OneOdio A71D fejhallgato
OneOdio A71D fejhallgato

OneOdio A71D fejhallgato

2120071
Elfogyott – feltöltés alatt
166,01 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Gyarto: OneOdio

Modell: A71D

Atalakitok: 40 mm

Frekvencia atvitel: 20 Hz - 20 kHz

Mikrofon tipusa: Leveheto, mindeniranyu

Csatlakozo tipusa: Mini jack 3,5 mm

 

Fejhallgato Oneodio A71 Barna





Orakig hallgatsz zenet, es ertekeled a kenyelmet? Az Oneodio A71 fejhallgato tokeletes lesz szamodra! A termeket jol atgondolt kialakitas jellemzi, es minden reszlete a legmagasabb szintu kenyelemerzetet nyujtja. Allithato fejpant, forgathato es hihetetlenul puha fejhallgato es osszecsukhatosag – ez csak az elonyok kezdete. A fejhallgato 40 mm-es neodimium meghajtokat hasznal, amelyek kivalo hangminoseget garantalnak. Az A71-el tiszta magas hangokat es mely basszust elvezhet. A mellekelt 2 db kabelt talalod, amivel szinte barmilyen zeneforrashoz csatlakoztathatod a fejhallgatot, ha pedig inkabb a vezetek nelkuli megoldasokat reszesited elonyben, hasznald a Bluetooth technologiat!





8.jpg






Kivalo hangzas




A OneOdio A71 fejhallgato kivalo hangminoseget garantal a 40 mm-es neodimium meghajtoknak koszonhetoen. Mit is jelent ez? Szeles frekvencia atvitel, amely lehetove teszi, hogy a magas hangokat olyan tisztan hallja, mint egy konnycsepp, valamint egy hihetetlenul mozgo basszus, amelyet a zsigerekben fog erezni. Mindezek reven a fejhallgato nem csak mindennapi zenehallgatasra alkalmas, hanem studiomunkara vagy elo DJ show-ra is!





6.jpg






Atgondolt tervezes





Az Oneodio A71 fejhallgato orakon at kenyelmet kinal, es gondos kialakitasuknak koszonhetoen ellopja a szivet! Az allithato fejpanttal konnyeden az igenyeidhez igazithatod oket, a forgathato fules fejhallgatonak koszonhetoen pedig szukseg eseten gyorsan es hatekonyan felfedheted a fuledet. Mind a fejpant, mind a fules fejhallgato rendkivul kellemes es puha anyaggal van bevonva, igy akar egy egesz napos hasznalat sem okoz kellemetlenseget.





9.jpg






Praktikus kabelek mellekelve





A keszletben ket kabelt talalsz, amelyek megkonnyitik a fejhallgato hasznalatat. A 3,5 mm-es audio jack kabel segitsegevel kenyelmesen hasznalhatjuk oket peldaul telefonnal vagy tablageppel, a beepitett mikrofonnak koszonhetoen pedig telefonhivast kezdemenyezhetunk anelkul, hogy ki kellene venni a telefont. A 6,5-3,5 mm-es kabel lehetove teszi peldaul a fejhallgato csatlakoztatasat egy erositohoz.





5.jpg







Beleertve:


Oneodio A71D fejhallgato beepitett audiokabellel x 1

Leveheto mikrofon x 1

"Y" hosszabbitokabel x 1

Felhasznaloi kezikonyv x 1



No reviews

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.