Shelly Plus fusterzekelo, vezetek...
Shelly Plus fusterzekelo, vezetek...
Shelly Plus fusterzekelo, vezetek...
Shelly Plus fusterzekelo, vezetek...
Shelly Plus fusterzekelo, vezetek...

Shelly Plus fusterzekelo, vezetek nelkuli, alkalmazasvezerles, riaszto

2280049
Elfogyott – feltöltés alatt
285,01 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:


Tapellatas: CR123A elem (3V)

Csatlakozas: Wifi 2,4 GHz (csak Bluetooth a halozati szinkronizalashoz)

Uzemi homerseklet: 0-55grC

Integracio: Amazon Echo, Google Home, HomeSeer, openHAB, Home Assistant, ioBroker, Hubitat, Hoobs, Symcan, Domoticz, nymea, SmartThings (beta), REST API

Webes felulet: igen

 

A Shelly Plus fustjelzo egy intelligens, elemmel mukodo, vezetek nelkuli fotoelektromos fustjelzo, amely hatekonyan erzekeli a lassu tuzeket, amelyek orakig parazsolnak, mielott meggyulladnanak.


Mindig legyen figyelmes, barhol is van!

A Shelly Plus Smoke egy vezetek nelkuli, elemmel mukodo riaszto, amely tovabbi vedelmet nyujthat otthonanak, csaladjanak es haziallatainak. Hosszu elettartama, nagy erzekenysege es Wi-Fi technologiaja lehetove teszi, hogy folyamatosan figyelje otthonat a fust miatt, es csaladja biztonsagban legyen, barhol is van.

Vedje otthonat a Shelly Plus Smoke segitsegevel

Fust vagy tuz eseten intelligens muveleteket allithat be Shelly eszkozei szamara, hogy megovja csaladjat es otthonat! Ezek a jelenetek tetszes szerint testreszabhatok, es pontos sorrendben es idokeretben tortenhetnek.

Azonnali ertesites kuldese es riasztas

Amikor a Shelly Plus Smoke veszelyt eszlel, hangos riasztast ad, hogy mindenki hallja a bent levoket, mikozben a sim elinditja az esemenyhez kivalasztott egyeni jelenetet, es az alkalmazason keresztul ertesiti Ont, fuggetlenul attol, hogy milyen messze van a House-tol.

Kapcsolja be a veszvilagitast, es nyissa ki az osszes ajtot

Ha otthona korul RGBW izzok, szalagok vagy riasztok vannak, a Shelly Plus Smoke kivalthatja azokat, hogy pirosra valtsanak, es a hazban tartozkodokat a legkozelebbi kijarathoz iranyitsak. Ugyanakkor az osszes ajto kinyithato, hogy csaladja gyorsan kilephessen a hazbol.

Szuntesse meg az osszes keszulek aramellatasat

A tovabbi karok megelozese erdekeben a Shelly Plus Smoke jelenetekkel vagy webhorogokkal aktivalhatja a tobbi Shelly eszkozt (Shelly retrofit PLUS relek vagy DIN-rail PRO relek), hogy gyorsan lekapcsolja az aramellatast a helyisegben, ahol a tuz keletkezett. .

Bejelenti, ha valaki van a szobaban

A Shelly Motion2-vel egyutt azonnal riasztast kaphat, ha mozgast eszlel a szobaban. Ezenkivul a webhookok segitsegevel mas eszkozoket, peldaul kamerakat, hangszorokat vagy barmilyen csatlakoztatott eszkozt aktivalhat, hogy segitse a tavoli monitorozast.

Az osszes eszkoz helyi vezerlese

A Shelly Plus fustjelzo kozvetlen muveleteket hajthat vegre a helyi halozat tobbi eszkozen anelkul, hogy csatlakozna az internethez vagy a Shelly Cloudhoz. Szamitson az azonnali reakcioidore es a helyi jelenetekre, hogy otthona biztonsagban legyen.

Funkciok:

  • Nincs szukseg HUB-ra! Mivel tamogatja a Wi-Fi- es Bluetooth-kapcsolatot, csak csatlakoztatnia kell a Shelly Plus Smoke-ot a Wi-Fi-halozathoz.
  • 3 ev akkumulator-elettartam: tamaszkodhat a Shelly IoT technologiajara, amely keves akkumulatort fogyaszt.
  • Hang- es fenyjelzesek: ha fustot eszlel, a Shelly Plus Smoke hangos hangot ( >85 db) es fenyjelzest ad.
  • Konnyen felszerelheto: a Shelly Plus Smoke nem rendelkezik kabelekkel es szogkorlatozasokkal, ami nagyon egyszeruve teszi a telepitest.
  • Azonnali ertesites: Nem szamit, hol van, a Shelly Plus Smoke azonnal ertesiti Ont minden veszelyrol. Barmilyen veszely eszlelese eseten a Shelly Plus Smoke azonnal, valos idoben ertesiti Ont es csaladtagjait, es lehetove teszi az intezkedesek megtetelet, fuggetlenul attol, hogy milyen messze van.
  • Intelligens jelenetek: allitson be egyeni jeleneteket a Shelly Plus Smoke mas Shelly eszkozokkel valo kombinalasaval.
  • A Shelly Cloud alkalmazas: A Shelly Cloud alkalmazas iOS, Android es Huawei rendszerekre erheto el!

Integraciok – Teljes kompatibilitas

A Shelly eszkozok kompatibilisek az Alexa, a Google Home, az Android es az iOS rendszerekkel. A hangsegeddel egyutt csak a hangoddal iranyithatod a Shelly eszkozoket!


Jellemzok:

  • Elemes mukodes: 1 db CR123A elem szukseges
  • LED jelzesek es eros riasztas;
  • Ebresztesi szunet (Csendes mod)
  • Alacsony akkumulator figyelmeztetes
  • Konnyu telepites


No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.