Benzines lancfuresz Rotor RCS 3000,...
Benzines lancfuresz Rotor RCS 3000,...
Benzines lancfuresz Rotor RCS 3000,...

Benzines lancfuresz Rotor RCS 3000, 1,5 LE, 30 cm

2170031
Elfogyott – feltöltés alatt
410,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Teljesitmeny: 1,1 kW (1,5 LE)

Forgasi sebesseg: 8500 ford./perc

Uzemanyag/olajtartaly urtartalma: 230ml/160ml

Penge hossza: 30 cm

 

RCS3000 – ROTOROS benzines lancfuresz: Kompakt teljesitmeny a preciz munkahoz



A ROTOR RCS3000 benzinmotoros lancfuresze egy kompakt, de nagy teljesitmenyu eszkoz, amelyet kis es kozepes meretu vagasi feladatok elvegzesere terveztek. 1,1 kW vagy 1,5 loeronek megfelelo teljesitmenyevel ez a lancfuresz tokeletes kombinaciot kinal az ero es a hordozhatosag kozott. Vizsgaljuk meg reszletesen ezt a sokoldalu es hatekony lancfureszt.




Az RCS3000 lancfuresz egyik elso figyelemre melto jellemzoje az uzemanyag tipusa. Ez idealissa teszi olyan helyeken valo hasznalatra, ahol az elektromos energiaforrashoz valo hozzaferes korlatozott vagy egyaltalan nem letezik. A benzinmotorral korlatozasok nelkul dolgozhat, fuggetlenul attol, hogy a vagasi projektjei hova vezetnek. A benzintank urtartalma 230 milliliter, ami jelentos munkavegzesi autonomiat biztosit, gyakori tankolas nelkul.




Ezenkivul az RCS3000 lancfuresz 160 milliliteres olajtartallyal van felszerelve. Ez az olaj nelkulozhetetlen a lancok es a pengek kenesehez, biztositva a folyamatos mukodest es a hatekony vagast. Ez a nagy olajkapacitas lehetove teszi, hogy hosszabb ideig dolgozzon anelkul, hogy meg kellene allnia a tartaly feltoltesekor.




Az RCS3000 lancfuresz forgasi sebessege 8500 fordulat/perc. Ez a sebessegfokozat alkalmas a preciz favagasra, biztositva, hogy a penge es a lanc gyorsan es pontosan mozogjon a vagott anyagon. 30 centimeteres vagy 12 huvelykes pengejevel ez a lancfuresz idealis olyan projektekhez, amelyek pontossagot igenyelnek. Kivaloan alkalmas agak vagasara, tuzifa vagasara vagy egyeb, a reszletekre odafigyelest igenylo feladatokra.




Az RCS3000 lancfuresz kompakt meretei megkonnyitik a kezelest es a szallitast. Ez fontos funkcio azok szamara, akik szuk helyen dolgoznak, vagy akiknek durva terepen kell mozogniuk. A lancfuresz kis sulya az ergonomikus fogantyuval kombinalva lehetove teszi a tul gyors faradtsag nelkuli munkat.




Ezenkivul az RCS3000 lancfuresz alapveto biztonsagi funkciokkal rendelkezik a felhasznalo vedelme erdekeben. Egy automatikus lancfekrendszer aktivalodik hirtelen visszateres vagy veszely eseten, csokkentve a balesetek kockazatat. A rezgescsillapito fogantyu hozzajarul a felhasznaloi kenyelemhez, es csokkenti a kez es a kar faradtsagat hosszu hasznalat soran.




Ez a lancfuresz sokfele alkalmazasra alkalmas. Az RCS3000 kivaloan megbirkozik az apro vagasi feladatoktol, mint peldaul az agak irtasa vagy a fa tuzre valo elokeszitese, a szobraszatig vagy a precizios munkakig. A forgasi sebesseg es a penge hossza kulonfele feladatokra teszi alkalmassa, megbizhatosaga pedig paratlan.



Osszefoglalva, a ROTOR RCS3000 lancfuresze kivalo valasztas azok szamara, akik kompakt es eros lancfureszt keresnek kis es kozepes meretu vagasi feladatokhoz. 1,5 loeros teljesitmennyel benzinmotorja allando utanpotlast biztosit, a percenkenti 8500 forgasi sebesseg pedig preciz es hatekony favagast garantal. A benzin- es olajtartalyok boseges urtartalma lehetove teszi a megszakitas nelkuli munkat, a kompakt meretek es biztonsagi jellemzok pedig az RCS3000-t kenyelmes es biztonsagos valasztassa teszik minden alkalmazashoz. A ROTOR RCS3000 benzines lancfuresze tokeletes partner a favagasi projektek vegrehajtasahoz.


No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.