Intelligens ablak vagy ajto erzekelo...
Intelligens ablak vagy ajto erzekelo...
Intelligens ablak vagy ajto erzekelo...
Intelligens ablak vagy ajto erzekelo...
Intelligens ablak vagy ajto erzekelo...

Intelligens ablak vagy ajto erzekelo NEO, Wifi, TUYA

2280088
Raktáron
45,66 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: NEO

Tipus: NAS-DS05W

Tapellatas: 2 x AA-1,5 V

Keszenleti aram: 27,9 uA

Vezetek nelkuli kapcsolat: 2,4 GHz

Mukodesi tavolsag: 45 m

Uzemi homerseklet: 0°C~40°C

Uzemi paratartalom: 20% ~ 85%

Tarolasi homerseklet: 0°C~60°C

Tarolasi paratartalom: 0% ~ 90%

 

Ajto- es ablaknyitas-erzekelo WiFi NEO NAS-DS05W NAS-TUYA




Szabalyozni szeretne az ajtok vagy ablakok zarasat es nyitasat? A NEO ajto- es ablaknyitas-erzekelovel ez lehetseges lesz! Ez idealis valasztas azoknak, akik a biztonsagot helyezik eloterbe. Egy dedikalt alkalmazasnak koszonhetoen mindig mindent kezben tarthat, meg akkor is, ha tavol van otthonatol. Elvezze a nagyobb vedelmet a NEO keszulekkel!




NEO/NAS-DS05W /1




Garantalt biztonsag





Az ajtokhoz es ablakokhoz hasznalhato NEO szenzor okosabba teszi ajtoit es ablakait, nyugalmat es biztonsagerzetet adva. Amikor elhagyja a hazat, ez a keszulek ertesiti Ont, ha egy ajto vagy ablak nyitva van, vagy kulso targy manipulalja. Ez azonnal eszleli az otthoni rendellenessegeket. Tartson mindent ellenorzese alatt egy dedikalt alkalmazassal, amely lehetove teszi biztonsagi rendszerenek felugyeletet es kezeleset barhonnan es barmikor. Fektessen be biztonsagaba, es erezze magat magabiztosan otthonaban.




NEO/NAS-DS05W /2





Gyors es biztonsagos mukodes




A NEO erzekelo gyors es biztonsagos mukodest kinal. 2,4 GHz-es Wi-Fi halozaton keresztul csatlakozik hozza, ami stabilabb, gyorsabb es kenyelmesebb hasznalatot garantal. Ezzel konnyeden vezerelheti keszuleket telefonjaval. Novelje biztonsagerzetet a NEO segitsegevel.




NEO/NAS-DS05W /3




Konnyu telepites





Aggodik a nehez es hosszadalmas telepites miatt? A NEO eszkozokkel nem leszel az! Az egesz folyamat nagyon gyors es egyszeru. Csak harom lepes elegendo az erzekelohoz valo csatlakoztatashoz. Eloszor csatlakozzon egy Wi-Fi halozathoz, majd toltse le az alkalmazast, es adja hozza az eszkozt. Mindez azert van, hogy novelje biztonsagerzetet.




NEO/NAS-DS05W /4




Hosszu es kenyelmes mukodes





Az ajtokhoz es ablakokhoz hasznalhato NEO erzekelo a biztonsag es a kenyelem kombinacioja. Ket AA-1.5V elemmel mukodik, igy hosszu uzemidot kinal. Ezen kivul olyan platformokat tamogat, mint a Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant es Tmall Genie, igy meg konnyebbe es kellemesebbe valik a hasznalata.





NEO/NAS-DS05W /5

134 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.