PartnerPro PT 5000 benzines...
PartnerPro PT 5000 benzines...
PartnerPro PT 5000 benzines...

PartnerPro PT 5000 benzines lancfuresz, 1,5 LE, 30 cm, 8500 ford./perc, 2 penge, 2 lanc

2170035
Raktáron
450,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Teljesitmeny: 2,9 kW (3,1 LE)

Uzemanyag tipusa: benzin

Forgasi sebesseg: 8000 ford./perc

Uzemanyag/olajtartaly urtartalma: 550ml/260ml

Hengerurtartalom: 58cc

Penge hossza: 38/45 cm

Lancsarkantyu: 64/72

Lancfogak szama: 32/36

Tartalom: 2 penge + 2 lanc

 

PartenerPro PT-5000 - Benzines lancfuresz kivalo teljesitmennyel




Ha erdeszetben, mezogazdasagban vagy barmilyen mas olyan kornyezetben kell dolgozni, ahol fakat es cserjeket kell vagni, a PartenerPro PT-5000 idealis valasztas a vagasi feladatok hatekony es hatekony elvegzesehez. Ezt a benzinmotoros lancfureszt ugy terveztek, hogy kivalo teljesitmenyt, megbizhatosagot es tartossagot biztositson, fuggetlenul a munkakornyezettol vagy a projekt nehezsegetol.




Eroteljes es megbizhato teljesitmeny




Benzinuzemu motorral a PartenerPro PT-5000 lenyugozo, 2,9 kW vagy 3,1 loeronek megfelelo teljesitmenyt kinal. Ez lehetove teszi a kulonbozo meretu es surusegu fak egyszeru es gyors kivagasat. Fuggetlenul attol, hogy erdoben, kertben vagy mezogazdasagi teruleten dolgozik, ez a lancfuresz a szukseges teljesitmenyt nyujtja, hogy sikeresen megbirkozzon barmilyen feladattal.



Bovitett tarolasi kapacitas




A PartenerPro PT-5000 550 ml-es uzemanyagtartallyal van felszerelve, amely lehetove teszi, hogy hosszabb ideig dolgozzon anelkul, hogy gyakori tankolasra lenne szuksege. Az olajtartaly urtartalma 260 ml, amely biztositja a lanc es a belso alkatreszek megfelelo keneset a lancfuresz optimalis teljesitmenyenek fenntartasahoz.




A henger teljesitmenye es teljesitmenye




A PartenerPro PT-5000 58 cm3-es hengere allando teljesitmenyt es hatekony mukodest biztosit. Ez a nagylelku hengerurtartalom teszi a lancfureszt a kisebb fak kivagasatol a nagyobb fakig sokfele feladat elvegzesere alkalmassa. A 8000 ford./perc fordulatszam teszi teljesse ezt a teljesitmenyt, iranyithatosagot es pontossagot kinalva a vagas soran.





Sokoldalu vagopengek es lancok




A PartenerPro PT-5000 lancfuresz 38 cm-es es 45 cm-es pengekkel van felszerelve, igy rugalmasan valaszthatja ki a megfelelo meretet a projekthez. A 64-es es 72-es valtozatban kaphato lancszarak lehetove teszik a lancfuresz kulonfele vagasi feladatokhoz valo igazitasat. A lancfogak szama a 38 cm-es pengenel 32, a 45 cm-es pengenel 36, ami preciz es hatekony vagast biztosit.




Ergonomikus es kenyelmes kialakitas





A PartenerPro PT-5000 a felhasznalot szem elott tartva keszult. A fogantyu ergonomikus kialakitasa kenyelmes es biztonsagos fogast biztosit, csokkentve a kez es a csuklo faradtsagat hosszabb hasznalat soran. A lancfuresz kiegyensulyozott sulya megkonnyiti es preciz kezelest tesz lehetove, igy kevesebb faradtsaggal dolgozhat.




Tartossag es megbizhatosag





Ezt a benzinmotoros lancfureszt ugy terveztek, hogy hosszu ideig kitartson es a legnehezebb munkakorulmenyek kozott is megbirkozzon. A minosegi anyagok es a szilard tervezes biztositja a hosszu tavu tartossagot, a kopas ellen jol vedett alkatreszek es a kulso elemek pedig robusztussa es tartossa teszik a lancfureszt. Megfelelo gondozassal es karbantartassal a PartenerPro PT-5000 hosszu evekig megbizhato partnere lesz.




Kovetkeztetes




Osszefoglalva, a PartenerPro PT-5000 idealis benzinmotoros lancfuresz azok szamara, akiknek csucsteljesitmenyre es megbizhatosagra van szukseguk vagasi projektjeik soran. Lenyugozo teljesitmenyevel, nagy tarolokapacitasaval, eroteljes hengerevel es sokoldalu tartozekaival ez a lancfuresz minden vagasi feladatot remekul megbirkozik. Ergonomikus kialakitasanak es tartos felepitesenek koszonhetoen kenyelmet es biztonsagot nyujt a hasznalat soran. Fektessen be a PartenerPro PT-5000-be, hogy javitsa hatekonysagat es sikeresen megbirkozzon barmilyen vagasi feladattal. Tokeletes partner, amely segit rekordido alatt kivalo minosegu eredmenyek elereseben.

40 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.