Habotest HT632 digitalis paratartalom...
Habotest HT632 digitalis paratartalom...

Habotest HT632 digitalis paratartalom mero

2150164
Utolsó tételek a raktáron
170,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: Habotest

Modell: HT632

Paratartalom meresi tartomany: 0,0-58,0%; Pontossag: ±2,0%

Homerseklet-tartomany: -20°C-60°C (-4°F-140°F); Pontossag: ±1°C

Relativ paratartalom tartomany: 0-99,9%RH; Pontossag: ±4%RH

Anyagvalasztas: Igen

Szamitott atlagertek tobbpontos mereshez: Igen

Max/Min.: Igen

Adatmegorzes: igen

Automatikus kikapcsolas: Igen

Alacsony akkumulator jelzes: igen

Tapellatas: 3x 1,5V AAA elem (tartozek)

Suly: kb 150 g

Meretek: 140x60x33mm

 

Habotest HT632 nedvessegmero

A HT632 onkalibralo nedvessegmero pontos mereseket tesz lehetove. A konnyen leolvashato szines LCD-kepernyo a legfontosabb informaciokat tartalmazza. A valaszthato 7 alapertelmezett beallitassal konnyeden az On igenyeihez igazithatja a keszulek mukodeset, modosithatja a mertekegyseget is. Ez a kicsi es praktikus mero szamos alkalmazasra alkalmas. 3 db AAA 1,5 V-os elem szukseges, amelyeket kulon kell megvasarolni. A HT632 egy bizonyos tetlenseg utan automatikusan kikapcsol.

Egyszeru hasznalat

A keszulek tiszta HD szines kijelzovel van felszerelve. Ennek koszonhetoen a mero hasznalata sokkal egyszerubb es kenyelmesebb. Konnyen leolvashatja a meresi eredmenyeket. A mero emellett konnyu, kompakt es kezreallo - kiveteles hasznalati kenyelmet biztosit, es az esetleges szallitasa sem okoz gondot.

7 beallitas - sok hasznalat

A HT632 akar 7 beallitast kinal, amelyek lehetove teszik szamos anyag nedvessegtartalmanak mereset – nem csak a fa eseteben. Ez a sokoldalu szerszam egyarant alkalmas teglahoz, betonhoz, vakolathoz, cementhez es akar kartonhoz is. Tehat tobbfelekeppen hasznalhatod. A merovel tobb pontbol is atlagos merest vegezhet.

Tovabbi elonyok

A Habotest markaju mero rendkivul praktikus – ennek egyik oka a mellekelt onkalibralo burkolat. A keszulek adatokat is tarolhat, es a mertekegyseg (°C/°F) valtoztatasi lehetosegnek koszonhetoen mindenki szamara konnyen hasznalhatonak bizonyul. A HT632 konnyen hasznalhato gombjainak koszonhetoen konnyen hasznalhato. Gyorsan elindithatja es leallithatja a szamlalot, valamint kivalaszthatja az anyagot.

2 elem
No reviews

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.