Vezérlő SMART Switch mini, Sonoff
Vezérlő SMART Switch mini, Sonoff
Vezérlő SMART Switch mini, Sonoff
Vezérlő SMART Switch mini, Sonoff

Vezérlő SMART Switch mini, Sonoff

2080021
Utolsó tételek a raktáron
45,00 lei
Adóval együtt

A Sonoff kompakt kapcsolót különböző típusú automatizálásra tervezték. Lehetővé teszi az otthoni eszközök kényelmes automatizálását az eWeLink alkalmazás segítségével okostelefon, táblagép vagy hangsegéd segítségével. Ennek köszönhetően kéznél van okos otthona.

Jellemzők:

Modell: Smart Switch mini
Tápfeszültség: 100-240V 50 / 60Hz, 10A
Kimeneti feszültség: 100-240V 50 / 60Hz, 10A
WIFI kapcsolat: 802.11 b / g / n 2,4 GHz
Anyag: PV V0
Méretek (mm): 42,6 x 42,6 x 20 mm

12 hónap garancia

 

Nagyon kicsi mérete és csatlakozási lehetőségei miatt ideális aljzatok vagy fali kapcsolók mögé. Tehát ahol csatlakoztatva van, ott vezérelheti a SMART -ot a ház klasszikus eszközeinek alkalmazásával, anélkül, hogy más eszközökre lenne szükség.

Alkalmazásvezérlés

Az eWeLink alkalmazásnak köszönhetően távolról vezérelheti eszközeit anélkül, hogy otthon vagy a közelben kellene lennie. Ez egy rendkívül hasznos funkció, ha nem biztos abban, hogy elhagyta -e a villanyt indulás előtt, vagy ha be szeretné kapcsolni a kedvence számára. Ezenkívül jó módja annak, hogy megijessze a potenciális tolvajokat, amikor otthonról távol vannak.

A készülék lehetővé teszi elektromos berendezések csatlakoztatását és vezérlését az Amazon Alexa vagy a Google asszisztens által felajánlott hangvezérlők segítségével

Állítsa be az indítást és a leállítást igényei szerint.

Állítson be egy indító és leállító programot, hogy az eszközök automatikusan be- és kikapcsoljanak, amikor akarja. Ezzel a funkcióval csökkentheti a felesleges energiafogyasztást. Ezenkívül lehetővé teszi a világvezérlés beállítását úgy, hogy az reggel, amikor felébred, kinyíljon.

1 Elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Ez a weboldal cookie -kat használ. További részletekért kérjük, olvassa el a SÜTŐPOLITIKÁT.