Deerma F325 ultrahangos párásító,...
Deerma F325 ultrahangos párásító,...

Deerma F325 ultrahangos párásító, 25W, 5l, fehér

2210015
Elfogyott – feltöltés alatt
138,00 lei
Adóval együtt

Főbb jellemzői:

● A víztartály átlátszó kialakítása

● 5L nagy kapacitású

● Ultrahangos elpárologtatási folyamat

● 300 ml / h köd

● Vízpáraelosztó rendszer

 

Deerma F325 - Párásító mindenkinek

A modern Deerma F325 párásító ideális otthon. Kis mérete, nagy 25 W -os teljesítményével kombinálva megkönnyíti minden helyiség nedvesítését.

7207241_2020_12_07_13_36_191997295368.jpeg

Modern design

A készüléket a legmagasabb minőségű anyagokból készítették, hogy éveken keresztül tartósságot és ugyanakkor modern megjelenést érjenek el. Az átlátszó víztartály lehetővé teszi a vízszint figyelését. Kedvenc dekorációit is hozzáadhatja a tartályhoz, hogy tetszés szerint díszítse a párásítót.

2.jpg

Hidratálás egész nap

Az 5 literes tartály naponta egyszer újratölthető, hogy egész nap folyamatosan nedvesítse az egész szobát. A párásító értesíti Önt, ha alacsony a vízszint, és ha elfogy, automatikusan kikapcsol.

3.jpg

Megfelelő szűrők

A speciális porszűrő megakadályozza a szennyeződés bejutását a tartályba, így sokáig tiszta marad, és a keletkező gőznek nincs kellemetlen szaga, és felüdülést okoz.

7.jpg

Párologjon csendesen

A párásító szerkezete a lehető legnagyobb mértékben korlátozta az üzemi zajt, ezért csak 36 dB -en működik. Működése szinte hallatlan még éjszaka is.

8.jpg

Lágy köd

Az esernyő alakú kimenet és a kerámia porlasztó egyenletes gőzkiáramlást tesz lehetővé. Hatékonyan elzárja a nagy vízcseppeket, és 8 rés egyenletesen eloszlatja a finom ködöt, anélkül, hogy vízfoltokat okozna.

10.jpg

Könnyen kezelhető

A készülék egyetlen gombbal működtethető. Kétféle üzemmód létezik: az első sebességfokozat, amely könnyen elosztja a gőzt, és a második fokozat a gyors hidratálásért, nagy ködteljesítmény mellett.

9.jpg

No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.