PARTNER PRO benzines lancfuresz,...
PARTNER PRO benzines lancfuresz,...
PARTNER PRO benzines lancfuresz,...
PARTNER PRO benzines lancfuresz,...
PARTNER PRO benzines lancfuresz,...

PARTNER PRO benzines lancfuresz, PP-450L, 38cm, 3,1 LE, kezi inditas

2170100
Raktáron
390,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: Partner

Penge hossza: 38 cm

Olajtartaly terfogata: 260 ml

Uzemanyagtartaly urtartalom: 550 ml

Inditas tipusa: Kezi, Indito

Motor teljesitmeny: 3,1 LE

Uzemanyag tipusa: Benzin

Forgasi sebesseg: 8500 ford./perc


 

PartnerPro PP-450L lancfuresz: Teljesitmeny es megbizhatosag az On kezeben A mechanikus dolgok es kerteszeti szerszamok vilagaban a PartnerPro PP-450L lancfuresz megbizhato valasztas mindazok szamara, akik szenvedelyesen szeretik a kulteri munkat, es a szerszamot kereso szakemberek szamara jo minoseg.



Robusztus kialakitasanak es fejlett muszaki jellemzoinek koszonhetoen ez a lancfuresz keszen all a legigenyesebb favagasi feladatokra, elokeszitve a terepet projektjei megvalositasahoz.


Kiveteles teljesitmeny es teljesitmeny: Az eroteljes 3,1 loeros (LE) motorral a PartnerPro PP-450L lancfuresz keszen all a legnehezebb vagasi feladatokra is magabiztosan. Minden egyes fordulatnal az ereje atadodik a vagokesnek, igy biztositva a pontos es hatekony vagast. Fuggetlenul attol, hogy szenvedelyes kertesz vagy az erdeszeti ipar szakembere, ez a lancfuresz biztositja a szukseges eroforrasokat, hogy konnyeden elvegezhesse munkajat.



Tartos es ergonomikus kialakitas: Az On partnere a vagasi tevekenysegekben, a PartnerPro PP-450L lancfureszt gondosan megepitettek, hogy hosszu ideig tartson. Az epitkezes soran felhasznalt kivalo minosegu anyagok tartossagot es kopasallosagot biztositanak. Az ergonomikus fogantyu, amelyet a reszletekre valo odafigyelessel terveztek, kenyelmes es biztonsagos fogast biztosit hasznalat kozben, csokkentve a kezek es a csuklo faradasat a hosszan tarto munkavegzes soran.



Hatekony benzinellatas: A PartnerPro PP-450L lancfuresz benzinnel mukodik, igy szabadon dolgozhat anelkul, hogy aramforrastol vagy feltoltott akkumulatoroktol fuggne. Ezzel a hatekony etetesi modszerrel a kert barmely szegleteben vagy tavolabbi teruleteken dolgozhat anelkul, hogy aggodnia kellene az etetes miatt.



Egyszeru es gyors inditas: A zsinor kezi inditasaval a PartnerPro PP-450L lancfuresz egy pillanat alatt mukodokepesse valik. Ez a konnyen hasznalhato rendszerindito rendszer szuksegtelenne teszi bonyolult rendszerinditast vagy tovabbi eszkozok hasznalatat. A munkakorulmenyektol es az idojarastol fuggetlenul ez a lancfuresz azonnal indulasra kesz, igy kesedelem nelkul elkezdheti a munkat.



Optimalizalt teljesitmeny 8500 ford./percnel: A percenkenti 8500 forgasi sebesseg hatekony es gyors favagast biztosit. Ez a funkcio teszi a PartnerPro PP-450L lancfureszt kivalo valasztassa a precizios vagashoz, legyen szo fa elokeszitesrol vagy osszetett epitesi projektekrol.



Nagy tartalykapacitas: 550 milliliteres uzemanyagtartalyanak es 260 milliliteres olajtartalyanak koszonhetoen ez a lancfuresz gyakori tankolasi vagy olajozasi megszakitasok nelkul teszi lehetove a munkat. Ez a szempont kulonosen hasznos a hosszu vagasi munkamenetek soran, lehetove teve, hogy a munkara osszpontositson es kiemelkedo eredmenyeket erjen el.



38 cm-es penge a preciz vagashoz: A 38 cm-es pengevel felszerelt PartnerPro PP-450L lancfuresz precizen es gyorsasaggal vag, lehetove teve a fa szuksegleteinek megfelelo formazasat. Fuggetlenul attol, hogy precizen vagy nagyobb vagast szeretne vegezni, a penge segit a feladatok egyszeru elvegzeseben.




Osszefoglalva , a PartnerPro PP-450L lancfuresz egy megbizhato eszkoz, amely otvozi a nagy teljesitmenyt a tartossaggal es az ergonomikus kenyelemmel. Fuggetlenul attol, hogy szenvedelyes kertesz vagy profi, aki megbizhato lancfureszt keres, ez az eszkoz biztositja a szukseges eroforrasokat, hogy kivalo eredmenyeket erjen el favagasi tevekenysegeben.

29 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.