Lanterna Superfire GT60, 2600lm,...
Lanterna Superfire GT60, 2600lm,...
Lanterna Superfire GT60, 2600lm,...

Lanterna Superfire GT60, 2600lm, USB-C, 6000mAh, aluminium

2250026
Raktáron
147,96 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: Superfire

Modell: Superfire: GT60

Meretek: 140 x 52 x 52 mm

Suly: 400g

Anyaga: aluminium otvozet

Mukodesi ido: 420 perc (fenyero 100%)

Vizzel valo hasznalatra alkalmas: IP34

Toltesi mod: USB-C

Sugartavolsag: 33m (elso lampa), 4-6m (hatso lampa)

Akkumulator kapacitasa: 6000 mAh

Fekete szin

 

Superfire GT60 zseblampa





Seta, taborozas, turazas - ilyen es hasonlo helyzetekben szuksege lesz a Superfire zseblampara. Tartos akkumulatorral szerelve, amely akar 7 oras mukodest biztosit, hatso lampaval is rendelkezik, igy kulonbozo perspektivakbol is lathato. Hasznalhatod esoben vagy akar telen is, IP34 vizallosagi fokozat vedi. Aluminiumotvozetbol keszult, igy strapabiro es konnyu, ergonomikus kialakitasa pedig biztos fogast biztosit es nem csuszik ki a kezbol.





>.

1.jpg



Ugy mukodik, ahogy szeretne





A GT60 2600 lumennel es egy P90 chippel rendelkezik, amely az intenzitasnovekedes eszleleseert es a fenyero automatikus noveleseert felelos. 2 uzemmodja van: fokuszalt feny es szort feny, amelyeket igenyei szerint hasznalhat.




2.jpg




Megbizhato szinte minden helyzetben




A feny szinte barhol hasznalhato. Sikeresen viheted magaddal kempingezesre, hegyekbe stb. A 6000 mAh kapacitasu akkumulator hozzavetolegesen 7 oras mukodest biztosit, es USB-C portos kabel segitsegevel toltheti. A kek jelzofeny jelzi, ha az akkumulator lemerult. Ezenkivul a GT60 masik oldalan egy kiegeszito lampa is talalhato a jobb lathatosag erdekeben sotetedes utan. Ekozben ergonomikus kialakitasa es kemeny felulete stabilitast biztosit, es megakadalyozza, hogy a zseblampa kicsusszon a kezebol.



.

3.jpg



Vizallo





A zseblampa IP34-es besorolasu, hogy ellenalljon az esonek, honak es alacsony homersekletnek. Ez azt jelenti, hogy kedvezotlen idojarasi korulmenyek kozott is hasznalhatja anelkul, hogy attol kellene tartania, hogy megserul.




4.jpg



Hatekonysag




A Superfire szamos tanulmanyt vegzett, amelyek kimutattak, hogy a beepitett ujratoltheto akkumulator jobban teljesit, mint az akkumulatorok, stabil egyseget alkotva az aramkorrel, es pozitivan befolyasolja a zseblampa nagy teljesitmenyet. Raadasul az USB-C port segitsegevel hosszabb a keszulek elettartama, gyorsabb a toltes, es nagyobb a port tartossaga.




5.jpg


33 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.