Sollux ATENA keramia fali lampa,...
Sollux ATENA keramia fali lampa,...

Sollux ATENA keramia fali lampa, tobbfele szinben

2220009
Raktáron
127,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: E27, 1x60W, 1x15W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, I. osztalyu keszulek

Az izzot nem tartalmazza

Meretek: 40,5/14,5/10 cm

Anyaga: keramia, uveg

Szin: feher, beton, szurke, fekete

Szín
  • Szürke
  • Fehér
  • Fekete
  • Konkrét

 

Modern keramia fali lampa ATENA Toltsd meg modern belsoteredet gyonyoru fennyel! Ebben segit az ATENA keramia fali lampa. Jatssz a lehetosegekkel: kiserletezzen a szinekkel, a vilagos tonusokkal es az elhelyezessel. Ezzel a lampaval teret ad a kreativitasnak!

Nincs tobb tisztitasi problema Egyszeru formajanak koszonhetoen konnyen tisztan tarthatja az ATENA keramia falilampat. Felejtse el a port a nehezen elerheto sarkokban. Falilampank tisztitasa gyors es hihetetlenul egyszeru.

Gyonyoru vizualis hatas A lampa fenye fel-le terjed, a feher, matt keramiahaz pedig a megvilagitott felulettel kombinalva gyonyoru vizualis kompoziciot hoz letre. A fali lampa nagyszeruen fog kinezni a modern belso terekben, konnyedsegevel es elegans formajaval lenyugozo. A lampa alulrol homokfuvott uveggel rendelkezik, felulrol nyitott.

Barmilyen szint szeretne A feher keramia lampahazat meghagyhatja eredeti valtozataban, vagy barmilyen szinre festheti, hogy megfeleljen a belso ternek.Csak a szokasos falfestekekre es egy ecsettel rendelkezik a kivant vizualis hatas letrehozasahoz.

Gazdasagos E27-es izzok Az E27* LED-izzokkal garantalt a megtakaritas: ha kimerulnek, gyorsan es onalloan kicserelheti oket ujakra. Nem kell uj lampat vasarolnia, mint a LED-modulos lampak eseteben. Az ATENA keramia falilampaba egyszeruen csavarjon be egy uj izzot, es mar kesz is! *az izzot nem tartalmazza

A szukseges szin es teljesitmeny Allitsa be a fenyerot es a szint a szoba stilusahoz vagy tipusahoz. A cserelheto E27-es izzoknak koszonhetoen teljes szabadsagot elvezhet – minden lampa mas-mas fenyt nyujthat: a gyenge meleg fenytol a hideg, feher fenyig.

Mindig divatos dizajn Elvezze a keramia falilampa allando divatos megjeleneset! Az idotlen dizajn jol illeszkedik barmely helyiseg belsejebe, igy otthona univerzalis diszeve valik.Hasznalja ki a keramia lampak adta lehetosegeket - belso tereben!

Szin
Beton
Feher
Fekete
Szürke
120 elem
5902622425245
SL.0001
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.