Okos aljzat a falban Smartwise, 16A,...
Okos aljzat a falban Smartwise, 16A,...
Okos aljzat a falban Smartwise, 16A,...
Okos aljzat a falban Smartwise, 16A,...

Okos aljzat a falban Smartwise, 16A, Blootooth, Wifi, Sonoff kompatibilis, uveg

2080119
Raktáron
165,00 lei
Adóval együtt

Intelligens WiFi + Bluetooth (eWeLink-Remote kompatibilis) fali aljzat 16A maximalis kimenettel, ON/OFF kapcsoloval az elolapon, kompatibilis az eWeLink alkalmazassal.

Tavolrol vezerelheto alkalmazasbol az interneten keresztul, es akarcsak a Sonoff es mas eWeLink eszkozok, utemezok es kulonbozo automatizalasu jelenetek vezerelhetok.

Elegans feher uveg elolapja stilusaban hasonlit a Sonoff TX T1 es T2 smart WiFi kapcsolokhoz.

 

A SmartWise S1W aljzat a SmartWise 2022-es termeke, amely a Sonoff/eWeLink alkalmazassal kompatibilis marka . Ez egy intelligens WiFi aljzat feher uveg elolappal, feher uveg elolappal, stilusaban hasonlo a Sonoff TX T1 / TX T2 okos fali kapcsolokhoz.

Hasonlo tulajdonsagokkal rendelkezik, mint a Sonoff S26 okosdugoja, de ez nem Plug &Play megoldas, hanem fali dobozba allandoan szerelheto aljzat, allando aljzatautomatizalashoz jo megoldas. Ez egy kis fizikai BE/KI kapcsolo gomb az elolapon, igy konnyen be- es kikapcsolhato a konnektor nem csak tavolrol az alkalmazasbol, hanem helyileg is. Ugyanazokkal az utemezesi funkciokkal rendelkezik, mint a Sonoff S26: egyszeri be-/kikapcsolas, ismetelt be-/kikapcsolas (a het napjain), idozito es hurokvezerles. Termeszetesen a vilag barmely pontjarol tavolrol is lathatja a be- es kikapcsolasi allapotot, illetve be- vagy kikapcsolhatja a keszuleket, ehhez csak az internetkapcsolattal rendelkezo okostelefonra van szuksege.

A beepitett ESP32 WiFi + Bluetooth chipnek koszonhetoen egy nagyon egyszeru Bluetooth-alapu parositasi folyamattal csatlakoztassa a helyi WiFi halozathoz az eWeLink alkalmazassal.

Az eWeLink-Remote (Bluetooth LE alapu) taviranyitot is tamogatja az aljzat, csak taviranyitoval kell vezerelni, vagy vezetek nelkuli fali kapcsolo egy eWeLink-Remote kompatibilis (Bluetooth alapu) taviranyito ill. fali kapcsolo, hamarosan erkezik a SmartWise-tol . (Nem parosithato kozvetlenul az R5 jelenetvezerlovel vagy az S-MATE vezetek nelkuli eWeLink-Remote modullal.)

Az eWeLink alkalmazas Megosztas funkciojaval megoszthatja az intelligens aljzat tavoli elereset csaladtagjaival vagy masokkal.

Csakugy, mint a tobbi eWeLink eszkoz eseteben, a SmartWise eWeLink aljzatban is beallithato a bekapcsolt allapot: a tapellatas visszavetele utan a "be" / "utolso allapot" / "kikapcsolva" alapertelmezett allapotot allithatja be.

Az inching funkciot a SmartWise S1W intelligens aljzat is tamogatja, igy az eWeLink alkalmazas ezzel a hasznos funkciojaval konfiguralhatja az automatikus kikapcsolast (vagy automatikus bekapcsolast).

Az utemezes funkcio segitsegevel otthoni szimulaciokent beallithatja az utemezett be-/kikapcsolasokat, amig nem tartozkodik otthon, csak hogy megmutassa a kulvilagnak, hogy a haz nem ures.

Ezenkivul letrehozhat egy jelenetet az eWeLink alkalmazasban, amellyel be- es kikapcsolhatja azt a Sonoff TX vagy SmartWise fali kapcsoloval egyutt, igy a konnektorba csatlakoztatott helyi lampak bekapcsolasara is hasznalhatja.

A termek jellemzoi:

  • Uveg elolap - az intelligens aljzat uveg elolappal rendelkezik, stilusaban hasonlo a Sonoff TX T1 es TX T2 kapcsolokhoz es a SmartWise T4 kapcsolokhoz.
  • WiFi allapotjelzo LED - kis kek LED lampa mutatja a WiFi allapotot az aljzat sarkaban (a WiFi allapotjelzo LED kikapcsolhato az eWeLink alkalmazasban)
  • Max. A kimenet 16A, amivel nagyobb teljesitmenyu haztartasi gepeket is lehet taplalni.
  • EU szabvany meret: 86x86mm uveg elolap, normal meretu EU falra szerelheto dobozokba szerelheto.
  • Ingyenes okostelefonos alkalmazas – az eWeLink alkalmazas elerheto iOS es Android operacios rendszerre
  • Valos ideju allapotinformacio – az eWeLink alkalmazas valos ideju be- es kikapcsolasi allapotot jelenit meg az eszkozon
  • Tavoli be-/kikapcsolas – barhol is van, tavolrol be- es kikapcsolhatja az intelligens aljzatot az interneten keresztul
  • Utemezes – Az osszes eWeLink utemezesi funkcio elerheto az intelligens aljzathoz (egyszeri, ismetelt utemezett ON/PFF, idozito, hurokvezerles)
  • Behuzas – beallithatja, hogy a behuzas kikapcsoljon (bizonyos bekapcsolasi ido utan) vagy BE (egy bizonyos ido elteltevel KI)
  • Megosztas – A taviranyitot barkivel megoszthatja az eWeLink alkalmazasban
  • Csoportok, szobak - eWeLink eszkozeit szobakhoz rendelheti, es csoportosithatja is, hogy konnyebben vezerelhessen tobb eszkozt.
  • Jelenetek – Az intelligens jelenetek az eWeLink alkalmazas automatizalasai. Tobb Sonoff/SmartWise eszkoz kozott automatizalast hozhat letre triggerek, feltetelek es muveletek meghatarozasaval.
  • Hangvezerles – Az intelligens aljzat kompatibilis az Amazon Alexa es a Google Assistant hangvezerlessel.
  • A Sonoff es a SmartWise eszkozok kompatibilisek egymassal , mivel mindketto eWeLink alkalmazast hasznal.

30 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.