Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben...
Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben...
Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben...
Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben...

Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben ultravekony mini LED vezerlo (Zigbee+RF) 5V-24V DC

2080121
Raktáron
84,00 lei
Adóval együtt

A Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben Mini Ultra Thin LED vezerlo a Glodopto Pro sorozat termeke, amely tamogatja a Zigbee + RF taviranyitot, de nagyon kis kompakt meretben es csak 5V-24V LED szalagokhoz.


5 uzemmodot tamogat: RGB CCT mod, RGBW mod, RGB mod, CCT mod, Dimmer mod.


Kompatibilis az osszes nagyobb Zigbee atjaroval, beleertve a Sonoff Zigbee Bridge, Tuya Zigbee Bridge, Philips Hue Bridge, SmartThings / Aeotec gateway, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee gateway, Terncy (kompatibilis az Apple Home-val).

 

A Gledepto Zigbee Pro sorozata innovativ, kivalo minosegu termekekkel rendelkezik, amelyek tamogatjak az alkalmazasok intelligens vezerleset Zigbee kapcsolaton keresztul, helyi taviranyitot 2,4 GHz-es RF taviranyitokkal es hangvezerlest Alexan es Google Home -on keresztul (atjarotol fuggoen) .


Kompatibilisek az osszes fobb Zigbee atjaroval es platformmal : kompatibilis a Sonoff ZBBridge es mas eWeLink Zigbee atjarokkal, egyuttmukodik a Tuya/SmartLife Zigbee atjarokkal, valamint kompatibilis a SmartThings , homee , Alexa , ConBee II , Hubitat Elevation eszkozok, Philipsaate gate eszkozokkel is. beepitett Zigbee atjaroval es a Terncy atjaroval is mukodik (Apple Home kompatibilis) .

A Pro termekek 2,4 GHz-es Gledopto taviranyitokkal es vezetek nelkuli fali panelekkel is vezerelhetok, igy a helyi taviranyito is tamogatott.

A Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben Mini Ultra Thin LED Controller (Zigbee+RF) (GL-C-002P) a Gledopto egyik legkisebb Pro Zigbee LED vezerlo termeke, amely - hasonloan a nagyobb Pro 5 az 1-ben LED vezerlohoz - szinten tamogatja 5 mukodesi mod, es gyakorlatilag az alabbi felhasznalasi esetek barmelyikehez telepitheto:

  • RGB+CCT es RGBCCT modban : tamogatja az RGB szines fenyeket + meleg/hideg feher szinu fenyeket;
  • RGBW modban : vezerelheti az RGBW LED szalagokat RGB szines fenyekhez + meleg/hideg feher fenyekhez;
  • RGB modban: vezerelheti az RGB LED szalagokat szines es feher fenyhez;
  • CCT modban : kepes kezelni a meleg/hideg feher fenyt es a feny intenzitasat; vagy barmilyen ketszinu LED szalag; (max. 2 db LED szalag vezerelheto)
  • Dimmer modban : egyszinu LED szalagok fenyerosseget (dimmer) tudja szabalyozni, (max. 5 db LED szalag vezerelheto)


A kulonbseg a Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben LED vezerlo es a Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben Mini Ultra Slim LED vezerlo kozott:
  • a Mini valtozat kisebb meretu (Mini: 70 x 36 x 10 mm vs a nagyobb valtozat: 125 x 37 x 24 mm), igy a Mini jo valasztas lehet ott, ahol korlatozott a hely;
  • a Mini verzio csak 5V-24V LED szalagokkal mukodik, mig a Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben LED vezerlo tamogatja a DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V LED-eket,
  • a Mini valtozat max. Kimenet csatornankent 3A, osszesen 6A (max. 144W), mig a Gledopto Zigbee Pro 5 az 1-ben LED vezerlo max. Kimenet 5A (270W).

5in1-zigbee-controller-mini-thin-gledopto_4.jpg

Konnyeden kivalaszthatja a kivant uzemmodot az OPT gomb megnyomasaval a keszuleken, mielott tarsitana a Zigbee atjarohoz.

A piac egyik legfejlettebb termekekent a Gledopto 5 az 1-ben Zigbee Pro Mini Ultra Thin LED vezerlo a PWM (Pulse Width Modulation) frekvenciabeallitasokat is tamogatja. Lehetove teszi a tapegyseghez legjobban illeszkedo frekvencia beallitasat a zaj elkerulese vagy csokkentese erdekeben, valamint a LED feny zavaro villogasanak elkerulese erdekeben a frekvencia beallitasat. A keszuleken talalhato fizikai gombbal 600 Hz - > 800 Hz - > 1000 Hz - > 2000 Hz - > 4000 Hz - > 8000 Hz allithato be. Az alapertelmezett beallitas 1000 Hz.

Opcionalisan a fizikai gomb segitsegevel is beallithat egy alapertelmezett bekapcsolasi modot a keszuleken: a bekapcsolas utan a LED vilagitson vagy vilagitson,

A vezerlo kompatibilis a legtobb ZigBee ZLL es ZigBee 3.0 atjaroval. A Philips Hue®, Osram Lighify®, Amazon Echo Plus, Sonoff eWeLink Zigbee es Tuya Zigbee atjarokkal teszteltek.

Jellemzok (az uzemmodtol es a vezerelt LED-ektol fuggoen):

  • Szinek beallitasa (RGBCCT, RGBW es RGB modban): 16 millio szin tamogatott
  • Allitsa be a fenyerot: dimmer funkciok
  • Allitsa be a szinhomersekletet (minden modban, kiveve az intenzivebbet): feher feny eseten: hideg vagy meleg feher szin: 2000 K es 6500 K kozott
  • Okostelefonos alkalmazasvezerles – a Zigbee atjarotol fuggoen
  • Hangvezerles – Google Assistant vagy Alexa segitsegevel – a Zigbee atjarotol fuggoen
  • 2,4 GHz-es RF taviranyito vagy kompatibilis az RF fali panellel (kulon megvasarolhato), nincs szukseg Zigbee hub az RF taviranyitohoz
  • Konnyu telepites - ketoldalas ragasztoval
  • Teljes teljesitmeny : max. 3A/csatorna, osszesen: 6A
  • Kulonfele egyenaramu tapadapterek es LED-szalagok fogadhatok el: DC 5V - DC 24V
  • 5 tamogatott uzemmod: RGB+CCT / RGBCCT, RGBW, RGB, CCT, Dimmer
  • Egyszeru integracio a Zigbee vezetek nelkuli kommunikacios protokollal
  • Szamos atjaroval kompatibilis : Sonoff/eWeLink Zigbee atjarok, Tuya/SmartLife Zigbee atjarok, Philips Hue hid, SmartThings/Aeotec atjaro, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee gateway Tern kompatibilis (Apple Zigbee gateway Tern).
  • Megjegyzes: Elofordulhat, hogy egyes modok nem mukodnek egyes atjarokkal (pl. az RGB mod nem kompatibilis az eWeLink atjaroval)
  • Zigbee halozati tamogatas : igen


45 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.