Aqara FP2 jelenleterzekelo...
Aqara FP2 jelenleterzekelo...
Aqara FP2 jelenleterzekelo...
Aqara FP2 jelenleterzekelo...

Aqara FP2 jelenleterzekelo millimeteres hullamu radar technologiaval

2280066
Raktáron
427,00 lei
Adóval együtt

Az Aqara uj, forradalmi FP2 jelenleterzekeloje a legujabb millimeteres hullamu radartechnologiat alkalmazza, amely mar enyhe mozdulatokkal is pontosan erzekeli az emberek jelenletet. Tamogatja akar 5 ember egyideju eszleleset, es tamogatja az automatizalast a helyisegben vegzett muveletek tartomanyaval.

Muszaki adatok:

Tapellatas: 5V DC (1A) - nem tartozek

Kabel: USB-USB c mellekelve

Csatlakozas: WiFi 2,4 GHz

Felszereles: falra vagy mennyezetre (eseserzekeleshez)

Javasolt helyerzekeles: 10m 3 - 40m 3

 

Az Aqara Presence Sensor FP2 a legujabb millimeteres hullamu radartechnologiat alkalmazza, amely mar enyhe mozdulatokkal is pontosan erzekeli az emberek jelenletet. Ez a technologia biztositja az okoseszkoz folyamatossagat es stabilitasat. A terulet pozicionalasi funkcioja is van, ami lehetove teszi a kulonbozo feltetelek automatizalasat a kulonbozo teruleteken, peldaul agyak es asztalok. Egy ter most akar 30 kis teruletre oszthato, es akar ot celpontot is kepes felismerni (Tobbszemelyes eszleles). Mas intelligens otthoni eszkozoket is vezerelhet olyan okoszisztemakon keresztul, mint az Apple Home, hogy szelesebb koru alkalmazasokat valositson meg. Olyan funkciokkal rendelkezik, mint az emberi eses felismeres es a beepitett fenyerzekelo. Ez egy nagyszeru segito is, amely valoban otvozi a felhasznalo otthoni eletenek sokszinuseget es megvalositja a kulonbozo szemelyisegek automatizalasat.

Jellemzok:

A terulet elhelyezese :

Jelentos elonyoket kinal a hagyomanyos PIR infravoros mozgaserzekelokkel szemben, mivel egyetlen radarerzekelovel akar kb. 430 negyzetlab (kb. 40 m²)*. Ezenkivul akar 30 zonara is feloszthatja, peldaul kanapera, agyra vagy asztalra. Ezenkivul minden zonahoz egyedi automatizalast konfiguralhat. Ez olyan, mintha tobb PIR mozgaserzekelot hasznalnank egyidejuleg egy jelenleterzekelovel, az FP2-vel.

Tobb ember eszlelese :

Egyszerre akar 5** celszemely is eszlelheto. Az eredmeny az, hogy mikozben megosztja a teret, automatikusan reagal a kulonbozo emberek helyzetenek megfeleloen, anelkul, hogy zavarna egymast.

Ultra nagy pontossag :

Figyelembe veszik a titkossagot es az eszlelesi pontossagot. Valodi kepek gyujtese nelkul kepes felismerni a nem induktiv erzekelesi jelet.

Az automatizalas altalaban helyben is elvegezheto. A millimeteres hullamu radar technologia stabilabb, mint az infravoros erzekelo erzekelese, meg akkor is, ha On ul vagy alszik.

Mas eszkozok vezerlese a HomeKit stb. segitsegevel: Az FP2 tobb erzekelokent jelenik meg a HomeKitben (es a Home Assistantban), az Alexaban es a Google Home-ban. Az erzekelot egyszeruen integralhatja hub nelkul, ami latszolag a legjobb megoldas az okosotthonok szerelmeseinek az okosotthon-beallitasok bovitesere.****

Eseserzekeles es riasztasok ***:

Ha valaki a szobaban leesik, az FP2 kepes eszlelni es ertesiteni. Ez a leheto legprivatabb es legkenyelmesebb modon tortenik, anelkul, hogy barmilyen eszkozt kellene magaval vinnie vagy kamerat kellene felszerelnie az allando megfigyeleshez. A hatas sugara egy 2 meter sugaru kor, az eseserzekeles pontossaga >98%. Az ajanlott beepitesi magassag 2,5 m-2,8 m.

Beepitett fenyerzekelo :

Teljesen mukodokepes fenyerzekelo erzekelo az Aqara okoszisztemaban. Ezzel a vilagitasautomatizalas sokkal rugalmasabba es kellemesebbe valik. A beepitett fenyerzekelo fejlett, sotet alapu otthonautomatizalast is lehetove tesz.

Helyi automatizalas es rugalmas telepitesi modszerek :

A telepites befejezese utan a termek helyben fut. Az FP2 automatizalasa tovabbra is kezdeti beallitaskent mukodik, ha idonkent instabil a Wi-Fi halozat. Es jobban vedi a maganeletet. Szamos telepitesi modszerrel rendelkezik a kulonfele telepitesi forgatokonyvekhez valo alkalmazkodashoz.

IPX5 es rejtett USB-C port :

Az IP besorolasnak koszonhetoen az erzekelo nedves kornyezetbe is telepitheto, peldaul furdoszobaba. Az erzekelo nyitott USB-C porttal rendelkezik, amely lehetove teszi, hogy a mellekelt kabelt kompatibilis USB-C-re cserelje, novelve az elhelyezesi rugalmassagot.

Felelossegi nyilatkozatok

*Az ajanlott eszlelesi ter 10 m³ -40 m³.

** A legjobb eredmeny legfeljebb 3 fo kovetese eseten erheto el.

***Csak a mennyezeten torteno elhelyezes tamogatott leeseserzekeleshez. Az eseserzekeles pedig csak a legtobb normal esest kepes azonositani, es nem helyettesiti az orvosi berendezeseket vagy a latast. Jelenleg az eseserzekelo nem tud kulonbseget tenni a falnak valo lassu zuhanas es az allas utani elajulas kozott.

****Bluetooth a jovobeni Matter funkciohoz is elerheto.

30 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.