Száraz relé 2 Shelly Uni csatornával,...
Száraz relé 2 Shelly Uni csatornával,...

Száraz relé 2 Shelly Uni csatornával, WiFI vezérléssel és 4 bemenettel az érzékelőkhöz

2280022
Raktáron
97,00 lei
Adóval együtt

A Shelly Uni 2020 novemberében piacra dobott termék, elképesztő univerzális képességekkel. Maximum 3 DS18B20 hőmérséklet -érzékelőt vagy DHT22 páratartalom -érzékelőt csatlakoztathat. 2 digitális bemenetet támogat, amelyek ellenállnak a különböző feszültségeknek, és külön-külön működhetnek a 2,2-36 V DC és a 12-24 V AC között. Tartalmazza az ADC portot, amellyel analóg érzékelőket csatlakoztathat.

Ezenkívül a két potenciálmentes kimenet lehetővé teszi a vezérlést a bemenetekről vagy külön-külön, és átkapcsolhat 36VAC és 24VDC feszültségre, egyenként 100 mA maximális árammal.

 

A Shelly Uni 2020 őszén jelent meg, és azonnal a legkisebb okoseszköz lett. Az ideális méret 20 x 33 x 13 mm (0,78 x 1,29 x 0,5 hüvelyk), a Shelly UNI a legkisebb univerzális modul, amely minden régi eszközt okos lehet. Ez a kis relé sokat tud:

  • Rugalmas univerzális tápegység: A Shelly UNI 12V-36V DC és 12V-24V AC széles választékával táplálható.
  • Univerzális digitális bemenetek: 2 digitális bemenetet tartalmaz, amelyek ellenállnak a különböző feszültségeknek, és külön-külön működhetnek a 2,2-36 V DC és a 12-24 V AC között.
  • Univerzális kimenetek: A két potenciálmentes kimenet lehetővé teszi a vezérlést a bemenetekről vagy külön-külön, és akár 36VAC és 24VDC kapcsolásra is képes, egyenként 100 mA maximális áramerősséggel.
  • Univerzális ADC: Az ADC tartomány bármilyen feszültséget képes mérni 0-30 VDC között. A kettős tartomány 0-12V és 12-30V között kivételesen nagy pontosságot kínál.
  • Univerzális hőmérséklet- és páratartalom -érzékelők: A Shelly UNI akár 3xDS18B20 hőmérséklet -érzékelőt vagy 1Х -es páratartalom -érzékelőt is elfogad, lehetővé téve a kimenetek, a helyi jelenetek és a felhő bekapcsolását.
  • Univerzális protokollok: A Shelly UNI kompatibilis a REST, az MQTT, a CoAP, az Alexa, a Google Home és a Samsung Smart Things eszközökkel, így rendkívül kompatibilis az összes nagyobb otthoni automatizálási platformmal.
  • Univerzális ellenállás: Még ha nincs műanyag kocka is, az átlátszó szigetelőburkolat a chip felett megvédi a magas páratartalomtól, a portól és a rövidzárlat veszélyétől a hosszú munkaidő alatt.

Ez a kis eszköz bárhol elfér, ahol csak akarja. Még akkor is, ha nincs műanyag doboz a szigeteléshez, a chip feletti átlátszó burkolat szigeteli, és megvédi a készüléket vagy háztartási készülékeket érintő lehetséges veszélyektől.

Shelly_Uni_csengo_ertesites-300x238.jpg

Tipp: A tápegység széles választéka és rugalmassága miatt a Shelly UNI a legjobb választás otthoni megfigyeléshez és vezérléshez. Legyen olyan kényelmes, mint otthon, az egyik legjobb otthoni automatizálási megoldással! Teljesítményszabályozás, fényszabályozás, ajtó állapot, levegő hőmérséklet, vízhőmérséklet, vízszint -figyelő, szivárgás.

Korlátlan rugalmasságot kínál: A két rendelkezésre álló digitális bemenet lehetővé teszi a 36 V -os feszültség észlelését, és automatikusan értesítést küld a telefonra, aktiválja a Shelly Cloud jelenetet vagy elindítja a kimeneteket. Csatlakoztathatja Shellyt a régi csengőhanghoz, és intelligens funkciókat adhat neki, például értesítést kaphat a telefonjára minden alkalommal, amikor valaki csenget.

Integrálhatja a háztartási készülékekbe, hogy intelligens funkciókat biztosítson számukra. A Shelly UNI kettős tartománya lehetővé teszi bármely analóg érzékelő csatlakoztatását és mérését. Csatlakoztassa a víznyomás -érzékelőt a Shelly UNI -hez, és mérje meg a szintet, vagy akár automatizálja a töltőrendszert.

Kettős potenciállal rendelkező kimenetek, szabadon: A Shelly UNI 2 potenciál nélküli kimenettel rendelkezik, amelyek 36VDC -re és 100mA -ra kapcsolhatnak. Ne várja meg reggel, hogy a kávéfőző felmelegítse a vizet és elkészítse a kávét! Csatlakoztassa a Shelly UNI -hez, és indítsa el távolról, ahogy szeretné, vagy egy bevált programhoz.

A legolcsóbb módszer a hőmérséklet mérésére, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A Shelly UNI elfogadja a legnépszerűbb DS18B20 hőmérséklet -érzékelőt, amely gyakorlatilag bárhol használható a világon. Ha együtt szeretné figyelni a medencéjét, a teraszát és a levegő hőmérsékletét, csatlakoztassa a 3xDSB18B20 -at a Shelly UNI -hoz és élvezze.

Shelly_Uni_app_homerseklet-300x249.jpg

Alkalmazás, számtalan lehetőség: A világ legjobb felhőszolgáltatásával, könnyen kezelhető felületével, jeleneteivel, tömegvezérlésével és még sok mással a Shelly Cloud alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan irányítsa otthonát. Minden Shelly integrálható és együttműködik a Shelly alkalmazás összes többi Shelly eszközével.

Shelly_Uni_bekotese.jpg

77 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.