Kompakt vezetek nelkuli Mirfak WE10...
Kompakt vezetek nelkuli Mirfak WE10...
Kompakt vezetek nelkuli Mirfak WE10...
Kompakt vezetek nelkuli Mirfak WE10...
Kompakt vezetek nelkuli Mirfak WE10...

Kompakt vezetek nelkuli Mirfak WE10 mikrofon ket csatornaval

2120044
Elfogyott – feltöltés alatt
698,99 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:


Marka: Mirfak

Nev: Mirfak WE10 ketcsatornas kompakt vezetek nelkuli mikrofon

Modell: WE10

Atviteli tipus: 2,4 GHz

Csatlakozasok szama: 1-tol 1-ig

Mukodesi hatotav: 30 m

Elem elettartama: 3,5 ora (ado), 4 ora (vevo)

Toltesi ido: 100 perc (ado), 80 perc (vevo)

 

Kompakt vezetek nelkuli Mirfak WE10 mikrofon ket csatornaval





Biztositsa a kivalo hangminoseget, es bovitse kepessegeit. A kompakt, ketcsatornas vezetek nelkuli WE10 mikrofon ketcsatornas vevobol es adobol all, 360°-bol veszi fel a hangot, es megorzi termeszetes hangszinet. Jol hasznalhato interjukhoz, zenei felvetelekhez vagy vlogozashoz. A WE10 3,5 mm-es audio jack csatlakozoval es USB-C csatlakozoval rendelkezik, valamint automatikus biztonsagi mentest vegez.





8.jpg






Kivalo hangminoseg




Hasznalod a kamera mikrofonjat? Lepjen a kovetkezo szintre, es hozzon letre professzionalis tartalmat. A WE10 adoja koriranyu mikrofonnal van felszerelve. Igy biztosithatja a valasztott szemelyt, es elvezheti a kivalo hangminoseget, valamint a termeszetes hangot. Ez tokeletes, ha gyakran streamel, vlogol vagy rogzit zenet. A mikrofon alacsony frekvenciaju zajszuressel is rendelkezik.





6.jpg





Stabil vezetek nelkuli kapcsolat




Aggasztja az interferencia es a jelkimaradas? Egyaltalan nem! A Mirfak WE10 a 2,4 GHz-es frekvenciasavban mukodik, es automatikusan modositani tudja az atviteli frekvenciat az interferencia minimalizalasa es az egyeb akadalyok kezelese erdekeben. Igy a latovonaltol akar 30 meteres tavolsagban is elvezheti a stabil adast, zaj es jelmegszakitas nelkul.





12.jpg









Praktikus kijelzo es eros akkumulator




A WE10 gyors es kenyelmes hozzaferest biztosit a keszulek mukodesevel kapcsolatos legfontosabb informaciokhoz. Beepitett OLED kepernyovel rendelkezik, amely valos ideju hangmereseket, erositesi beallitasokat es rendszerallapotot jelenit meg. Az eros akkumulatorok hosszu uzemidot biztositanak. Az ado 500 mAh-s akkumulatorral, mig a vevoegyseg 350 mAh-s akkumulatorral van felszerelve.





4.jpg






Konnyu hangfelvetel





A Mirfak WE10 mikrofont az egyszeru hasznalat kulonbozteti meg. A termeket ugy terveztek, hogy az egyik legkonnyebben rogzitheto rendszer legyen, csak egy kapcsolo megnyomasaval aktivalhato. Ezenkivul a WE10 kivalo minosegu hangot tud digitalisan rogziteni egy SD TF kartyara, valamint hangot tovabbithat a vevore, es hangmentest rogzithet egy SD TF kartyara.




10.jpg









Meg tobb lehetoseg




Az ado 3,5 mm-es bemeneti csatlakozoval van felszerelve kulso mikrofonokhoz, peldaul lavir tipusu mikrofonokhoz. A radioerosito 3,5 mm-es jack csatlakozoja valos ideju hangfigyelesre szolgal. A kompakt forma es a kis meret azt jelenti, hogy a WE10-et konnyeden tarolhatja taskajaban vagy hatizsakjaban, es barhova magaval viheti.




7.jpg






No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.