SIGMA keramia fali lampa, kulonbozo...
SIGMA keramia fali lampa, kulonbozo...
SIGMA keramia fali lampa, kulonbozo...

SIGMA keramia fali lampa, kulonbozo szinekben

2220015
Raktáron
195,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: E27,

Teljesitmeny: 1x60W, 1x15W LED

Tapellatas: 50-60Hz, ~220-230V

Vedettseg: IP20, keszulekosztaly I

Az izzot nem tartalmazza

Meretek: 42/12/14 cm

Anyaga: keramia, uveg

Szin: feher, szurke, fekete vagy beton

Szín
  • Szürke
  • Fehér
  • Fekete
  • Konkrét

 

A modern SIGMA keramia fali lampa

Toltse meg modern belso teret gyonyoru fennyel! Ebben segit a SIGMA keramia fali lampa. Jatssz a lehetosegekkel: kiserletezzen a szinekkel, a vilagos tonusokkal es az elhelyezessel. Ezzel a lampaval teret ad a kreativitasnak!

Nincs tobb tisztitasi problema

A SIGMA keramia falilampat egyszeru formajanak koszonhetoen konnyeden tisztan tarthatja. Felejtse el a port a nehezen elerheto sarkokban. Falilampank tisztitasa gyors es hihetetlenul egyszeru.

Szep vizualis hatas

A lampa fenye fel-le terjed, a feher, matt keramiahaz pedig a megvilagitott felulettel kombinalva gyonyoru vizualis kompoziciot hoz letre. A fali lampa nagyszeruen fog kinezni a modern belso terekben, konnyedsegevel es elegans formajaval lenyugozo.

Barmilyen szint szeretne

A lampa feher keramiahazat meghagyhatja eredeti valtozataban, vagy tetszoleges szinre festheti, belso terehez illesztve.Csak a szokasos falfestekekre es egy ecsettel kell a kivant latvanyt letrehozni.

Gazdasagos izzok E27

Az E27* LED izzokkal garantalt megtakaritas erheto el: ha kimerulnek, gyorsan es onalloan kicserelheti oket ujakra. Nem kell uj lampat vasarolnia, mint a LED-modulos lampak eseteben. A SIGMA keramia falilampaba egyszeruen csavarjon be egy uj izzot, es kesz! *az izzot nem tartalmazza

Nyilt hang es ero, amire szuksege van

Allitsa be a feny tonusat es teljesitmenyet a szoba stilusahoz vagy tipusahoz. A cserelheto E27-es izzoknak koszonhetoen teljes szabadsagot elvezhet – minden lampa mas-mas fenyt nyujthat: a gyenge meleg fenytol a hideg, feher fenyig.

A design mindig divatos

Elvezze a keramia fali lampa allando divatos megjeleneset! Az idotlen dizajn minden helyiseg belsejebe illeszkedik, igy otthona univerzalis diszeve valik.Hasznalja ki a keramia fali lampak nyujtotta lehetosegeket - belso tereben!

Szin
Beton
Feher
Fekete
Szürke
56 elem
5903282798694
SL.0869
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.