SMART Zigbee Bridge PRO kozponti...
SMART Zigbee Bridge PRO kozponti...
SMART Zigbee Bridge PRO kozponti...

SMART Zigbee Bridge PRO kozponti egyseg, Sonoff, off-line helyi forgatokonyvekkel

2080118
Raktáron
109,00 lei
Adóval együtt

A Sonoff Zigbee Bridge Pro a Sonoff Zigbee Bridge uj verzioja, amely egy hid vagy atjaro a Zigbee protokollal rendelkezo intelligens eszkozok (relek es erzekelok) es mas WiFi-alapu Sonoff-eszkozok kozott, amelyek az eWeLink Cloud Sonoffon keresztul csatlakoznak. Lehetove teszi jelenetek letrehozasat a Zigbee es a WiFi eszkozok kozott, valamint okosotthon letrehozasat szamos technologia segitsegevel.


Az ESP32 chipnek koszonhetoen a Sonoff Zigbee Bridge Pro 4-szer tobb eszkozt tud tamogatni (akar 128 eszkozt), es akar offline modban is kepes jeleneteket mukodtetni a helyi Zigbee eszkozok kozott, igy ha az internethez kapcsolodik. Ez egy hibrid hid, amely tamogatja a jelenetalapu automatizalast online es offline is a

 

A Sonoff Zigbee Bridge PRO (ZBBridge-P), az uj Sonoff 2022 termek egy hid vagy atjaro a Zigbee protokollal rendelkezo intelligens eszkozok (relek es erzekelok) es mas WiFi-alapu Sonoff eszkozok kozott, amelyek az eWeLink Cloud Sonoffon keresztul csatlakoznak. Lehetove teszi tovabba, hogy intelligens jeleneteket hozzon letre, hogy a Wi-Fi es a ZigBee okoseszkozok kommunikaljanak egymassal, hogy hozzaferjenek egy intelligensebb otthonhoz, es mindezt az eWeLink alkalmazassal vezereljek. Maximalizalja a hatekonysagot akar 128 csatlakoztatott aleszkoz eseteben is, amelyek Zigbee-alapu kapcsolok, aljzatok es biztonsagi erzekelok.


A Pro verzio tovabbra is kepes a helyi automatizalasok mukodtetesere a Zigbee eszkozok kozott akkor is, ha megszakad az internetkapcsolata, mig a Zigbee Bridge Scenes korabbi verzioja internetkapcsolatot igenyel a jelenetalapu automatizalasok futtatasahoz. (Megjegyzes: a WiFi es a Zigbee eszkozok kozotti automatizalashoz tovabbra is internetkapcsolat szukseges.)


A Zigbee Bridge Gateway tamogatja a Zigbee 3.0 protokollt, es ugyanazt az eWeLink alkalmazast es eWeLink felhot hasznalja, mint a tobbi WiFi es RF alapu Sonoff es SmartWise eszkoz, igy praktikus eszkoz a Zigbee erzekelok osszekapcsolasara mas WiFi intelligens relekkel, es egyetlen okosrelek kozotti valtashoz. intelligens otthon vagy intelligens irodai rendszer.


Julius 13-tol es a Bridge firmware v1.1.0-tol kezdve csak a Sonoff Zigbee erzekelokkel, relekkel es intelligens csatlakozokkal, valamint a Gledopto Zigbee relekkel kompatibilis, a legtobb SmartWise Zigbee eszkoz meg nem kompatibilis.


Tamogatja a mesh halozati topologiat, es a Zigbee kinalata bovitheto mas Zigbee 3.0 eszkozok csatlakoztatasaval (230 V AC tapfeszultseggel).

Az osszes aleszkoz egyerinteses parositasa, gyorsabb, mint a Wi-Fi parositas. Tamogatja a kamera hozzaadasat a Bridge-hez vagy az aleszkozokhoz, igy kenyelmesen megtekintheti otthonat barmelyiken. Azt is parancsolhatja az Alexanak vagy a Google Home-nak, hogy hanggal vezereljek otthonat.


A termek jellemzoi:


  • Tavolrol vezerelheti a Zigbee eszkozoket es a Wi-Fi eszkozoket az eWeLink alkalmazason keresztul.
  • Az osszes csatlakoztatando aleszkoz egy kattintassal torteno gyors parositasa.
  • A nagy tavolsagu ZigBee jelatvitel szinte az egesz hazat lefedi, hatotavolsaga akar 80 m (nyilt terben).
  • A SONOFF ZigBee intelligens csatlakozok, kapcsolok, vezetek nelkuli kapcsolok es erzekelok szeles valasztekaval kompatibilis az intelligensebb jelenetek erdekeben.
  • Akar 128 Zigbee eszkozt tamogat.
  • Vezerelje a csatlakoztatott eszkozoket kihangositva az Alexa vagy a Google Home segitsegevel.
  • Fogadja el, hogy megosztja eszkozet csaladjaval, hogy kozosen iranyithassa.
  • Csoportositsa az eszkozoket es vezerelje oket az APP kezdolapjan az aleszkozok helyett.
  • Tekintse meg otthonat barmelyiken, ha kamerat ad hozza a Bridge-hez vagy az aleszkozhoz.
  • Tamogatja a push ertesitesek kuldeset a telefonra a Zigbee mozgasvezerlo erzekelorol es a Sonoff Zigbee Door Window erzekelojerol.
  • Normal MicroUSB 5V (1A) adapterrel mukodik (nem resze a termeknek).
  • A helyi Zigbee-eszkozok kozotti jelenetek tovabbra is offline modban futnak.


8604 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.