Oneisall DTJ-002 kisallatvago, arany

Oneisall DTJ-002 kisallatvago, arany

2190026
Utolsó tételek a raktáron
162,99 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: Oneisall

Modell: DTJ-002

Szin: kek-szurke

Percenkenti fordulatszam: 7000 ford./perc

Zajszint: 50 dB

Akkumulator kapacitasa: 2500 mAh

 

Oneisall DTJ-002 nyironyiro / kisallatnyiro (kek-szurke)




A Oneisall DTJ-002 kisallatvago tokeletes megoldas minden kisallattulajdonos szamara, aki hatekony es stresszmentes modot keres kedvence legjobb allapotban tartasara. Az alacsony zajszintet, a hosszu elettartamu akkumulatort es a konnyu hasznalhatosagot otvozo kek-szurke trimmer modell idealis valasztas a gondolkodo tulajdonosok szamara.




4.jpg




Alacsony zajszint: kenyelem kedvence szamara




A Oneisall DTJ-002 nyirogep legfontosabb jellemzoje a csendes mukodes. Mindossze 50 dB zajt bocsat ki, biztositja az allatok kenyelmet a gondozas soran, minimalizalja a stresszt es a szorongast. Ez a tokeletes megoldas az erzekeny allatok szamara, akik felnek a hangos zajoktol.




2.jpg




Hosszu uzemido: megbizhato akkumulator




A 2500 mAh-s akkumulatorkapacitassal a Oneisall DTJ-002 vagogep hosszu munkaidot kinal gyakori toltes nelkul. Az analog akkumulator toltottsegi szintjelzo segitsegevel konnyen nyomon kovetheto a toltottsegi allapot, igy a keszulek mindig hasznalatra kesz.




3.jpg




Ket gondozasi sebesseg




A trimmernek ket apolasi sebessege van, igy a keszulek teljesitmenyet az egyes haziallatok egyeni igenyeihez igazithatja. Ez lehetove teszi a megfelelo sebesseg kivalasztasat, amely egyszerre biztositja kedvence borenek hatekonysagat es gyengedseget.




1.jpg




Egyszeru kezeles: intuitiv gondozas




A Oneisall DTJ-002 nyirogep kialakitasa a konnyu kezelhetosegre helyezi a hangsulyt, igy minden kisallat-tulajdonos, tapasztalattol fuggetlenul, gond nelkul tudja kezelni. Az ergonomikus forma es a kiegyensulyozott suly kenyelmet es pontossagot biztosit a gondozas soran.




5.jpg




Komplett tartozek keszlet




A DTJ-002 trimmer hat tartozekkal, kenoolajjal, toltokabellel, kefevel es fesuvel erkezik. Ezek a tartozekok kulonfele formazasi es apolasi lehetosegeket kinalnak, es megkonnyitik a keszulek karbantartasat. Ezen kivul a nyirogep 7000 fordulat/perc sebesseggel mukodik, gyors es pontos vagast biztositva meg a legvastagabb szorzeten is. A Oneisall DTJ-002 nyirogep valasztasa befektetes kedvence kenyelmebe es egeszsegebe.




7.jpg



A csomag tartalma



Trimmer x 1

Melleklet x 6

Kenoolaj x 1

Toltokabel x 1

Ecset x 1

Fesu x 1

2 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.