Superfire D30 napelemes zseblampa,...
Superfire D30 napelemes zseblampa,...

Superfire D30 napelemes zseblampa, 310lm, 2000mAh, ablaktoro rendszer

2250061
Raktáron
118,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Superfire

Modell: Superfire: D30

Vedettseg: IP44

Anyaga: aluminium otvozet + PC

Suly: 255 g

Teljesitmeny: 10 W (max.)

Meretek: 200,6 x 46,5 x 33,4 mm

Fenyero szint: 310 LM

Akkumulator kapacitasa: 2000 mAh (18650)

Tavolsag: 210 m

Vilagitasi modellek:

Feny: 1000 mAh (18650)

Kapacitas: 210 m

Vilagitasi modok: Eros feny, gyenge feny, villogo feny, eros oldalfeny, gyenge oldalso feny, piros es kek vaku

>.

 

Superfire D30 zseblampa

Megbizhato fenyforrast biztosit kulonfele helyzetekben. A Superfire D30 zseblampa stabil fenyt garantal kempingezes kozben, veszhelyzetekben, javitasi munkak soran vagy a teruleten valo jarorozes soran. 6 vilagitasi moddal rendelkezik, es napelemrol tolti. Biztonsagi kalapaccsal, szijvagoval es berregovel is fel van szerelve. A keszulek strapabiro anyagokbol keszult, es az IP44-es vedettsegnek koszonhetoen szinte barmilyen korulmenyek kozott szabadon hasznalhatja.







Az On igenyeihez igazitva

A zseblampa akar 6 vilagitasi modot kinal, igy konnyeden hozzaigazithatja teljesitmenyet a kulonbozo helyzetekhez. A valaszthato modok: eros feny, lagy feny, eros oldalfeny, lagy oldalfeny, piros es kek villogo feny es villogo feny, amely eros, nagyfrekvencias villogo fenyt biztosit.



6.jpg

Meg tobb lehetoseggel



Keszulj fel minden helyzetre. A D30 zseblampa beepitett acel biztonsagi kalapaccsal rendelkezik, amely veszhelyzetben segit betorni az uveget. Szijvagoval es specialis csengovel is rendelkezik, amely figyelmezteto jelzest ad ki. Raadasul a beepitett magneseknek koszonhetoen konnyeden rogzitheti fem feluletekre is. A Superfire zseblampaval biztonsagban erezheti magat!







5.jpg



Hasznaljon napenergiat a tolteshez






A keszulek a napsugarak energiajat hasznalja fel a tolteshez – csak el kell helyezni barhol a napon. Ez a megoldas nemcsak energiat takarit meg es csokkenti a szamlak koltsegeit, hanem vedi a kornyezetet is. Ezen kivul a zseblampat hasznalhatod okostelefonod toltesere is!



9.jpg



Biztonsagos es tartos

A zseblampat szinte barmilyen korulmenyek kozott gond nelkul hasznalhatja. A keszulek IP44-es vedettsegu, igy az esocseppek sem riadnak meg. Kivalo minosegu anyagokbol keszult, melyeket atlagon feluli tartossag es kopasallosag jellemez. A keszulek egy sor biztonsagi funkcioval is fel van szerelve, amelyek tobbek kozott vedelmet nyujtanak a tultoltes vagy a tulzott lemerules ellen.



7.jpg

Beleertve:

Lampa

toltokabel

.

147 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.