Okosóra Haylou LS02, fekete,...
Okosóra Haylou LS02, fekete,...
Okosóra Haylou LS02, fekete,...
Okosóra Haylou LS02, fekete,...
Okosóra Haylou LS02, fekete,...
Okosóra Haylou LS02, fekete,...

Okosóra Haylou LS02, fekete, Bluetooth 5.0

2110016
Elfogyott – feltöltés alatt
189,00 lei
Adóval együtt

A Xiaomi Haylou okosóra könnyen és kényelmesen viselhető, és az okosóra legfontosabb funkcióival rendelkezik: alvásfigyelés, lépésmérés, kapcsolat a telefonnal, valamint a különböző alkalmazások értesítése vagy hívásfigyelés. A nagy, 1,4 hüvelykes képernyővel könnyedén elolvashatja a fogadott üzeneteket. Akár 12 edzési mód áll rendelkezésre, így beállíthatja és követheti napi mozgási célját.

Jellemzők:

Fekete szín
Súly: 35g
Funkciók: lépésszámláló, megtett távolság, kalória, pulzusszám, alvásfigyelés, mobiltelefon -értesítések
Kapcsolódás: Haylou FIT alkalmazás (Apple Store, Google)
sportfigyelés: 12 sportmód felügyelete
Képernyő: 1,4 hüvelykes LCD

 

Szív monitorozás

A Smart Watch 2 rendkívül hatékony beépített pulzusmérővel rendelkezik, amely az óra hátoldalán található, és automatikusan összegyűjti a méréseket a csuklóról. Az intelligens algoritmusnak köszönhetően képes még jobban és pontosabban nyomon követni a pulzusát, lehetővé téve a pulzusszám követését.

Alvásfigyelés

Nem újdonság, hogy a pihenés erősen befolyásolja a napi tevékenységeket. Az óra automatikusan figyeli az éjszakai alvási időt, és rögzíti, hogy mikor aludt mélyen vagy sekélyen, valamint mikor ébredt fel és mennyi ideig. A készülék az összegyűjtött adatok alapján értékeli az alvás minőségét, így nyomon követheti az edzés, a napi aktivitás és az alvás közötti összefüggéseket.

Intelligens funkciók

A Smart Watch 2 úgy viselkedik, mint egy személyes titkár, aki mindig a csuklónkon van. Tájékoztathatja Önt a bejövő hívásokról, elolvashatja az üzeneteket, és a fitnesz figyelmeztetéseknek köszönhetően segít javítani a "munka és magánélet" egyensúlyt, emlékezve arra, hogy szünetet tart. Szintén az 1,4 hüvelykes, lekerekített, 320 ppi felbontású érintőképernyő segítségével követheti a legfontosabb információkat, például: pulzus, lépések, elégetett kalóriák, megtett távolság, idő, időjárás ... D., amely körülveszi a teljes felületet, és így védi a karcolásoktól. Nagy átláthatósága miatt a megjelenített kép minőségét nem befolyásolja, és az előző verzióhoz képest a képernyő még jobb színtelítettségű.

Szuper könnyű és kényelmes

Az óra súlya mindössze 38 g, és a puha, 20 mm széles szilikon pántnak köszönhetően szinte észrevehetetlen a kézben.

Hosszú működési idő

A 260 mAh akkumulátor lehetővé teszi, hogy az okosórát 20 napig használhassa alap üzemmódban. Ha ritkán használja, akár 30 napig is képes működni egyetlen töltéssel.

Bluetooth 5.0

Az első generációhoz képest a Smart Watch 2 Bluetooth 5.0 -val rendelkezik, amely jobb csatlakozási minőséget és alacsony energiafogyasztást kínál. A Bluetooth lehetővé teszi, hogy párosítsa a készüléket a telefonnal, hogy az óráján olvashassa az üzeneteket és figyelhesse a hívásokat.

Vízálló

A készülék IP68 védettséggel rendelkezik. Az IP utáni első számjegy a porállóság szintjét jelzi. Ebben az esetben a skála 0 -tól 6 -ig terjed, ahol a nulla nem jelent védelmet, a 6 pedig teljes védelmet, még a finom por ellen is. Az IP kódolás második számjegye a vízzel való érintkezés elleni védelem mértékét jelzi. Az idegen testekhez hasonlóan a skála 0 -val kezdődik, de ebben az esetben 9 -re végződik. A 8 -as szám azt jelenti, hogy a készüléket rövid időre vízbe lehet meríteni, így úszómedencében, ill. a fürdőszobában. Azonban ne használjuk az órát merülés közben, vagy ha a víz hőmérséklete meghaladja a 45 gr -ot.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.