Soocas N1 orr- és fülvágó
Soocas N1 orr- és fülvágó
Soocas N1 orr- és fülvágó
Soocas N1 orr- és fülvágó
Soocas N1 orr- és fülvágó

Soocas N1 orr- és fülvágó

2230021
Raktáron
68,00 lei
Adóval együtt

Specifikációk:

Modell: N1

fehér szín

Pengék száma: 1

Funkciók: száraz hajvágás

Vízvédelmi osztály: IPX5

Tápellátás: AA elem (tartozék)

Garancia: 1 év

 

SOOCAS N1 - vigyázzon a megjelenésére

A nem kívánt szőr a fülén vagy az orrán megnehezíti az életét? A megbízható SOOCAS N1 hajvágóval elfelejti ezt a problémát. Egyszerűen használható, hatékony és könnyű - mindössze 150 g súlyú -, akkor sikeresen használhatja otthon és útközben.

11.jpg

Több alkalmazás

A hajvágó segítségével megszabadulhat a nem kívánt szőrtől az orrból vagy a fülből. Használhatja az orrlyukak levágására is. Ennek köszönhetően a legapróbb részletekben is vigyázni fog a megjelenésére.

1.jpg

6.jpg

Könnyen kezelhető

A készülék használata egyszerű. Egyszerűen nyomja meg a gombot a trimmer bekapcsolásához, majd helyezze a vágófejet a bőr, az orrlyukak vagy a fülek mellé, és óvatosan mozgassa a felesleges szőrszálak eltávolítása érdekében. Mondjon búcsút a nem kívánt hajnak - a SOOCAS N1 segít gyorsan és hatékonyan megbirkózni.

3.jpg

Tápellátás gond nélkül

A fűnyíró AA elemmel működik. Hosszú és hatékony működést biztosít. Nem kell aggódnia drága, nehezen hozzáférhető elemek vásárlása miatt-csak egy egyszerű AA elem elegendő a SOOCAS N1 hatékony működéséhez!

7.jpg

Mindig veled

Az ergonómikus kialakításnak és a mellékelt borításnak köszönhetően kényelmesen tárolhatja a készüléket, és bárhová magával viheti. Az egyenetlen haj már nem lep meg nyaraláson vagy üzleti úton - a SOOCAS N1 gyorsan elfelejti a hasonló problémákat.

9.jpg

Klasszikus kialakítás

A hajvágót egyszerű, de elegáns kialakítás jellemzi. A tok fehér színe arany gombbal és dekoratív gyűrűvel kombinálva gyönyörű, klasszikus hatást kölcsönöz. Kis mérete és könnyű súlya miatt a készülék rendkívül praktikus és hordozható. A SOOCAS N1 mindkettőt elragadja időtlen funkcionalitásával és stílusával!

10.jpg

23 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.