jpg

265 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.