AQARA T2 2 csatornas rele,...
AQARA T2 2 csatornas rele,...
AQARA T2 2 csatornas rele,...
AQARA T2 2 csatornas rele,...
AQARA T2 2 csatornas rele,...

AQARA T2 2 csatornas rele, teljesitmenymerovel es reteszelo funkcioval motorokhoz

2280067
Raktáron
178,00 lei
Adóval együtt

Az Aqara T2 dual relay modul egy ketkoros intelligens rele modul, amely Zigbee 3.0 kommunikaciot hasznal, ezert az intelligens funkciokhoz egy Zigbee kozponti egysegre (egy Aqara hubra) van szukseg. Ugy terveztek, hogy kepes legyen vezerelni a szaraz erintkezot vagy az AC es DC feszultseg kapcsolast.

Mukodesehez mind a fazis, mind a nulla vezetek szukseges.




Muszaki adatok:


Tapellatas: AC 220V (feszultseg alatt es semleges); AC 110V (csak feszultseg alatt); DC (60 V alatt)

Kimenet: Szaraz erintkezo - AC 100-240V max. 10A; DC 24V-60V (24V-30V max 10A); 30V-60V max. 1

Csatlakozas: Zigbee 3.0

A savok szama: 2

Uzemi homerseklet: 10-40 o C

Vedelem: tulterheles, tulmelegedes

Te

 

UJ Smart Zigbee Aqara relemodul 2 csoporttal, beepitett teljesitmenymerovel es reteszelesi moddal a motorvezerleshez.

Tamogatja mind a szarazerintkezos kapcsolast (feszultseg nelkul), mind a DC-AC kapcsolast, igy az alkalmazasok szeles skalajat tamogatja.

Hasznalhato hagyomanyos 2 gombos fali kapcsolo moge szerelve ket vilagitasi aramkor vezerlesere, vagy ketiranyu motorok vezerlesere, mint peldaul motoros arnyekolok, fuggonymotorok, motoros redonyok / redonyok es redonyok. Hasznalhato a hagyomanyos kapcsolo vezetek nelkuli kapcsolova alakitasara is: azaz mas eszkozok/aramkorok vezerlesere a fali kapcsolorol egy Aqara Zigbee hubon keresztul.

Aqara hubbal parositva tavolrol vezerelheto mas Aqara vezetek nelkuli eszkozokrol, peldaul Aqara ketgombos vezetek nelkuli fali kapcsolokrol, Aqara taviranyito gombjarol vagy Aqara jelenetvezerlo kockarol.

A mukodeshez feszultseg alatti es nulla vezetekek is szuksegesek, es mindket aramkor rendelkezik bemenettel a fali kapcsolokhoz, igy az intelligens vezerlo fali kapcsolorol is kapcsolhato.

Az "L1" es "L2" kimenetek atkapcsoljak az "L OUT"-ra csatlakoztatott feszultseget. Szaraz erintkezos vezerles eseten a valtas az "L1-L OUT" es az "LL OUT" kozott tortenik. Ha a 230 V-os valtoaramu eszkozoket a modullal kell vezerelni, az "L IN - L OUT" kapcsokat rovidre kell zarni a dobozban talalhato rovidzarlati vezetek segitsegevel.

Bar a kimenetek egymastol fuggetlenul kapcsolhatok, ugyanarra az "L OUT" kivezetesre vannak kotve, igy a ket relekimenethez csak azonos feszultsegszint hasznalhato.


A beepitett energiameronek koszonhetoen a modullal a vezerelt keszulekek energiafogyasztasa is nyomon kovetheto.

A modul falra csavarozhato vagy szabvanyos DIN-sinre szerelheto rogzitoadapterrel egyutt kerul szallitasra, igy fali konnektorban is hasznalhato, vagy elektromos szekrenyben a DIN-sinre szerelheto, vagy az elektronikai eszkoz melle szerelheto. (pl. feny).

Fali aljzatban valo hasznalatra: ajanlott nagyobb fali doboz, peldaul Kaiser nyolcszogletu doboz hasznalata, mivel nehany 65 mm-es szerelvenydoboz nem fer bele a modulba.

Az intelligens modul a Zigbee 3.0 vezetek nelkuli kommunikacios protokollt hasznalja a kozponti modullal valo kommunikaciohoz, igy a modul intelligens funkcioihoz es taviranyitojahoz Aqara Hub, egy Zigbee kozponti egyseg szukseges.

Tarsithato az Aqara hubbal, es kompatibilis szamos mas rendszerrel: kompatibilis az Apple HomeKit , a Google Home es az Alexa rendszerekkel, mukodik az IFTTT-vel es kompatibilis a Matter szabvanyt hasznalo rendszerekkel.



Jellemzok:

A termek meretei: 45,5 × 48 × 24 mm

Maximalis kimenet:

AC (100-250V): max. osszesen 10A (ket aramkor egyutt)

Max. 2500 W (izzolampa);

Max. 1A, max. 250 W (LED, CFL);

Max. 1A, max. 1/4 LE (motor) M.1.


DC (24V-60V):

24-30V: Max.10A, Max. 300 W (ellenallasos terheles);

30-60V: Max.1A, Max. 60 W (ellenallasos terheles);

Kompatibilitas: HomeKit, Google, Alexa es IFTTT

Gyari cikkszam: DCM-K01

30 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.