Legtisztito, Airmaster SMART...
Legtisztito, Airmaster SMART...
Legtisztito, Airmaster SMART...
Legtisztito, Airmaster SMART...

Legtisztito, Airmaster SMART Petoneer, ionizacio, UV-C

2190004
Utolsó tételek a raktáron
498,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Tapellatas: 220V-240V 50/60Hz

Maximalis teljesitmeny: 20W

Szuro tipusa: HEPA

Szobakhoz ajanlott: 15 negyzetmeterig

Csatlakozas: Wifi 2,4 GHz 802.11 b/g/n

Taviranyito: Smart Life alkalmazas

Funkciok: ionizacio, tisztitas, kellemetlen szagok megszuntetese, UV-C sterilizalas, antibakterialis, digitalis kijelzo

Zajszint: 30 dB

Meretek (mm): 180mm x 180x240mm

 

Intelligens legtisztito, Petoneer AirMaster, Feher, WiFi, Ionizacio, Tisztitas 5 fokozatban, UV-C feny, 99%-os hatasfok, Erintokepernyo, 30 dB, 180x180x240 mm

AirMaster petoneer

Tapasztalja meg az ujradefinialt legtisztito rendszert Onnek es kedvencenek. Az 5 lepesbol allo tisztitassal - UV-C fennyel torteno sterilizalas, aktiv szenszuro, fotokatalizis, ionizacio es ozonozas - a legjobb minosegu levegot fogja tapasztalni. A Petoneer AirMaster tisztitoja a legmagasabb szintu tisztitast kinalja, kombinalva az egyszeru hasznalattal, hordozhato merettel, elegans kialakitassal es egyetlen alkalmazasbol torteno vezerlessel.

Technologia, amely meghaladja a hagyomanyos tisztitast

A fotokatalitikus oxidacio gyokerei a NASA urprogramjaiig nyulnak vissza. Ezzel a megoldassal az urhajosoknak sikerult levegot es vizet megtisztitaniuk kihivast jelento urmissziok soran. A technologia azonban a foldon is megtalalta alkalmazasat. A NASA altal ihletett fotokatalitikus oxidacioval a Petoneer AirMaster felulmulja a hagyomanyos tisztitorendszereket, nemcsak a kellemetlen szagok es por eltavolitasaval, hanem a karos legkori szennyezodesek hatekony csokkentesevel is. Ezzel a legujabb generacios keszulekkel megfeleloen gondoskodik sajat es kedvence egeszsegerol.

Hatekony katalizis es lebontas

A fotokatalizator szuro ultraibolya feny segitsegevel aktivan katalizal, hogy hatekonyan lebontsa a bakteriumokat, virusokat, szagokat, illekony szerves vegyuleteket, PM2.5-ot es egyeb gaznemu szennyezo anyagokat. Az egyseg ezeket a karos anyagokat artalmatlan vizze es szen-dioxidda alakitja. A tisztito biztositja a sterilizalast es a szagtalanitast akar 99%-os hatekonysaggal.

Intuitiv kezeles

Az egyseg LED-es uveg erintokepernyoje hihetetlenul egyszeruen hasznalhato, es minden erintesre azonnal reagal. Mivel nincs rajta gomb, nagyon konnyen tisztithato. Ezzel azonban meg nem ert veget a tisztito vezerlesenek lehetosege. A Petoneer alkalmazas lehetove teszi, hogy barhol es barmikor figyelemmel kiserje es vezerelje mukodeset. Amikor elhagyja a hazat, aktivalhatja az Away modot, hogy hazaterve elvezhesse a friss levegot.

Az On szovetsegese a bakteriumok, allergenek es virusok elleni kuzdelemben

Az ozonbonto technologianak koszonhetoen a keszulek a helyiseg minden zugaba, meg a legelerhetetlenebb teruletere is eljut, es gatolja a bakteriumok szaporodasat, friss es tiszta levegot kinalva Onnek. A generator m3-enkent akar 3 millio negativ iont is kepes eloallitani. Lebegnek a levegoben, es ha talalkoznak egy karos anyaggal, korulveszik azt, es kozombositik. Ily modon a bakteriumok, allergenek es virusok inaktivalodnak, igy elvezheti a tiszta levegot, mint az erdoben vagy a tenger kozeleben.

Dupla szuro a jobb tisztitas erdekeben

A keszuleket kettos szuro jellemzi, amely a meg nagyobb tisztitasi hatekonysagert felelos. A fotokatalitikus szuro megszunteti a kellemetlen szagokat, gatolja a bakteriumok szaporodasat es lebontja az illekony szerves vegyuleteket. A szenszuro ezzel szemben elnyeli a kellemetlen szagokat, hatekonyan tavolitja el azokat a levegobol. Ezenkivul a hozza tartozo HEPA szuro megtisztitja a levegot a portol, a hajszalaktol es az apro reszecskektol. Nem kell aggodnod semmiert!

UV-C es a masodlagos szennyezes megszuntetese

Miutan a kompozit aktivszen-szuro felszivta oket, a szort vagy a poratkakat eleg gyorsan meg kell tisztitani. Ha ez nem tortenik meg, akkor bakteriumok taptalajava valhatnak. Ezert a Petoneer AirMaster UV-C panellel van felszerelve, amely megvilagitja a szuro feluletet, es 275 nm hullamhosszu UV-sugarzast bocsat ki, folyamatosan gatolja es elpusztitja a bakteriumok szaporodasat, hatekonyan megelozve a masodlagos szennyezodest.

Aludj egesz ejjel

Fel attol, hogy a tisztito tul zajos lesz? Nem lehet! Ejszakai uzemmodban a keszulek nagyon halkan mukodik, mindossze 30 dB-es zajszintet produkal. Tehat, mint lathato, a Petoneer AirMaster nagyszeru kepessegeit nem kell kombinalni a bosszanto zaj keltesevel. On es kedvence nyugodtan aludhat – semmi sem zavarja meg piheneset.

Biztonsag es egyszeruseg

Kompakt meretenek koszonhetoen a tisztitot konnyeden elhelyezheti barhol otthonaban.A keszulek minden sarka lekerekitett, igy nem kell attol tartania, hogy az eles szelek megserulnek. Az aljan talalhato csuszasmentes szonyeg hatekonyan noveli a stabilitast. A fiok specialis kialakitasanak koszonhetoen a szuro csereje gyors es egyszeru. A 360°-os levegobemenet es -kimenet biztositja az egesz helyiseg egyenletes es hatekony tisztitasat. Mindez meg funkcionalisabba, praktikusabba es biztonsagosabba teszi a Petoneer AirMaster hasznalatat.

Kompatibilis a TUYA-val

A Petoneer AirMaster legtisztito a TUYA platformon mukodik. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis mas TuyaSmartot hasznalo termekekkel.

A legjobb felhasznaloi elmeny biztositasa erdekeben a Petoneer alkalmazas a Tuya protokollra epul. Emiatt rendkivul intuitiv, konnyen hasznalhato es megis mukodokepes, es szamos tovabbi funkciot kinal.

2 elem
No reviews

2 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.