Petoneer alom legfrissito

Petoneer alom legfrissito

2190020
Raktáron
109,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:


Nev: Smart Odor Eliminator Pro SU001-T

Meretek: 83 x 83 x 33 mm

Netto tomeg: 121 g

Alkalmazhato terulet: 0,125 m 3

Tapellatas: 2500mA akkumulator

Toltes: USB-C kabel

Munkaido: 5-7 nap

 

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro




A Petoneer Smart Odor Eliminator Pro segitsegevel elfelejtheti a macskaalombol vagy mas helyekrol szarmazo kellemetlen szagokat. Hatekony sterilizalast es szagtalanitast kinal felesleges fogyoeszkozok eloallitasa nelkul – igy kornyezetbarat, es konnyen sporolhato. Tarsitsa egy alkalmazashoz, hogy sok hasznos informaciohoz jusson hozza. A keszulek infravoros erzekelovel van felszerelve, amely erzekeli kedvence jelenletet. A strapabiro akkumulator akar 4-7 napos hasznalatot biztosit a keszuleknek, mely kompakt merete miatt szamos alkalmazasra alkalmas.




110025.jpg



Hatekony teljesitmeny – szeles lefedettseg




A keszulek aktiv oxigent es negativ ionokat hasznal a szagok megbizhato eltavolitasara es a teljes sterilizalasra. 360°-os sugarban mukodik, igy az egesz teret lefedi – egyetlen sarok sem marad el. Ezert tiszta es friss levegot biztosit Onnek es kedvencenek. 84,8%-os pontossaggal csokkenti a szagokat, 99,91%-os a sterilizalasi aranya. A Smart Odor Eliminator Pro meg fog lepni hatekonysagaval!




2.jpg



Dupla tisztito hatas



Az ozon nemcsak a szagok eltuntetesehez jarul hozza, hanem hatekonyan banik a bakteriumokkal, megakadalyozva azok szaporodasat es fertozeset. Az abszorbens negativ ionokat is termel. Mindez segit megszabadulni a kellemetlen szagtol, valamint gondoskodni a jobb levegominosegrol a kivalasztott helyen. Igy macskaja biztonsagosan hasznalhatja a szemetet – a kellemetlen fertozesek kockazata jelentosen csokken.




4.jpg




A karos anyagok hatekony eltavolitasa egesz nap




A Smart Odor Eliminator Pro egyenlo idokozonkent mukodik, hogy egyenletes es hatekony teljesitmenyt nyujtson. Csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja – a tobbirol maga gondoskodjon. A keszulek 15 masodpercenkent aktivalodik, hogy 15 masodpercre eltavolitsa a szagokat, a bakteriumokat es a port. Ez az optimalis megoldas, amely garantalja a zavartalan es hatekony tisztitast.




6.jpg



Erzekeli kedvence jelenletet




Azonban ez nem all meg itt! A keszulek infravoros erzekelokkel van felszerelve, amelyek szeles tartomanyukkal es nagy erzekelesi pontossagukkal tunnek ki. Ez azt jelenti, hogy amikor macskaja a szemetesbe kerul, az abszorbens atmenetileg nem fog mukodni. Miutan kedvence vegzett, es az erzekelok eszlelik, hogy eltavolitottak, a Smart Odor Eliminator Pro egy perc mulva ujra aktivalodik, es visszater, hogy folyamatosan tisztitsa a levegot.




7.jpg



Kenyelmesen hozzaferhet a hasznos informaciokhoz




A keszulek tamogatja a Bluetooth kapcsolatot, es tarsithato a Petoneer alkalmazassal. Miutan ezt megtette, fontos informaciokhoz ferhet hozza, peldaul az akkumulator allapotahoz. Azt is ellenorizheti, hogy macskaja milyen gyakran hasznalja az alomdobozt – ez az infravoros erzekelok miatti hozzavetoleges szam.




3.jpg



Kis meret - sok alkalmazas




Az abszorbens kompakt merete azt jelenti, hogy kis, korulbelul 0,125 m3-es helyeken is sikeresen hasznalhato. Konnyeden kirakhatod a kukaba es meg sok mas! Cipos szekrenyben, mosogato alatt, hutoben es meg fedeles szemetesben is jol fog mukodni. Egyszoval mindenhol hasznalhato, ahol kellemetlen vagy intenziv szagok jelenhetnek meg.




8.jpg



Kiegeszito szolgaltatasok - kenyelem es biztonsag a hasznalat soran




A keszuleket ugy terveztek, hogy maximalis kenyelmet biztositson a felhasznalok szamara. A beepitett LED-jelzok a legfontosabb informaciokat adjak a szagtalanito es akkumulatoranak allapotarol. A Smart Odor Eliminator Pro felszerelese is egyszeru, a specialisan kialakitott rogzitokeret pedig vedi a leesestol. A keszuleknek van egy intuitiv gombja is, amelyet ugy helyeztek el, hogy a veletlen megnyomasanak kockazata minimalis legyen.




12.jpg



Hosszu elettartam




A Smart Odor Eliminator Pro nem igenyel tovabbi elemeket vagy kulso tapegyseget. A keszulek strapabiro, 2600 mAh-s akkumulatorral van felszerelve. USB-C kabel segitsegevel toltheti. Akar 4-7 napos munkaidot kinal. Fel attol, hogy az elnyelo a legkevesbe alkalmas pillanatban varatlanul visszautasitja szolgaltatasat? Nem lehet! Ha az akkumulator mar lemerult, a megfelelo jelzofeny pirosan vilagit.




10.jpg



A dobozban



  • Intelligens szageltavolito
  • Tartoszerkezet
  • Hab matrica x2
  • USB-C-USB-A kabel
  • QIG


51 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.