Hoto vezetek nelkuli magasnyomasu...

Hoto vezetek nelkuli magasnyomasu moso QWXCJ001, 24 bar, vezetek nelkuli, 1,2 kg

2060041
Raktáron
449,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: HOTO

Modell: QWXCJ001

Nevleges feszultseg: 20 V

Viznyomas: max. 2,4 MPa / 24 bar

Aramlasi sebesseg: max. 180 l/h

Teljesitmeny: 200 W

Feszultseg: DC20V

Akkumulator: 2000 mAh

Toltes: 20 V, 0,5 A

Tomlo hossza: 6 m

A termek merete: 220 × 75 × 245 mm

A termek sulya: 1,2 kg

 

Hoto QWXCJ001 nagynyomasu tisztitogep




Megbizhato berendezest keres, amivel nem csak autojat, hanem a hazhoz kozeli jardat is lemoshatja vagy akar hazi kedvencet is lemoshatja? A HOTO akkumulatoros mosogep tokeletesen fog mukodni az On szamara! Tobbfele uzemmod kozul valaszthat, hogy mukodeset az On igenyeihez tudja igazitani, raadasul a nagy kapacitasu akkumulatoranak koszonhetoen konnyeden elvegezheti a tervezett munkat.




Hoto/QWXCJ001/6 Magas




Ero




A HOTO nagynyomasu vezetektisztitot a nagy, 2000 mAh-s akkumulator kulonbozteti meg, amely hosszu mukodest biztosit. Ezenkivul a viznyomas eleri a 2,4 MPa-t. Hasznalata is nagyon kenyelmes, mert aramlasi sebessege akar 180 l/h, ami megkonnyiti az auto mosasat vagy tisztitasat




udvar. Hoto/QWXCJ001/1




Kulonfele mukodesi modok




A HOTO magasnyomasu tisztitot igenyeihez igazithatja, mert lehetove teszi a kulonbozo uzemmodok kozotti valtast. Autoja tisztitasahoz hasznalja a kozvetlen nagynyomasu uzemmodot, a 40°-os nagy feluletu oblitesi modot, a permetezo uzemmodot vagy a habsugar uzemmodot. A haz kozeleben levo jarda tisztitasahoz valassza a 20°-os szektor uzemmodot. A viragok ontozesehez pedig jol mukodik a 20°-os dolesszogu iranymod.





Hoto/QWXCJ001/3





Tobbfunkcios mosogep




A HOTO mosogepet az On kenyelmere terveztek, igy sok helyzetben hasznalhatja. Tokeletes auto, kerekpar vagy ablakok tisztitasara, de nem csak arra! Hasznalhatja arra is, hogy az udvara ujszeru legyen, es viragait ontozze. Hasznalhatja kedvence tisztan tartasara is. A lehetosegek vegtelenek a HOTO-val!





Hoto/QWXCJ001/4





Egyszeru hasznalat




A HOTO egyesiti a funkcionalitast a kenyelemmel. A magasnyomasu moso konnyu, igy nem fog elfaradni, ha sokaig mosogatja autojat. Raadasul egy ujj erintesevel egyszeruen be- es kikapcsolhato. Ha el akarja kezdeni a mosogepet, csak annyit kell tennie, hogy a 6 meteres tomlot barmilyen edenybe aztassa vizzel. Ezenkivul egy kenyelmes teljesitmenyszint-jelzo jelzi, ha az akkumulatort fel kell tolteni.




Hoto/QWXCJ001/8 Intelligens





Tervezes




A HOTO mosogep jol atgondolt kialakitasaval tunik ki. Szivattyuja fem csapaggyal volt felszerelve, igy nagyon hosszu ideig szolgalja Ont. Ezenkivul a mosogep eros kopasallosaggal rendelkezik.





Hoto/QWXCJ001/2





67 elem
No reviews

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.