Oneisall BM1 kisallatapolo keszlet,...

Oneisall BM1 kisallatapolo keszlet, porszivo es szormeszarito

2190010
Raktáron
598,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: Oneisell

Modell: BM1

feher szin

Tartaly kapacitasa: 2 liter

Szarito: 35°C - 65°C

Szel sebessege: 70cfm

Motor fordulatszama: 44000 ford/perc

Legnyomas: 15 KPa

Suly: kb 2,3 kg

Zajszint: 60 dB

 

Oneisall BM1 kisallatapolo porszivokeszlet

Praktikus porszivokeszlet haziallatok bundajanak apolasara Oneisall BM1 – az On szovetsegese kedvence bundaja tisztasaganak es egeszsegenek megorzeseben. A kenyelemre es hatekonysagra tervezett BM1 gyors, gyenged es rendkivul hatekony, atfogo gondozast biztosit a kis, kozepes es nagy allatok szamara. Fedezze fel kulcsfontossagu jellemzoit, amelyek elvezette teszik a napi higieniat.

2.jpg

Szaritasi hossz

A keszulek 35°C es 65°C kozott allithato szaritasi homersekletet es 70 cfm szelsebesseget kinal, lehetove teve a testreszabast az egyes kedvencek igenyeihez. A BM1 rekordido alatt szaritja meg az allatokat - a kistestu kutyak 10-15 perc alatt, a kozepes meretuek 30-35 perc alatt, a nagytestuek 40-60 perc alatt. Ez kevesebb stresszt jelent az allat szamara, es idot takarit meg Onnek.

5.jpg

Praktikus kiegeszitok

A Oneisall BM1 porszivohoz szamos fuvokatartozek tartozik, amelyek nagyban megkonnyitik a munkat. Tartos fogakkal vannak ellatva, amelyek tokeletesen alkalmasak kedvence bundajanak apolasara. Gyenged az allat borehez is, igy biztonsagos es hatekony szoreltavolitast tesz lehetove.

4.jpg

Eroteljes motor

A porszivoban hasznalt motor 44 000 percenkenti fordulatszammal mukodik, ezzel biztositva a hatekony mukodest, a 2 literes tartaly pedig nem igenyel gyakori uritest.

6.jpg

Csendes mukodes

A keszulek alacsony zajszintje a kenyelmes hasznalat zaloga. A Oneisall BM1 60 dB-es zajszintet general, ami hasonlo egy etteremben folytatott beszelgetes hangerejenek. Kisallatat nem fogja megterhelni a keszulek eroteljes mukodese, ami megkonnyiti az ellatast.

1.jpg

Kulon fuvo- es szivorendszerek

Az egyedulallo BM1 rendszer biztositja, hogy csak friss levegot fujjanak be. Ez megakadalyozza a szorzet es az allergenek terjedeset a levegoben, fenntartva a tisztasagot otthonaban.

3.jpg

A keszlet tartalma

Porszivo x 1

Fuvoka tartozekok x 6

Lapos fuvoka x 1

Kerek fuvoka x 1

Porzsak x 1

Hosszu lapos fuvoka x 1

Trimmer x 1

Care Cap x 1

Cso x 1

Szortelenito henger x 1

Szarito fuvoka x 1

Ivelt apolokefe x 1

75 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.