Intelligens arvizerzekelo NEO, WiFi,...
Intelligens arvizerzekelo NEO, WiFi,...
Intelligens arvizerzekelo NEO, WiFi,...
Intelligens arvizerzekelo NEO, WiFi,...
Intelligens arvizerzekelo NEO, WiFi,...

Intelligens arvizerzekelo NEO, WiFi, TUYA

2280087
Raktáron
48,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: NEO

Tipus: NAS-WS05W

Tapellatas: 2 x AA-1,5 V

Keszenleti aram: 10 uA

Varakozasi ido: 5 ev

Felhasznalasi ido: 4 ev

Vezetek nelkuli kapcsolat: 2,4 GHz

Csatlakozasi sugar: 45 m

Uzemi homerseklet: 0°C~40°C

Uzemi paratartalom: 20% ~ 85%

Tarolasi homerseklet: 0°C~60°C

Tarolasi paratartalom: 0% ~ 90%

 

WiFi NEO NAS-WS05W Vizerzekelo TUYA arvizerzekelo

Szeretned novelni a biztonsagerzetedet? A NEO aradaserzekelo ebben segithet! Ertesit minden vizszivargasrol, raadasul AA elemekkel valo mukodese miatt tobb evig szolgalja Ont. Telepitese es csatlakoztatasa nem okoz gondot, mert nagyon egyszeruek. A NEO-nak koszonhetoen nyugodtan aludhat!

NEO/NAS-WS05W/1

Biztonsagi garancia

Az arvizerzekelo garantalja az On biztonsagat azaltal, hogy pontosan erzekeli az aradasokat otthonaban. Nagy erzekenyseget mutat, igy biztos lehet benne, hogy peldaul a mosogep kozeleben elhelyezkedo egyeb berendezesek is vannak. Hogyan mukodik. Elarasztas eseten a szonda vizbe merul, ami riasztast valt ki. Ezenkivul push ertesitest kuld a teljes helyzettel, hogy megtehesse a megfelelo intezkedeseket.

NEO/NAS-WS05W/2

Gyors es biztonsagos mukodes

A NEO arvizerzekelo gyors es biztonsagos mukodest tesz lehetove. 2,4 GHz-es Wi-Fi halozaton keresztul csatlakozik hozza, ami stabilabb, gyorsabb es kenyelmesebb hasznalatot garantal. Ezzel konnyeden vezerelheti keszuleket telefonjaval.

NEO/NAS-WS05W/3

Konnyu telepites

Aggodik egy nehez es hosszu telepites miatt? A NEO eszkozokkel nem! Az egesz folyamat nagyon gyors es egyszeru. Csak harom lepes elegendo az erzekelohoz valo csatlakoztatashoz. Eloszor csatlakozzon egy Wi-Fi halozathoz, majd toltse le az alkalmazast, es adja hozza az eszkozt. A vizerzekelot kulonfele helyekre telepitheti, peldaul a konyhaba vagy a furdoszobaba, hogy meg jobban novelje a biztonsagot

NEO/NAS-WS05W/4

Egyszeru hasznalat

A NEO teljesitmenyerzekelo a biztonsag es a kenyelem kombinacioja a felhasznalo szamara. Ket AA-1.5V elemmel mukodik, igy hosszu uzemidot kinal. Ezen kivul olyan platformokat tamogat, mint a Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant es Tmall Genie, igy meg konnyebbe es kellemesebbe valik a hasznalata.

NEO/NAS-WS05W/5

56 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.