SONOFF intelligens érzékelő ablakok...
SONOFF intelligens érzékelő ablakok...
SONOFF intelligens érzékelő ablakok...
SONOFF intelligens érzékelő ablakok...

SONOFF intelligens érzékelő ablakok és ajtók Zigbee SNZB-04

2080029
Raktáron
47,00 lei
Adóval együtt

A Sonoff SNZB-04 ZigBee egy érzékelő, amely nagyobb biztonságot nyújt a lakásnak / háznak a betörések ellen. Az érzékelő értesítést küld a telefonon minden egyes ajtó / ablak kinyitásakor vagy bezárásakor. Vigyázzon saját és szerettei biztonságára, és élvezze a nyugalmat lakásában vagy házában.

Csak Sonoff RF híddal működik

 

senzor%20efractie_sonoff.jpg

Az érzékelő lehetővé teszi az eszközök vezérlését a ZigBee hídon keresztül, így a korlátlan lehetőségek kiváló kényelmet biztosítanak. Egyszerűen csatlakoztassa az érzékelőt a készülékhez, ez be- vagy kikapcsol minden alkalommal, amikor kinyitja vagy becsukja az ajtót.

senzor%20efractie_sonoff2.jpg

Amikor csatlakoztatja a fényképezőgépet az érzékelőhöz, a hangja rögzítésre kerül, és bekapcsol, amint egy meg nem hívott személy megjelenik a lakásban, ami nemcsak megijeszti a tolvajt, hanem rögzít minden mozgást. Amint ez megtörténik, értesítést küld a telefonjára.

senzor%20efractie_sonoff3.jpg

Az alkalmazás értesítéseket küld az érzékelő akkumulátorának alacsony szintjéről ( <10%). Nem kell aggódnia a készülék alacsony töltöttségi szintje miatt - mindig naprakész lesz az alkalmazással.

senzor%20efractie_sonoff4.jpg

Az érzékelő mögötti rögzítőpánt erős és rugalmas, lehetővé téve a könnyű és gyors felszerelést a helyiség bármely felületére.

senzor%20efractie_sonoff5.jpg

1039 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.