Deerma F323W ultrahangos vibrációs...

Deerma F323W ultrahangos vibrációs kamra párásító, 25W, 5l, szürke

2210012
Elfogyott – feltöltés alatt
130,25 lei
Adóval együtt

Deerma F323W szobai párásító

Specifikációk:

Típus: F323W

Tápfeszültség: 220V-240V, 50-60Hz

Teljesítmény: 25W

Kapacitás: 5l

Szín: szürke

Zajszint: 36dB

1 év garancia

 

Deerma F323W - tökéletesen párásított levegő otthonában

A Deerma F323W párásítóval biztosíthatja otthonának optimális páratartalmát, és ezáltal védheti egészségét. Víztartálya 5 literes, ami biztosítja a hosszú távú működést. A termék jól átgondolt kialakítása nemcsak elegáns karakterrel rendelkezik, hanem garantálja a biztonságot és a könnyű használatot.

1.jpg

Optimális páratartalom

A készülék ködtérfogata akár 300 ml / óra. Ez az optimális érték, ideális otthonában. Elég nagy ahhoz, hogy tökéletesen nedvesítse a választott helyiség levegőjét, de elég kicsi ahhoz, hogy ne okozzon nedves foltokat a falakon és a bútorokon. Ezenkívül nem hoz létre kellemetlen és káros nedvességet. A párásítási szintet az F323W gomb elforgatásával állíthatja be.

6.jpg

Úgy tervezték, hogy lenyűgözze a kiváló teljesítményt

Mitől bocsát ki a párásító ilyen tökéletes térfogatú vízpermetet? Gondosan átgondolt kialakítása! A készülék aljzattal van felszerelve

esernyő. 8 nyílással rendelkezik, amelyeken keresztül a gőz egyenletesen oszlik el. A párásító néhány mikrométerrel permetezi a vízmolekulákat, ami segít

megakadályozza a szivárgást a bútorokon vagy a falakon.

5.jpg

Egész nap működik

A párásító egyik legnagyobb előnye az 5 literes víztartály. Lehetővé teszi, hogy lenyűgözően hosszú üzemidőt élvezhessen. Miután feltöltötte és bekapcsolta a készüléket, akár egész nap - reggeltől estig - párásíthatja az otthoni levegőt. A napi többszöri vízpótlás súlya már nem jelent problémát - a Deerma F323W teljesítménye és kényelme páratlan!

3.jpg

A kívánt tisztaság és frissesség

A Deerma F323W speciális porszűrővel is rendelkezik, amelyet az autó aljára kell helyezni. Megakadályozza a por és egyéb törmelék bejutását a párásítóba. Ily módon a víztartály sokáig tiszta marad, és a köd frissítő és szagtalan marad.

7.jpg

Élvezze a kivételes könnyű használatot

Olyan könnyű használni - soha nem kell aggódnia egyetlen dolog miatt sem. Egyszerűen húzza ki a tartályt és töltse fel vízzel, majd tegye vissza. Miután ezt megtette, egyszerűen forgassa el a párásító gombot, hogy elkezdje permetezni a vizet. És amikor a tartályból kifogy a víz, a készülék automatikusan kikapcsol - nem kell aggódnia a sérülések miatt!

8.jpg

Elegáns kialakítás - nincs szivárgás

A párásító nagyon jól néz ki. Modern és minimalista kialakítása tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe, és tökéletesen kiegészíti elrendezését. Ezenkívül a készülék gyártási folyamatában alkalmazott ultrahangos hegesztési technológia optimális kapcsolatot tesz lehetővé az F323W alap és a víztartály között. Emiatt használhatja a párásítót anélkül, hogy aggódnia kellene a szivárgások miatt.

2.jpg

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.