Csodálatos intelligens relé 1, 1...
Csodálatos intelligens relé 1, 1...
Csodálatos intelligens relé 1, 1...
Csodálatos intelligens relé 1, 1...

Csodálatos intelligens relé 1, 1 csatorna Wifi vezérléssel

2280001
Utolsó tételek a raktáron
97,00 lei
Adóval együtt

1 -es intelligens relé Shelly 1 wifi vezérléssel egy nagyon kis méretű relé, amely lehetővé teszi a telepítést a kapcsolók mögötti fali dobozokba vagy a csatlakozódobozokba

Specifikációk:

Tápfeszültség: 110-265V, 50/60 Hz AC, 12V DC, 24-48V DC
AC csatlakozás: Fázisteljesítmény és nulla szükséges
Kimeneti teljesítmény: 3500W / 16A
Kommunikációs szabvány: 802.11 b / g / n (2,4 GHz)
Kompatibilitás: Amazon Echo, Google Home, HomeSeer, openHAB, Home Assistant, ioBroker, Hubitat, Hoobs, Symcan, Domoticz, nymea, SmartThings (béta), REST API

 

A Shelly 1 az egyik legkisebb nyílt forráskódú eszköz, amely WiFi -vel felszerelt, intelligens vezérlőáramkörökhöz. Kis mérete miatt beépítheti a konnektorba / világításkapcsoló mögé, akárcsak a hagyományos fénykapcsolót, vagy egy elektromos szekrénybe. Van egy omega sín adapter (DIN), és bármilyen elektromos szekrénybe beépíthető.


A Shelly 1 segítségével az elektromos berendezések mögött szabályozhatja a lámpákat, megtartva a meglévő kapcsolókat, és nyomon követheti azok állapotát (be / ki).

Képes alternatív és keresztkapcsolós működésre.

Vezeték nélküli: nincs szükség HUB -ra - Csatlakoztassa a Shelly 1 -et közvetlenül az otthoni Wi -Fi -hez.


Távirányító: irányítsa a világítást otthon, függetlenül attól, hogy hol van. Nem maradnak lámpák, és sötétben nem tér haza.

Rendkívül kompatibilis: kompatibilis az Android, iOS, Amazon Alexa és a Google asszisztens hangvezérlőkkel.

Széles feszültségtartomány: A Shelly 1 készülékek és eszközök széles körének vezérlésére használható.

Napkelte / napnyugta programok: A Shelly 1 automatikusan követi a napfelkeltét és a napnyugtát, és ennek megfelelően szabályozza a világítást.

Heti találkozók: válasszon egy időpontot, és állítsa be a világítást, hogy pontosan akkor kapcsoljon be / ki vagy halványuljon, amikor szeretné.

Pihenő API: Használja a REST API -t a Shelly 1 csatlakoztatásához otthoni automatizálási rendszeréhez.

A Shelly 1 a legokosabb eszköz. A Shelly 1 tudni fogja az Ön tartózkodási helyét, magas biztonságot kínál, és hozzáférést biztosít az eszközhöz.

Okos kialakítású, hogy illeszkedjen a legtöbb szabványos elektromos dobozhoz és kapcsolóhoz.

Ne felejtse el kikapcsolni a készülékeket. A beépített időzítő fél óra elteltével automatikusan kikapcsolhatja a sütőt.

Időzítő funkció: indítási / kikapcsolási programok beállítása minden munkanapra, hajnalhoz / szürkülethez igazított ütemezésekkel

Egyszerű telepítés: A Shelly 1 beállítása egyszerű, intuitív néhány lépésben. Mindent megtehetsz magadnak.

Világításvezérlés: Filmet néz, készülve a kanapén, pattogatott kukoricával az ölében? Vagy talán lefekszel, és le kell kapcsolnod az összes villanyt, annyira bosszantó. A kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében telepítse otthon a Shelly 1 -et, és egyetlen érintéssel vezérelheti a lámpákat okostelefonján vagy hangján keresztül. A Shelly 1 kompakt méretével bármilyen intelligens fénykapcsolót készíthet.

Garázskapu vezérlés: Elfelejtette bezárni a garázst? A Shelly 1 segítségével, amikor elhagyja otthonát, könnyen kinyithatja és bezárhatja a garázskaput anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy nyitva hagyta. A Shelly 1 üzemi feszültsége 12V, 24-60V DC, ami lehetővé teszi a legtöbb garázskapu vezérlését a piacon.

Öntözőrendszer: A gyönyörű zöld udvar nehéz feladat. Mivel a Shelly 1 képes automatikusan permetezni a kertet, biztos lehet benne, hogy a fű mindig zöldebb lesz, mint a szomszédoké. A készülék figyelheti a napot, és napnyugta után öntözi a kertet, hogy elkerülje a növények égését.

Csengetési értesítések: Csatlakoztathatja a Shelly 1 -et a csengőhanghoz, és azonnal értesítést kaphat, ha valaki a bejárati ajtóban van.

Ajtózár vezérlés: A Shelly 1 lehetővé teszi az ajtózár távoli kezelését. Zárhatja és kinyithatja, hogy bármi történjék is, megnyugodjon, tudva, hogy otthona biztonságban van.

Mozgásérzékelő fényvezérléssel: A Shelly 1 és a mozgásérzékelő segítségével mozgásérzékelőként is használható kültéri lámpákhoz.

A gyártó Mongoose operációs rendszerén alapuló ingyenes felhőszolgáltatás és okostelefon -alkalmazás is rendelkezésre áll.

Alkalmazás, számtalan lehetőség: A világ legjobb felhőszolgáltatásával, könnyen kezelhető felületével, jeleneteivel, tömegvezérlésével és még sok mással a Shelly Cloud alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan irányítsa otthonát. Minden Shelly integrálható és együttműködik a Shelly alkalmazás összes többi Shelly eszközével.

Beépített webszerver, konfigurálható a webes felületről a helyi hálózaton keresztül. LAN -kompatibilis, helyi hálózaton keresztül vezérelhető, Shelly Cloud és internet -hozzáférés nélkül. Támogatja az MQTT -t.

A készülék ESP8266 alapú vezérlővel működik, a firmware tetszés szerint módosítható a beépített pin-busszal (például Sonoff-Tasmota, ESPEasy, ESPurna), Könnyen integrálható saját automatizálási szerverével.

A többi intelligens kapcsolóhoz hasonlóan ezt az eszközt is a fázis- és a semleges vezetékhez kell csatlakoztatni.

Tápegység: 110-265V, 50 / 60Hz AC, 12V DC, 24-48V DC

Csúcsteljesítmény: 3500W / 16A

Integráció:

MQTT

HomeSeer

ioBroker

Otthoni asszisztens

openHAB

Domoticz

SIMCAN

nymea

Hubitat

Főzőlapok

REST API

1 Elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.