• -10%
Yale Linus intelligens zár (fekete...
Yale Linus intelligens zár (fekete...
Yale Linus intelligens zár (fekete...
Yale Linus intelligens zár (fekete...
Yale Linus intelligens zár (fekete...

Yale Linus intelligens zár (fekete vagy ezüst)

2100048
Raktáron
1 069,20 lei 1 188,00 lei -10%
Adóval együtt

Linus intelligens zár

Tegye okosabbá ajtót a kulcs nélküli zár használatával. A zár Bluetooth Low Energy (BLE) titkosítási technológiát, valamint 128 bites és TLS AES titkosítást használ banki biztonságként. Ugyanakkor a Yale Home fiókja kettős hitelesítéssel védett, ami azt jelenti, hogy a rendszer a jelszó mellett, valamint e -mailben vagy telefonon is azonosítja az Ön személyazonosságát.

Jellemzők:

  • Méretek (mm): 58 x 58 x 15o mm
  • Súly: 643 g - elemekkel együtt
  • Akkumulátor típusa: 4xAA (nem tartozék)
  • Kommunikációs frekvencia: Bluetooth 4.2
  • Alkalmazás: Yale Home alkalmazás - ingyenes IOS és Android; Alkalmazáskapcsolat kétszintű hitelesítéssel
  • Biztonságos adatátvitel: titkosított átvitel BLE, AES, TLS -
Szín
  • Antracit szürke
  • Matt ezüst

 

Új megoldás A Linus® intelligens zár egy biztonságos zár, amely lehetővé teszi az ajtó zárását és kinyitását bárhol.

Kulcs nélkül férhet hozzá, láthatja, ki érkezik, virtuális kulcsokat kínál a látogatóknak, ellenőrizze, hogy az ajtó zárva van -e vagy nyitva. Mindez a Yale Home alkalmazáson keresztül lehetséges. Miután csatlakozott az alkalmazáshoz, a világ bármely pontjáról biztosíthatja, felügyelheti és kezelheti otthonához való hozzáférését telefonjával. *

Élvezze a nyugalmat, amelyet a Yale legújabb intelligens zárja véd, amely 180 éves biztonsági tapasztalatot tartalmaz.

* Yale Connect Wi-Fi Bridge szükséges.

1.%20Linus%202000x2000%20Images%20V018.jpg

Az ajtó automatikus zárása és kinyitása, amikor jön vagy megy. Az automatikus zár funkció automatikusan bezárja az ajtót, amikor elhagyja otthonát. És amikor megfordul, és közeledik az ajtóhoz, az automatikus kioldó kinyitja a geo-kerítés technológiának köszönhetően.

Nem tudja, hogy reggel bezárta -e az ajtót? Ne aggódj! Bármikor ellenőrizheti a Yale Home alkalmazásban.

Linus%201.png

Teljes ellenőrzés kéznél. Elmúltak azok az idők, amikor kulcsokat keresett a táskájában. A Linus® intelligens zárnak köszönhetően az okostelefon vagy az Apple Watch most a kulcsa. Nincs más dolgod, mint megközelíteni az ajtót - örömmel.

Az intuitív Yale Home alkalmazás Android- vagy iOS -eszközéhez lehetővé teszi az otthoni hozzáférés távolról történő kezelését. * Megoszthatja a hozzáférést olyan emberekkel, akikben megbízik, akik tudják, kik jöttek vagy távoztak otthonából a tevékenységfolyam segítségével, és értesítéseket kaphat.

* Yale Connect Wi-Fi Bridge szükséges

2.%20Linus%202000x2000%20Images%20V0117.jpg

Várja a vendégeket? Küldjön nekik virtuális kulcsot Fedezzen fel egy okosabb módszert, amellyel hozzáférést biztosíthat szerettei otthonához. A Linus® intelligens zár használatával engedélyezheti a kulcs nélküli hozzáférést a világ bármely pontjáról a Yale Home alkalmazás használatával, amikor a Linus® csatlakozik a Yale Connect Wi-Fi Bridge-hez. Mielőtt megérkeznek, küldjön nekik ideiglenes virtuális kulcsot. Az időkorlátozott hozzáférés megkönnyíti a be- és kijelentkezést bérelt vagy nyaralók esetében. A vendégek bármikor jöhetnek és mehetnek, és nem kell aggódnia az elveszett kulcsok miatt.

3.%20Linus%202000x2000%20Images%20V0116.jpg

Biztonságos. Technológiánk középpontjában a biztonság áll. Hisszük, hogy a magánélet és az adatok biztonsága ugyanolyan fontos, mint az otthona fizikai biztonsága.

Ezért a Linus® intelligens zár banki szintű titkosítással, a Yale Home alkalmazás pedig kettős hitelesítéssel védett. Ez az elegáns módunk arra, hogy elmondjuk, vigyázunk a hátadra.

4.%20Linus%202000x2000%20Images%20V015.1.jpg

Legyen okos - együtt.

Együttműködünk a legjobb intelligens otthoni rendszerekkel, hangsegédekkel és nyaralóbérleti platformokkal, hogy könnyedén biztosítsuk a zárkezelést és a hozzáférés -kezelést. Szinkronizálja Linus® intelligens zárját kedvenc hangsegédjével a zároláshoz, a feloldáshoz vagy az állapotának ellenőrzéséhez.

5.%20Linus%202000x2000%20Images%2027.jpg

Szin
Argintiu mat
Gri antracit
10 elem
5052847108406
05/101200/MB
No reviews

Ez még talán érdekelhet

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.