NEO okos aljzat, WiFi, TUYA, 16A,...
NEO okos aljzat, WiFi, TUYA, 16A,...
NEO okos aljzat, WiFi, TUYA, 16A,...
NEO okos aljzat, WiFi, TUYA, 16A,...
NEO okos aljzat, WiFi, TUYA, 16A,...
NEO okos aljzat, WiFi, TUYA, 16A,...

NEO okos aljzat, WiFi, TUYA, 16A, fogyasztás figyelés

2280089
Raktáron
42,99 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Neo

Tipus: NAS-WR10W

Nevleges feszultseg: AC110-230V±10%, 50/60Hz

Nevleges aram: 16 A

Vezetek nelkuli kapcsolat: 2,4 GHz

Protokoll: IEEE 802.11 b/g/n

Mukodesi hatotav: 45 m

Uzemi homerseklet: 0°C~40°C

Uzemi paratartalom: 20%~85% relativ paratartalom

Kompatibilitas: Amazon Alexa, Google Assistant

Meretek: 50 × 50 × 85 mm

 

Smart WiFi aljzat NEO NAS-WR10W TUYA 16A

Szeretned okosabba tenni otthonodat? Az intelligens aljzat lehetove teheti! Lehetove teszi az elektromos keszulekek kenyelmes vezerleset. Kompatibilis a Google Assistant, az Amazon Alexa vagy a SmartThings szolgaltatassal, igy konnyeden vezerelheti hangjaval. A csatlakozas sem lesz gond, mert tamogatja a 2,4 GHz-es vezetek nelkuli kapcsolatot es az IEEE 802.11 b/g/n protokollt.

Neo/NAS-WR10W-16A/3

Az okos haz

A Smart Plug segitsegevel konnyeden letrehozhatja almai okosotthonat! Kenyelmesen vezerelheti a keszuleket a telefonjarol, igy On iranyithatja haztartasi gepeit, barhol is van! Konnyeden csatlakoztathat olyan eszkozoket, mint mosogep, ventilator, hutoszekreny, TV, lampa, mikrohullamu suto, de nem csak! Problemamentesen iranyithatsz mindent!

Neo/NAS-WR10W-16A/2

Egyszeru hasznalat

Nem kell felni a bonyolult konfiguraciotol es telepitestol. A Neo aljzattal gyorsan es egyszeruen csatlakozhat! Nem kell mast tennie, mint csatlakozni az internethez, letolteni egy dedikalt alkalmazast, majd hozza kell adnia az eszkozt. Ezen kivul mukodik a legnepszerubb platformokkal, mint peldaul az Amazon Alexa, a Google Assistant es a SmartThing, igy hangjaval iranyithatja.

Neo/NAS-WR10W-16A/4

Konnyu vezerles

Az intelligens aljzatot telefonjarol vezerelheti. Egy dedikalt alkalmazasnak koszonhetoen kepes lesz be- vagy kikapcsolni a csatlakoztatott eszkozoket, fuggetlenul attol, hogy hol tartozkodik! Lehetove teszi az energiafogyasztas valos ideju szabalyozasat is.

Neo/NAS-WR10W-16A/5

Biztonsag

A Neo intelligens aljzat a biztonsag garanciaja is. Intelligens gyerekzar funkcioval van felszerelve, igy biztos lehet benne, hogy csaladja legkisebb tagjai megfeleloen vedve lesznek az aramutestol. Ezenkivul, ha az otthoni aramellatast kikapcsoljak, a beallitasok megmaradnak. Ez nem csak biztonsagerzetet ad, hanem kenyelmet is biztosit.

Neo/NAS-WR10W-16A/1

923 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.