Arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA
Arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA
Arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA
Arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA
Arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA
Arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA

Arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA

2280084
Raktáron
99,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: NEO

Modell: NAS-WS02W

Tapegyseg: CR2 x 1

Keszenleti aram: 10 uA

Varakozasi ido: 5 ev

Felhasznalasi ido: 4 ev

Vezetek nelkuli kapcsolat: 2,4 GHz

Csatlakozasi sugar: 45 m

Uzemi homerseklet: 0°C~40°C

Uzemi paratartalom: 20% ~ 85%

Tarolasi homerseklet: 0°C~60°C

Tarolasi paratartalom: 0% ~ 90%

Vizallo: IP67

Meretek: 67 × 67 × 24 mm

 

WiFi NEO NAS-WS02W Vizerzekelo TUYA arvizerzekelo





Szeretned novelni a biztonsagerzetedet? A NEO aradaserzekelo ebben segithet! Minden vizszivargasrol ertesit, raadasul a CR2 elemes tapegysegnek es a vizallo panelnek koszonhetoen tobb evig szolgalja Ont. Telepitese es csatlakoztatasa nem okoz gondot, mert nagyon egyszeruek. A NEO-nak koszonhetoen nyugodtan aludhat!




NEO/NAS-WS02W/1




Biztonsagi garancia




Az arvizerzekelo garantalja az On biztonsagat azaltal, hogy pontosan erzekeli az aradasokat otthonaban. Nagy erzekenyseget mutat, igy biztos lehet benne, hogy peldaul a mosogep kozeleben elhelyezkedo egyeb berendezesek is vannak. Hogyan mukodik. Elarasztas eseten a szonda vizbe merul, ami riasztast valt ki. Ezenkivul push ertesitest kuld a teljes helyzettel, hogy megtehesse a megfelelo intezkedeseket.





NEO/NAS-WS02W/2




Gyors es biztonsagos mukodes




A NEO arvizerzekelo gyors es biztonsagos mukodest tesz lehetove. 2,4 GHz-es Wi-Fi halozaton keresztul csatlakozik hozza, ami stabilabb, gyorsabb es kenyelmesebb hasznalatot garantal. Ennek koszonhetoen konnyeden vezerelheti keszuleket telefonjaval. Ezenkivul a vezerlopanel IP67 vizallosaggal rendelkezik, ami meg biztonsagosabba teszi a hasznalatat.





NEO/NAS-WS02W/3





Konnyu telepites





Aggodik egy nehez es hosszu telepites miatt? A NEO eszkozokkel nem! Az egesz folyamat nagyon gyors es egyszeru. Csak harom lepes elegendo az erzekelohoz valo csatlakoztatashoz. Eloszor csatlakozzon egy Wi-Fi halozathoz, majd toltse le az alkalmazast, es adja hozza az eszkozt. A vizerzekelot kulonfele helyekre telepitheti, peldaul a konyhaba vagy a furdoszobaba, hogy meg jobban novelje a biztonsagot





NEO/NAS-WS02W/4





Egyszeru hasznalat




A NEO aradaserzekelo a biztonsag es a konnyu hasznalat kombinacioja. CR2 elemmel mukodik, igy hosszu mukodesi idot biztosit. Ezenkivul kismeretu es kompakt kialakitasa is megkulonbozteti, igy barmilyen belso terbe illeszkedik. Ezen kivul olyan platformokat tamogat, mint a Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant es Tmall Genie, igy meg konnyebbe es kellemesebbe valik a hasznalata.





NEO/NAS-WS02W/5

3 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.