Benzines funyiro DX52E PARTNER PRO,...
Benzines funyiro DX52E PARTNER PRO,...
Benzines funyiro DX52E PARTNER PRO,...

Benzines funyiro DX52E PARTNER PRO, 5,5 LE, 5200 W

2170098
Raktáron
478,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: Partner PRO

Teljesitmeny: 5,5 LE

Uzemanyag tipusa: Benzin

Forgasi sebesseg: 10000 ford./perc

Teljesitmeny (watt): 5200 W

A csomag tartalma: 1x 3T lemez, 1x 8t lemez, 40 t lemez, dupla kabelkoteg

Suly: 8,2 kg

 

Fedezze fel a tokeletes partnert kertje gondozasahoz a Partner DX52E bozotvagojaval. 5,5 loeros teljesitmenyevel es hatekony 2 utemu motorjaval ezt a berendezest arra terveztek, hogy sikeresen megbirkozzanak a kerteszeti es mezogazdasagi metszesi feladatokkal.



Az 52 cm³ hengerurtartalmu eroteljes motorja a teljesitmeny es az uzemanyag-takarekossag optimalis kombinaciojat kinalja, igy On hatekonyan es gordulekenyen dolgozhat. A 10 000 fordulat/perc fordulatszamu DX52E lancfuresz gyors es preciz vagast garantal, fuggetlenul attol, hogy milyen novenyzetrol van szo.



A 254 mm-es vagasi szelessegevel ez a berendezes sokfele alkalmazasra alkalmas, a gyep karbantartasatol a suru novenyzet megtisztitasaig. Konnyen kezelheto es iranyithato, a DX52E kenyelmet es hatekonysagot kinal hasznalat kozben.



A nagy igenybevetelnek es a kemeny munkakorulmenyeknek ellenallo DX52E megbizhato partner minden foldterulet-karbantartasi projektben. Az ergonomikus kialakitasnak es a kivalo minosegu anyagoknak koszonhetoen ez a berendezes kenyelmet es megbizhatosagot kinal a munka soran.


Legyen On professzionalis kertesz vagy haztulajdonos, aki rajong a tajapolasert, a Partner DX52E bozotvago idealis valasztas, hogy megkonnyitse es hatekonyabba tegye munkajat. Mivel megbizhato es nagy teljesitmenyu, ez a berendezes az a megbizhato partner, amelyre szuksege van ahhoz, hogy kiveteles eredmenyeket erjen el kertje gondozasaban.

30 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.