iPega PG-9083A vezetek nelkuli...
iPega PG-9083A vezetek nelkuli...
iPega PG-9083A vezetek nelkuli...
iPega PG-9083A vezetek nelkuli...

iPega PG-9083A vezetek nelkuli jatekvezerlo okostelefon tartoval

2160029
Elfogyott – feltöltés alatt
180,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: iPega

Modell: PG-9083A

Szin: terepszinu

Csatlakozas: vezetekes / Bluetooth

Bluetooth verzio: 5.0

Bluetooth hatotav: 8m

Fogantyu hosszabbitasi sugara: 28 cm

Akkumulator kapacitasa: 400mA

Uzemi aram: 15mA

Uzemi feszultseg: DC 3,7V

Bemeneti feszultseg: DC 5V

Bemeneti aram: 500mA

Mukodesi ido egy toltessel: kb 15 ora

Toltesi ido kb. 3 ora

Munkaido keszenleti uzemmodban: akar 30 nap

Tolto port: Micro-USB

Programozhato gombok szama: egy

Erintopad: Nem

Rezges: Nem

Beepitett hangszoro: Nem

3,5 mm-es audio jack bemenet: Nem

Kompatibilitas: Android 6.0V es ujabb verziok, iOS 13.0 es ujabb verziok, Wi

 

iPega PG-9083A jatekvezerlo



Emelje jatekat a kovetkezo szintre, es dontson uj rekordokat. Az iPega jatekvezerlo Android es iOS rendszerrel kompatibilis, es akar 280 mm-es allithato szelessegevel sokfele eszkozt kepes kezelni - beleertve az okostelefonokat es a tablagepeket is. A Bluetooth 5.0 stabil es gyors kapcsolatot garantal. A keszulek kabellel is csatlakoztathato, igy PC-n vagy PS3-on is kenyelmesen jatszhatunk. A hosszu elettartamu akkumulator akar 15 oranyi hasznalatot biztosit a PG-9083A-nak, az ergonomikus kialakitas pedig azt jelenti, hogy faradsag nelkul elvezheti a hosszabb jatekot.




1.jpg




2 csatlakozasi lehetoseg




A vezerlot ketfelekeppen csatlakoztathatja - vezetek nelkul vagy kabellel. A Bluetooth 5.0 kapcsolat lehetove teszi, hogy elfelejtse a jelatviteli problemakat. A PG-9083A gyors, stabil es megbizhato kapcsolatot kinal – varatlan kesesek vagy dadogas soha tobbe nem all az utadba! A keszuleket kabelen keresztul is csatlakoztathatja - peldaul szamitogephez vagy konzolhoz.




6.jpg





Tokeletesen atgondolt dizajn




A vezerlot csuszo kialakitasa jellemzi, melynek koszonhetoen allithato a szelessege. Ez azt jelenti, hogy egy 13-28 cm-es okostelefont vagy tablagepet konnyeden elhelyezhetunk rajta. A keszulekek vizszintesen es fuggolegesen is felszerelhetok – On donti el, hogyan lesz kenyelmesebb. A vezerlo hatuljan talalhato csuszka lehetove teszi a beallitott szelesseg rogziteset, garantalva a szukseges stabilitast.





4.jpg





Szeleskoru kompatibilitas




Jatssz kedvenc hardvereden akadalyok nelkul. A PG-9083A nemcsak Android 6.0+ vagy iOS 11.0-13.3.1 rendszert futtato telefonokkal es tablagepekkel kompatibilis, hanem tobbek kozott PS3-mal, Nintendo Switch-el es Windows PC-vel is. Ez szinte korlatlan lehetosegeket kinal. Nem szamit, mivel szeret jatszani – az iPega segit nyerni!




8.jpg




Ergonomikus kialakitas




Jatsszon orakon at anelkul, hogy aggodnia kell a csuklofajdalmak vagy a faradtsag miatt. A vezerlot ugy terveztek, hogy maximalis kenyelmet biztositson. Tartos anyagokbol keszult, de kellemes tapintasu - tokeletesen illeszkedik a kezedbe, es nem csuszik ki belole. A konnyen elerheto helyeken elhelyezett gombok meg elvezetesebbe teszik a jatekot – a kovetkezo lemez kozelebb van, mint gondolnad!




3.jpg





Hosszu uzemido – kenyelmes toltes




Felejtsd el a varatlan es nem kivant megszakitasokat a jatekban. A vezerlot hosszu elettartamu, 380 mAh-s akkumulatorral szereltek fel, amely akar 15 oras uzemidot is kinal. A mellekelt microUSB kabellel toltheted. A kontrollert toltes kozben is hasznalhatod – igy meg szuneteltetned sem kell a jatekot!




10.jpg




Allitsa be a tartalmat




  • Gamepad
  • Hasznalati utasitas
  • Micro USB kabel


No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.