Smart PIR mozgaserzekelo NEO, WiFi, TUYA
Smart PIR mozgaserzekelo NEO, WiFi, TUYA
Smart PIR mozgaserzekelo NEO, WiFi, TUYA
Smart PIR mozgaserzekelo NEO, WiFi, TUYA
Smart PIR mozgaserzekelo NEO, WiFi, TUYA

Smart PIR mozgaserzekelo NEO, WiFi, TUYA

2280082
Raktáron
63,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: NEO

Tipus: NAS-PD01W

Elem: CR123A x 1

Keszenleti aram: 20 uA

Varakozasi ido: 5 ev

Felhasznalasi ido: 1 ev (25 perc/nap); 2 ev (10 perc/nap)

Vezetek nelkuli kapcsolat: 2,4 GHz

Erzekeny mukodesi tavolsag: 7 m

Betekintesi szog: 110°

Mukodesi tavolsag: 45 m

Uzemi homerseklet: 0°C~40°C

Uzemi paratartalom: 20% ~ 85%

Tarolasi homerseklet: 0°C~60°C

Tarolasi paratartalom: 0% ~ 90%

 

Intelligens PIR mozgaserzekelo TUYA NEO NAS-PD01W WiFi

Gondoskodni szeretne otthona biztonsagarol, es nagyobb kenyelmet szeretne? A NEO intelligens mozgaserzekelovel ez lehetseges lesz! Akar 7 meteres erzekelesi hatotavolsaggal tunik ki, es azonnal ertesiti a gyanus tevekenysegekrol a szobaban. Ezen kivul sok mas eszkozzel es erzekelovel is mukodik, igy okos jeleneteket, programokat keszithet. A NEO-val semmi sem keruli el a figyelmet!

NEO/NAS-PD01W/1

Megbizhato teljesitmeny

A NEO mozgaserzekelot az akar 7 meteres mukodesi hatotavolsaga teszi kiemelkedove, igy biztos lehet benne, hogy egyetlen gyanus mozgas sem keruli el a figyelmet. Egyforman erzekeli a mozgasban levo embereket es allatokat. Ezenkivul a modern PIR technologianak koszonhetoen valos idoben rogziti a nappali es ejszakai mozgasokat. A NEO-val nyugodtan aludhatsz!

NEO/NAS-PD01W/2

Gyors es biztonsagos mukodes

A NEO mozgaserzekelo gyors es biztonsagos mukodest tesz lehetove. 2,4 GHz-es Wi-Fi halozaton keresztul csatlakozik hozza, ami stabilabb, gyorsabb es kenyelmesebb hasznalatot garantal. Igy konnyeden vezerelheti keszuleket telefonjaval. Ezen kivul mas eszkozokkel es erzekelokkel is mukodik, igy intelligens jeleneteket es programokat keszithet. Novelje biztonsagerzetet a NEO segitsegevel.

NEO/NAS-PD01W/3

Konnyu telepites

Aggodik egy nehez es hosszu telepites miatt? A NEO eszkozokkel nem leszel az! Az egesz folyamat nagyon gyors es egyszeru. Csak harom lepes elegendo az erzekelohoz valo csatlakoztatashoz. Eloszor csatlakozzon egy Wi-Fi halozathoz, majd toltse le az alkalmazast, es adja hozza az eszkozt. Csak ez kell a biztonsagerzeted novelesehez.

NEO/NAS-PD01W/4

Hosszu es kenyelmes mukodes

A NEO mozgaserzekelo a biztonsag es a kenyelem kombinacioja. CR123A elemmel mukodik, igy hosszu uzemidot kinal. Emellett kitunik kicsi es kompakt kialakitasaval, igy barmilyen helyisegbe konnyeden beszerelheti. Ezen kivul olyan platformokat tamogat, mint a Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant es Tmall Genie, igy meg konnyebbe es kellemesebbe valik a hasznalata.

NEO/NAS-PD01W/5

132 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.