Sonoff S60 TPF intelligens aljzat,...
Sonoff S60 TPF intelligens aljzat,...
Sonoff S60 TPF intelligens aljzat,...
Sonoff S60 TPF intelligens aljzat,...
Sonoff S60 TPF intelligens aljzat,...

Sonoff S60 TPF intelligens aljzat, WiFi, energiafigyelessel

2080219
Raktáron
75,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Tapellatas: 110-240V

Nevleges teljesitmeny (aram): 4000 W (16A)

Csatlakozas: Wifi 802.11 b/g/n (2,4 GHz)

A savok szama: 1

Fizikai gomb a keszuleken: igen

Fogyasztasfigyelo: Igen

Elozmenyek: Igen (az elozmenyek engedelyezve/letiltva az ewelink alkalmazasban)

Program: Igen, 8 idozito aktivalva/deaktivalva offline modban

Tulfeszultseg vedelem: igen

Hangvezerles: Amazon Alexa, kompatibilis a Google Assistanttal

Meretek (cm): 5 x 5 x 2,6 cm

 

A Sonoff S60 a nepszeru WiFi intelligens csatlakozok legujabb verzioja , ez az EU szabvanyos verzioja (F tipusu). Az elozo verziohoz kepest teljesitmenymerest es tulfeszultseg elleni vedelmet kinal. Kicsi es kompakt meretu, es egy ESP32-C3 chipet tartalmaz.

Plug & Play megoldaskent a hagyomanyos fali aljzatot egyszeruen intelligens aljzatta alakitja, es tavolrol is vezerelheti az eWeLink alkalmazason keresztul (iOS vagy Android okostelefonrol). Beallithatja az egyszeri es ismetelt utemezett inditast/leallitast, hozzaadhat idozitot es hurokvezerlest, beallithatja az inditasi allapotot (ON / OFF / LAST STATE), valamint az automatikus inditast es leallitast (huvelykben).

A keszulek 6 havi aramfogyasztasi adatokat tarol orankent az eWeLink felhoben, fogyasztasi grafikont mutat az alkalmazasban, valamint a fogyasztasi elozmenyek adatai is letolthetok.

Az alkalmazas valos idoben mutatja az aramerosseget (A), a feszultseget (V) es a teljesitmenyt (W), valamint a fogyasztast (kWh) a napra, az elozo napra es az egesz honapra vonatkozoan. Az alkalmazasban lehetoseg van jelenet letrehozasara is a kovetkezo feltetellel: ha a valos ideju teljesitmeny, napi fogyasztas vagy aktualis havi fogyasztas nagyobb, mint egy beallitott ertek (peldaul ha a havi fogyasztas nagyobb, mint 39,99 kWh, akkor kapcsolja ki az intelligens aljzatot, es kuldjon ertesitest az okostelefonra: "Elerte a 40 kWh-s havi fogyasztasi hatart").

Termeszetesen a keszuleknek van egy fizikai BE/KI gombja is, igy konnyeden ki- es bekapcsolhato a konnektor a keszuleken. A tavoli hozzaferes megoszthato a csaladtagokkal vagy masokkal. Tokeletes otthoni es irodai keszulekek intelligens vezerlesehez. Lehetove teszi a keszulekek kenyelmes tavoli be- es kikapcsolasat, mielott hazaer, es kenyelmesen utemezheti a leallast, hogy energiat es penzt takaritson meg.

A Sonoff S60 intelligens csatlakozo maximalis kimeneti teljesitmenye: 4000W (16A), altalaban elektromos futes vagy mas nagy teljesitmenyu eszkozok vezerlesere alkalmas.

Tamogatja az impulzuskapcsolast / idozitett leallitast is

A termek jellemzoi:

  • Kivalo tartossag - Nagy nevleges aramot es teljesitmenyt fogad el, es hosszu ideig stabilan mukodik. (Akar 4000W / 16A).
  • EU-s valtozat – Megfelel az EU szabvanyoknak, CE tanusitvannyal rendelkezik.
  • Tavoli inditas/leallitas – Barmikor, barhol, mostantol tavolrol is elindithatja es leallithatja az osszes csatlakoztatott eszkozt.
  • Valos ideju allapot – Tekintse meg az intelligens csatlakozo valos BE/KI allapotat.
  • Mobil alkalmazas – Ingyenes mobilalkalmazas iOS-re es Androidra: eWeLink.
  • Allapotfigyeles – A mobilalkalmazasban ellenorizheti az aljzat valos allapotat (be- vagy kikapcsolva).
  • Utemezes – Kulonfele idozito funkciok erhetok el: utemezett egyszer es rendszeresen (hetente) be/ki, visszaszamlalas/idozito, hurok.
  • Vezerles megosztasa – Iranyitsd eszkozodet csaladtagjaiddal egyutt.
  • Csoportvezerles – Csoportositsa a hasonlo tipusu eszkozoket egyetlen csoportba, es egyetlen erintessel kapcsoljon be/ki tobb eszkozt.
  • Jelenet – Tobb eszkoz be- es kikapcsolasa egyetlen erintessel.
  • Smart Scene – Homerseklet-, paratartalom-, mozgas- vagy egyeb erzekelok aktivaljak/inaktivaljak (kulon megvasarolhato).
  • Kompatibilitas – Tokeletesen mukodik az Amazon Alexaval, a Google Asszisztenssel, az IFTTT-vel es a Google Nesttel.
  • 6 honapos fogyasztasi elozmeny adatok – Az energiafogyasztasi adatok (ora pontossaggal) akar 6 honapig is tarolhatok, amelyeket a telefonra Excelbe exportalhatunk.
  • Elektromos parameterek megjelenitese – Kovesse nyomon eszkozei teljesitmenyet, aramat, feszultseget es kumulalt energiafogyasztasat valos idoben a mobilalkalmazasban.
  • Ertesites (push uzenet) kuldese beallitott fogyasztasi vagy teljesitmenyertek mellett – Azt is beallithatja, hogy a keszulek push uzenetet kuldjon az alkalmazasnak egy beallitott napi vagy havi fogyasztasi hatar felett, vagy ha a valos ideju fogyasztas egy erteknel magasabb keszlet.
  • Tulterheles elleni vedelem (OPS) – Beallithatja a teljesitmeny-, aram- es feszultsegkuszobot. Ha barmely feltetel teljesul, az S60 leall, hogy megvedje eszkozeit.
  • Reszleges (kiegeszito) vilagitas es tulfeszultseg vedelem – Mennydorges eseten azonnal allitsa le a vilagitas vagy instabil aramellatas altal generalt magas feszultseget (csak reszleges kiegeszito vedelem).
  • Belso rovidzarlat elleni vedelem – Ha a belso alkatreszek megserulnek es rovidzarlatot okoznak, a biztositek automatikusan vedi a keszuleket.
  • A rele hosszu kapcsolasi ideje - a rele 40000-szer kapcsolhato.
  • Gyermekvedelem – megakadalyozza, hogy a gyerekek ujjaikat vagy mas targyakat dugjak be a dugaszoloaljzat nyilasaiba.


24 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.