XComfort vezeték nélküli...
XComfort vezeték nélküli...
XComfort vezeték nélküli...

XComfort vezeték nélküli fényszabályozó készlet CPAD-00/213

2020002
Elfogyott – feltöltés alatt
649,00 lei
Adóval együtt

Feszültségszabályozó készlet világításhoz + vezeték nélküli kapcsoló 1 gomb

A funkciót támogató izzók (beleértve a LED -eket) fényerejének csökkentése az xComfort vezeték nélküli gombjával, amely bármilyen felületre felszerelhető.

Jellemzők:

  • bármilyen típusú izzóval használható (pl. LED)
  • 100% egyszerű variáció; nem villog, villog vagy izzik a kikapcsolás után LED -ek esetén, nincs hiba
  • Pozicionálás a legalacsonyabb terhelésnél (0W)
  • Könnyen telepíthető; előre beprogramozott
  • Bármilyen felületre elhelyezhető
  • Kompatibilis az 55 mm -es univerzális kapcsolókkal
  • EATON vezérlőrendszerbe történő integrálás esetén a telefonnal is vezérelhető

 

EATON xComfor - Saját digitális komornyik

Napi luxusától függetlenül az xComfort a megoldás. Az xComfort a saját komornyikja, aki mindig az Ön rendelkezésére áll, függetlenül attól, hogy otthon vagy a világ más országában tartózkodik. Mivel az xComfort egy vezeték nélküli rendszer, nincs szüksége vezetékekre a kapcsolókról, a termosztátokról és az érzékelőkről. Az xComfort integrált rendszereinek segítségével, akár be- / kikapcsolja a lámpákat, akár szabályozni szeretné a ház hőmérsékletét, egész nap figyeli a házat, vagy vezérli a ház különböző elektronikus eszközeit. A rendszer segít különféle forgatókönyvek létrehozásában saját preferenciái szerint, például öntözze meg a kertet reggel 5 órakor, amikor mindenki alszik, vagy húzza le a rolót délután, amikor a nap erősebb bizonyos helyiségekben, és nem feltétlenül otthon. Beállíthatja, hogy a világítás bekapcsoljon, amikor a pincében dolgozik, vagy kapcsolja be a riasztót, és kapcsolja be az összes izzót, ha valaki tájékozatlan lépett az ingatlanára. Az xComfort rendszer egy összetett rendszer, amely különböző automatizálási elemekkel rendelkezik, amelyek csatlakoztatása után elérhetők, legyen szó akár a nappaliban, és filmet szeretne nézni, akár távol van a küldöttségtől, és szeretné, ha szerettei ne hiányoznának .

Minden egyetlen érintéssel történik - a Dimm all smart kapcsoló

A fényvezérlés az egyik leglátványosabb dolog, amit az xComfort segítségével megtehet. A környezeti világítás megfelelő hangulatot teremt, így a megfelelő fényerő -szabályozó kiválasztása nagy kihívássá vált az izzók széles választéka miatt, különösen a saját jellemzőkkel rendelkező LED -ek miatt. Az EATON fényerőszabályzó bármilyen fényforrást, például izzólámpát, halogén-, ESL-, CFL- és LED -izzót simán és folyamatosan állít. Így ezzel a meghajtóval a legalacsonyabb töltöttségi szinttől (0W) kiindulva nincsenek más meghajtókkal gyakran felmerülő problémák: megállás után nem bázizik, villog vagy ragyog. A fényerő -szabályozó a piacon található összes mechanikus gombbal kompatibilis.

Az Eaton xComfort intelligens készlete tartalmaz egy érintkezőkapcsolót, amely a csillár mögé vagy a ház bármely világítóberendezésére felszerelhető, és egy vezeték nélküli kapcsolót, amely nem igényel vezetékeket. A kapcsoló és a kapcsoló előre programozva van, így bárhol is kell szabályoznia a szoba fényét, ragasztással is rögzítheti a falra (a kanapé vagy ágy mellett a hálószobában, a szoba bejáratánál vagy akár a bejárati ajtónál), vagy hogy mobil legyen, és kapcsolja be a villanyt, ahol csak akarja a házban. Továbbá az intelligens rendszernek köszönhetően több kapcsolót csoportosíthat egyetlen vezeték nélküli kapcsolóra, vagy több kapcsolót is csatlakoztathat egyetlen kapcsolóhoz. Ily módon bekapcsolhatja a helyiségben a lámpát, függetlenül attól, hogy melyik ajtón lépett be (fej-lépcső típus), vagy egyszerre egy vagy több világítótestet is bekapcsolhat (pl .: főkapcsoló az egész házon).

Válassza ki kedvenc dizájnját

100% -os kompatibilitás 55x55 mm -es keretekkel. Válassza ki a keret textúráját, anyagát és színét számos gyártó nagyon széles termékválasztékából. A vezeték nélküli kapcsoló lehetővé teszi, hogy bármilyen felületre ragaszthassa. Mivel a kapcsoló nem igényel összekötő vezetékeket, így akár 2 éves élettartamú akkumulátorral is dolgozhat, így a kapcsoló üveg- vagy csempefalakra ragasztható anélkül, hogy összetörné vagy változtatnia kellene a házon.

Egyszerű és intuitív összeszerelés, ahol szüksége van rá

További beállítások

A vezérlés a házban bővíthető a SMART vezeték nélküli xComfort kapcsolókkal
A lámpák automatikus nyitása vagy kikapcsolása az otthontól való érkezéstől vagy távozástól függően
Az egész ház intelligens vezérlése az integrált SMART Home Controller xComfort rendszerhez csatlakoztatva

  • Hozzon létre és aktiváljon különféle forgatókönyveket táblagépén vagy telefonján
  • bárhonnan ellenőrizheti és irányíthatja a házat a mobilalkalmazás használatával

Csomag tartalma:

1 kompakt kapcsoló (működtető)
1 fehér vezeték nélküli kapcsoló
2 ragasztószalag

No reviews

3 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.