SupFire GF01-A horgászlámpa, 4 szín,...
SupFire GF01-A horgászlámpa, 4 szín,...

SupFire GF01-A horgászlámpa, 4 szín, világítási távolság 375 m

2250010
Utolsó tételek a raktáron
130,00 lei
Adóval együtt

Halászati zseblámpa 4 színű fénnyel, alumínium házzal és ütés- és nedvességállósággal. Akár 375 méteres megvilágítóerővel rendelkezik, vagy nagy területen képes szórt fényt biztosítani, így ideális éjszakai horgászpartikhoz

Specifikációk:

Modell: GF01-A
Akkumulátor: 5400 mAh
Teljesítmény: 2,5W
Világítási távolság: 375 m
Autonómia világos színeken: fehér (11 óra), sárga (11,5 óra), kék (11,5 óra), lila (11,5 óra)
Töltési idő: 7 óra
Méretek (mm): 52x54x146mm
Súly: 450g
Vízálló: IP34
Ütésállóság: 1 m -től
Anyag: alumínium ötvözet

1 év garancia

 

Supfire GF01-A horgászlámpa

A többféleképpen megvilágított Supfire GF01-A zseblámpa nagy hatékonysággal és újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely akár 12 órás üzemidőt is kínál. Intelligens kialakítása megkönnyíti és kellemes használatát, az IP34 -es vízállóság pedig lehetővé teszi a használatot még nagyon nehéz körülmények között is. Sikeresen használhatja például egy éjszakai halászati expedíció során.

Több szín és fénymód

A zseblámpa sokféleképpen és színben világít, így ideális számos alkalmazáshoz. Válasszon a rendelkezésre álló módok közül, és állítsa be a fényt a helyzetnek megfelelően. A Supfire által kínált lehetőségek közé tartozik a fehér fény, a sárga villogó fény, a kék fény, a lila fény és az éjszakai fény. Tehát a lehetőségek valóban hatalmasak!

Tökéletesen megvilágítja bármely területet

A zseblámpa rendkívüli teleszkópos zoomot is kínál, amely szabadságot biztosít a közeli fény és a reflektor közötti váltáshoz. Ezért a zseblámpa fókuszált és szórt fényt is nyújthat, még nagy távolságok esetén is. Bármire is van szüksége, a GF01-A megbízhatóan megvilágítja a sötétséget.

Autonómia néhány óráig

A zseblámpa 5400 mAh akkumulátorral van felszerelve. Normál USB -kábellel körülbelül 7 óra alatt töltheti fel. Ezen idő elteltével, a választott fénymódtól függően, a készülék akár 12 órán keresztül is működhet! Így biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni - sikeresen fogja használni a GF01 -A -t még egy nagyon hosszú halászati expedíció során is! Az akkumulátor állapotáról egy speciális jelző tájékoztat.

Nagy ellenállás

A Supfire GF01-A használata rendkívül biztonságos anélkül, hogy aggódnia kellene a sérülések miatt. Többek között a készülék védve van a túlterheléstől és a túlterheléstől. Így nem kell tartania az esetleges károktól. Töltse fel az elemlámpát, és használja azt szabadon, a legkisebb aggodalom nélkül - megfelelően védett a leggyakoribb balesetek ellen.

Megbízható minden körülmények között - a víz nem ijeszt meg

Az IP34 besorolás azt jelenti, hogy az eszközt szinte bármilyen helyzetben használhatja, függetlenül az időjárási körülményektől. A zseblámpát nem károsítja az eső vagy a véletlen fröccsenés. Ez egy másik ok, amiért tökéletes horgászatra - a levegőben uralkodó páratartalom vagy a hirtelen eső nem akadályozza hatékony használatát.

Magas kényelem

Az alumíniumötvözetből készült zseblámpa ház kivételes tartósságot biztosít. Ezenkívül a készülék tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem csúszik - további előnyei a csúszásmentes elemek és a kellemes tapintású tapintás. A Supfire GF01-A kompakt mérete és kis súlya (455 g) is megkülönböztethető, így könnyedén magával viheti bármely expedícióra.

2 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.