LEO keramia fali lampa, kulonbozo...
LEO keramia fali lampa, kulonbozo...
LEO keramia fali lampa, kulonbozo...

LEO keramia fali lampa, kulonbozo kivitelben, fehér, fekete, szürke vagy beton

2220025
Raktáron
139,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Izzo: E27, 1x60W, 1x15W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, I. osztalyu keszulek

Az izzot nem tartalmazza.

Meretek: 14/14/14 cm

Anyaga: keramia, uveg

Szin: feher, fekete, beton, szurke

Szín
  • Szürke
  • Fehér
  • Fekete
  • Konkrét

 

Modern LEO keramia fali lampa

Toltse meg modern belso teret gyonyoru fennyel! Ez a LEO keramia fali lampa segit ebben. Jatssz a lehetosegekkel: kiserletezzen szinekkel, vilagos arnyalattal vagy elhelyezessel. Ezzel a lampaval teret ad a kreativitasnak!

Nincs tobb tisztitasi problema

A LEO keramia falilampat egyszeru formajanak koszonhetoen konnyeden tisztan tarthatja. Felejtse el a port a nehezen elerheto sarkokban. Falilampank tisztitasa gyors es hihetetlenul egyszeru

Szep vizualis hatas

A lampa fenye fel-le terjed, a feher, matt keramiahaz pedig a megvilagitott felulettel kombinalva gyonyoru vizualis kompoziciot hoz letre. A fali lampa nagyszeruen fog kinezni a modern belso terekben, konnyedsegevel es elegans formajaval lenyugozo.

Barmilyen szint, amit akarsz

A lampa feher keramiahazat meghagyhatja eredeti valtozataban, vagy tetszoleges szinre festheti, belso terehez illesztve.Csak a konnyen beszerezheto falfestekekre es egy ecsettel rendelkezik a kivant vizualis hatas megteremtesehez.

Gazdasagos izzok E27

Az E27* LED izzokkal garantalt a megtakaritas: ha kimerulnek, gyorsan es onalloan kicserelheti oket ujakra. Nem kell uj lampat vasarolnia, mint a LED-modulos lampak eseteben. A LEO keramia falilampaba egyszeruen csavarjon be egy uj izzot, es kesz! *az izzo nem tartozeka A szukseges szin es teljesitmeny Allitsa be a fenyerot es az arnyalatot a szoba stilusahoz vagy tipusahoz. A cserelheto E27 izzoknak koszonhetoen teljes szabadsagot elvezhet – minden lampa mas-mas fenyt adhat: a gyenge meleg fenytol a hideg, feher fenyig.

A design mindig divatos

Elvezze a keramia fali lampa allando divatos megjeleneset! Az idotlen dizajn minden helyisegbe illeszkedik, igy otthona univerzalis diszeve valik.Hasznalja ki a keramia lampak adta lehetosegeket - belso tereben!

Szin
Beton
Feher
Fekete
Szürke
4 elem
5903282715769
SL.0991
No reviews

5 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.