Shelly 2.5 2 csatornás intelligens...
Shelly 2.5 2 csatornás intelligens...
Shelly 2.5 2 csatornás intelligens...

Shelly 2.5 2 csatornás intelligens relé, fogyasztásmérés, vakvezérlési mód, WIFI

2280021
Elfogyott – feltöltés alatt
157,00 lei
Adóval együtt

A Shelly 2.5 az egyik legkisebb intelligens relékapcsoló, amely 2 WiFi csatornával van felszerelve a világon, teljesítménymérő funkcióval. Kis mérete miatt illeszkedik a falba a konnektor vagy a szabványos fénykapcsoló alatt. Tökéletes választás redőnyök, elektromos ablaknyitók és esernyők vezérléséhez is.

 

A Shelly 2.5 (a Shelly 1 későbbi verziója) az egyik legkisebb nyílt forráskódú eszköz, amely WiFi-vel rendelkezik az intelligens vezérlőáramkörökhöz beépített teljesítménymérővel. Ez a verzió 2 csatornát kezel és redőnyvezérléssel rendelkezik. Kis mérete miatt beépítheti egy szabványos konnektorba / világításkapcsolóba vagy egy elektromos szekrénybe, még akkor is, ha a szekrény tele van.

Teljesen átalakítva: 20% -kal erősebb, 30% -kal kisebb, 50% -kal nagyobb autonómia, 100% -ban védett, kettős teljesítménymérés!

  • Vezeték nélküli: nincs szükség HUB -ra - Csatlakoztassa a Shelly 2.5 -t közvetlenül az otthoni Wi -Fi -hez.
  • Távirányító : irányítsa a világítást otthon, függetlenül attól, hogy hol van.
  • Rendkívül kompatibilis: kompatibilis az Android, iOS, Amazon Alexa és Google asszisztensekkel. Hangjával vezérelheti eszközeit.
  • Széles feszültségtartomány: A Shelly 2.5 készülékek és eszközök széles körének vezérlésére használható.
  • Napkelte / napnyugta program: Automatikusan követi a napot, és kapcsolja be / ki a Shelly 2.5 -t a napfelkelte és napnyugta időpontjai alapján.
  • Heti találkozók: egyéni napi találkozókat hozhat létre eszközeihez
  • Túlmelegedés elleni védelem : belső hőmérséklet -érzékelő a túlmelegedés elleni védelemhez.
  • Kettős teljesítménymérés: két integrált precíz teljesítménymérő, amelyek lehetővé teszik az egyes csatornák fogyasztásának külön -külön történő mérését.

Kisebb, de erősebb. A Shelly 2.5 maximális terhelhetősége 2x2300W vagy 2x10A. A kettős teljesítmény független mérése minden csatornán, lehetővé téve az állapot és a történelem, valamint a jelenlegi és a múltbeli áramfogyasztás figyelését.

Irányítson bármilyen 110-230V-os görgőt, motoros függönyt vagy előtetőt. A Shelly 2.5 segítségével egyetlen érintéssel vagy akár hangjával is kinyithatja és bezárhatja a garázskaput. A redőnyök, garázskapuk, korlátok vagy bármely kétirányú motor vezérlése soha nem volt ilyen egyszerű.

Bármilyen készülékkel használható: A Shelly 2.5 a váltakozó- és egyenáramú források széles skáláját fogadja el, és az eszközök és készülékek széles skáláját vezérelheti.

Kevesebb, mint 2 süti egymásra rakva bárhol elfér a meglévő fali konzol alatt, még akkor is, ha sok kábel van. 30% -kal kisebb, mint Shelly 1PM, és 5% -kal kisebb, mint Shelly 1PM.

Könnyen telepíthető: nincs több kábelezési probléma. Bármikor megfordíthatja az AC -t, vagy külső pólusokat válthat. Telepítse a Shelly 2.5 reléket a meglévő elektromos áramkörökbe 3 percre, és okosabbá és energiahatékonyabbá teheti otthonát.

Túlmelegedés és túlfogyasztás elleni védelem: belső hőmérséklet-érzékelő a túlmelegedés elleni védelemhez. A Shelly 2.5 pontosan integrált teljesítménymérővel rendelkezik. Megmérheti az Ön által irányított összes elektromos eszköz teljes fogyasztását.

Irányítson 2 független áramkört 1 eszközzel: készen áll lefeküdni, de gondolkodni kezd, ha lekapcsolja a villanyt? Kerülje ezt, és vezessen 2 független áramkört egyetlen eszközzel. Egyszerűen telepítse a Shelly 2.5 -t, és vezesse két külön lámpa világítását. Lehet azonos vagy különböző helyiségekben.

Shelly 2.5 rendkívül kicsi méretek csak 39 x 36 x 17 mm. 30% -kal kisebb, mint a Shelly 2 előző verziója, és 5% -kal kisebb, mint a Shelly 1.

A Shelly 1 mögé építve a meglévő kapcsolók megtartásával szabályozhatja a lámpákat, és figyelheti azok állapotát (be / ki).

Támogatja a redőny vezérlését (görgős motor): az egyik áramkör szabályozza a gördülést, a másik pedig a lefelé gördülést.

Időzítő funkció:

  • állítsa be az indítási / kikapcsolási programokat a hét bármely napjára
  • hajnalhoz / szürkülethez igazított menetrendek elfogadása

A gyártó Mongoose operációs rendszerén alapuló ingyenes felhőszolgáltatás és okostelefon -alkalmazás is elérhető a Shelly 2.5 -hez

Beépített webszerver, konfigurálható a webes felületről a helyi hálózaton keresztül. LAN -kompatibilis, helyi hálózaton keresztül vezérelhető internet -hozzáférés és Shelly Cloud nélkül. Támogatja az MQTT -t.

Kompatibilis a Google Home és az Amazon Echo hangvezérléssel.

A készülék ESP8266 alapú vezérlővel működik, a firmware tetszés szerint módosítható a beépített pin-buszon keresztül (például Sonoff-Tasmota, ESPEasy, ESPurna), könnyen integrálható a saját automatizálási szerverével.

A többi intelligens kapcsolóhoz hasonlóan ezt az eszközt is a fázis- és a semleges vezetékhez kell csatlakoztatni.

Tápellátás: 110-230V, 50 / 60Hz AC, 24-60V DC

Csúcsteljesítmény: 10A csatornánként

Alkalmazás, számtalan lehetőség: A világ legjobb felhőszolgáltatásával, könnyen kezelhető felületével, jeleneteivel, tömegvezérlésével és még sok mással a Shelly Cloud alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan irányítsa otthonát. Minden Shelly integrálható és együttműködik a Shelly alkalmazás összes többi Shelly eszközével.

No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.