Shelly árvíz érzékelő hőmérséklet...
Shelly árvíz érzékelő hőmérséklet...
Shelly árvíz érzékelő hőmérséklet...

Shelly árvíz érzékelő hőmérséklet méréssel

2280020
Utolsó tételek a raktáron
142,00 lei
Adóval együtt

A Shelly Flood az új WiFi alapú árvízérzékelő beépített hőmérséklet-érzékelővel, amelyet 2019 szeptemberében mutattak be.

 

A 2019 szeptemberében bemutatott Shelly Flood az új Shelly WiFi hozzáférés árvíz / szivárgás érzékelő. Az alacsony fogyasztás miatt az akkumulátoros készülék több mint 1 évig, vagy a gyári kézikönyv szerint akár 18 hónapig is képes működni.

Árvíz érzékelő hőmérséklet méréssel!

  • Vezeték nélküli: Csatlakoztassa a Shelly Floodot közvetlenül a Wi-Fi hálózatához további vezérlők használata nélkül.
  • Kerülje az árvizeket: azonnal értesítjük, ha folyadékot észlel a Shelly Flood.
  • Hőmérséklet -szabályozás: Ügyeljen a hőmérséklet -ingadozásokra, és tartsa a padlófűtést a kívánt hőmérsékleten.
  • Könnyen kezelhető: Az egyetlen dolog, amire szüksége van az összes Shelly árvíz kezeléséhez, egy mobiltelefon és a Shelly Cloud alkalmazás.
  • Hosszú élettartamú akkumulátor: Érezze magát kényelmesebben a Shelly Flood akár 18 hónapos akkumulátor-élettartamával.
  • Ingyenes felhőtörténet: Az összes Shelly árvízhőmérséklet -mérést legfeljebb egy évre rögzítik.
  • Vezeték nélküli: helyezze az érzékelőt az otthon bármely pontjára, ahol kellemetlen események fordulhatnak elő.
  • Távoli megfigyelés: figyelje magát otthon, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a Shelly Cloud alkalmazással és telefonjával.

Ha a készüléket vízcsap, mosógép vagy mosogató alá helyezi, amikor az érzékelő vízszivárgást észlel (például csőtörés, szeleptörés, hibás melegvizes radiátor miatt), az érzékelő aktiválódik, és riasztást küld a Shelly alkalmazásnak . Ha a Shelly Flood -ot egy Shelly 1 relével köti össze, akkor akár a víz mágnesszelepét is szabályozhatja. Az árvízérzékelő beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, így padlófűtés esetén méri a padló hőmérsékletét.

A Shelly Flood csak egy műalkotás, amely ötvözi a harmonikus formatervezést a fejlett technológiával. Az érzékelő kis mérete lehetővé teszi, hogy otthonában bárhová el lehessen helyezni, ahol még csekély a vízszivárgás esélye is.

Nincs szükség telepítésre vagy bekötésre! Egyszerűen helyezze az érzékelőt bárhová, ahol úgy gondolja, hogy szivároghat. Töltse le a Shelly Cloud alkalmazást, és adja hozzá a Shelly Flood érzékelőt. Most mindig értesítést kap, ha rossz helyen van víz.

Padlófűtés szabályozása: a padlófűtés kényelmet és kényelmet teremt a hideg évszakokban. Csak akkor használja a tiédet, amikor szükséged van rá a Shelly Flood segítségével. Ez a kis eszköz lehetővé teszi a padlófűtési rendszer hőmérsékletének beállítását, miközben maximalizálja az energiahatékonyságot.

Shelly_Flood_vizerzekelo_radiator_alatt.jpg

(A tesztek szerint a készülék nem képes észlelni az esőt, mert az esőcseppekben lévő vízmennyiség kicsi az áramkör bezárásához, csak a vízárvizeket, azaz nagyobb mennyiségű vizet érzékeli. Az eső észleléséhez javasoljuk, hogy használjon egy műanyag doboz az eső összegyűjtéséhez, hogy elegendő víz indítsa el az érzékelőt.)

Az adatokat a Shelly Cloud 1 évig ingyenesen tárolja, az adatok bármikor megjeleníthetők a Shelly okostelefon -alkalmazással, amely felár nélkül elérhető.

Az érzékelő közvetlenül csatlakozik a WiFi hálózathoz, nincs szükség kábelekre.

Egy alkalmazás, számtalan lehetőség: Könnyen kezelhető felület, jelenetek, tömegvezérlés és még sok más, a Shelly Cloud alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan irányítsa otthonát. Minden Shelly integrálható és együttműködik a Shelly alkalmazás összes többi Shelly eszközével.

Akkumulátor nélkül szállítjuk.

2 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.