SupFire C8-H teljesítményű zseblámpa,...

SupFire C8-H teljesítményű zseblámpa, 1500 lm, 184 g, önállóság 3 óra, alumínium

2250012
Raktáron
93,00 lei
Adóval együtt

C8-H nagy teljesítményű zseblámpa. 1500 lm fényintenzitással és 3 órás hatótávolságával az egyik legerősebb kis zseblámpa a piacon. Kiváló minőségű anyagokból készült, 15W teljesítményű LED -del és alumínium házával, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon az ütéseknek 1 m -es leeséssel. Ugyanakkor a vízállóság szinte bármilyen körülmények között használhatóvá teszi.

Jellemzők:

Modell: C8-H
Fényerő: 1500 lm
Teljesítmény: 15W
Autonómia: 1-3 óra
Méretek (mm): 167 x 45 x 30
Súly: 184 g

 

Supfire C8-H zseblámpa

A Supfire C8-H zseblámpát nagy teljesítménye, 15 W és 1500 lm fényerő jellemzi. Ez tökéletesen alkalmas számos forgatókönyvhöz. 5 üzemmódot kínál, és kezelése mesésen egyszerű. Kényelmesen töltheti USB kábellel. A zseblámpa előnye a vízállóság is, amely lehetővé teszi, hogy szabadon, szinte a körülményektől függetlenül használhassa.

C8-H__19.jpg

A tökéletes fényforrás

A nagy teljesítményű és nagy fényerejű zseblámpa ideális otthoni és kültéri használatra egyaránt. Használhatja éjszakai kirándulás, horgászat, érdekes helyek felfedezése vagy műhelymunka során. Soha nem fogy ki a fény - a C8 -H minden sötétséget megvilágít!

8%5B12%5D.jpg

Világítás 5 különböző módon

Igazítsa a készüléket a kívánt helyzethez az 5 elérhető üzemmód közül választva. A C8-H erős, közepes vagy gyenge fényt, valamint stroboszkópos hatást válthat ki. Segítségével SOS jel is küldhető. Tehát, mint látható, tökéletesen alkalmazkodik a felhasználók változó igényeihez.

3%5B26%5D.jpg

Elképesztően könnyű használni

A zseblámpa alján praktikus gombbal van felszerelve. Nyomja meg erősebben a készülék be- vagy kikapcsolásához. Enyhén nyomja meg a világítási mód megváltoztatásához. A Supfire C8-H használata mesésen egyszerű, mint kiderült!

C8-H__04.jpg

Az eső nem befolyásolja

A készülék vízálló, így különböző időjárási körülmények között is használható. A véletlen eső vagy fröccsenés nem jelent komoly veszélyt rá. Használja zseblámpáját a legkisebb aggodalom nélkül - a víz nem akadály!

a.jpg

Az akkumulátor élettartama sok lehetőséget kínál

A zseblámpa USB újratölthető akkumulátora körülbelül 1-3 órás élettartamot kínál. Így a készüléket nagyon hosszú ideig használhatja. Segítségével biztonságosan hazatérhet sötétedés után, éjszaka megjavíthatja az autót az út szélén, vagy megtalálhatja az állatot a sötétben.

C8-H__02.jpg

Az Ön kényelme és biztonsága a legfontosabb

A mindössze 184 g súlyú zseblámpa rendkívül kompakt és könnyen használható. A Supfire a biztonságos használatot is biztosítja - a C8 -H kiváló hőelosztással rendelkezik, így a készüléket nem fenyegeti túlmelegedés veszélye, és nem fog megégni. A csomag praktikus zsinórt is tartalmaz, amellyel kényelmesen felakaszthatja a zseblámpát a csuklójára, hogy ne veszítse el.

2_1%5B3%5D.jpg

20 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.