Parasito Remax Petit Space Capsule...

Parasito Remax Petit Space Capsule RT-A720, elem, feher, 0,3l

2410015
Elfogyott – feltöltés alatt
70,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Gyarto: Remax

Modell: RT-A720

feher szin

Tipus: Parolgasos

Anyaga: ABS + PP + PC

Nevleges feszultseg: 5V=1A

Nevleges teljesitmeny: 2-5W

Tartaly urtartalma: 240 ml

Bemenet: micro USB port

Meretek: 96 x 133 mm

Suly: 175 g

Tanusitvanyok: FCC, CE, RoHS, GB

 

Remax Petit Space kapszula parasito elemmel




Veletlenul kiszarad a szaja vagy a torkod? Gondoskodjon a levego megfelelo paratartalmarol, es elvezze a kenyelmet az innovativ Remax Petit Space Capsule parasitoval. Raadasul nem csak funkcionalis eszkoz, hanem egy elbuvolo dekoracio is, amely gazdagitja szobaja dekoraciojat. Biztositsa a kellemes kenyelmet 240 ml-es urtartalmaval, ha ezt az elegans parasitot valasztja hatekony parasito rendszerrel, amely tokeletesen kiegesziti az elegans dizajnt es az ejszakai feny funkciot. Meruljon el egy felfrissulessel es elvezettel teli legkorben!




Remax/RT-A720-Pink-B/5





2 uzemmod




Ez a bajos parasito ket permetezesi modot fogad el (folyamatos es intervallum), amely lehetove teszi, hogy a mukodeset a helyiseg korulmenyeihez igazitsa. Ez lehetove teszi, hogy kivalassza az aktualis igenyeinek leginkabb megfelelo lehetoseget. A Petit Space kapszulaval a legmagasabb szintu kenyelmet erheti el, meg szaraz helyisegekben is telen vagy magas homersekletu es paratartalmu kinti idoszakokban.





Remax/RT-A720-Pink-B/2





Praktikus ejszakai lampa




A Remax Petit Space Capsule parasito praktikus ejszakai lampaval van felszerelve, amely lehetove teszi a szoba konnyu megvilagitasat. A fenyforras megfeleloen van beallitva, hogy ne befolyasolja negativan az alvas minoseget, es kenyelmet biztositson az ejszakai pihenes soran.





Remax/RT-A720-Pink-B/1





Nagy kapacitasu





A Petit Space kapszula 240 ml-es tartallyal van felszerelve, amely lehetove teszi a hosszu mukodest anelkul, hogy vizzel kellene ujratoltenie. Ez a kapacitas elegendo a megfelelo paratartalom fenntartasahoz kis helyisegekben, peldaul irodakban, haloszobakban es gyermekszobakban. Szukseg eseten a tartaly egyszeruen es gyorsan feltoltheto.





Remax/RT-A720-Pink-B/3





Konnyu kezelhetoseg





A Remax parasito kezelese rendkivul egyszeru, a fiatalabb felhasznalok is megbirkoznak vele. A parasitasi folyamat elinditasahoz nyomja meg a megfelelo gombot. Ha egyszer megnyomja, elinditja a folyamatos parasitasi modot. Jobban szereti az intervallum parasitast? Nyomja meg ketszer a gombot. A gomb haromszori megnyomasaval a keszulek kikapcsol. A gomb 2 masodpercig tarto nyomva tartasaval bekapcsolhatja az ejszakai lampat.






Remax/RT-A720-Pink-B/6






Elragado design




A Remax Petit Space kapszula kapszula formajaval tunik ki, es uveggel van felszerelve, amely mogott egy imadnivalo allat lathato, ami egyedi karaktert ad neki. Egy ilyen megoldas lehetove teszi a parasito beepiteset a szoba kialakitasaba, igy praktikus es elegans dekoracios elem. Most konnyeden teremthet kellemes legkort, amely elosegiti a pihenest es a kikapcsolodast.





Remax/RT-A720-Pink-B/4





Beleertve:


Legnedvesito

Konnyu mikro USB kabel


No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.