Zigbee Bridge Pro SmartWise...
Zigbee Bridge Pro SmartWise...
Zigbee Bridge Pro SmartWise...
Zigbee Bridge Pro SmartWise...

Zigbee Bridge Pro SmartWise kiterjesztett hatotavolsaggal es kapacitassal

2080103
Raktáron
155,00 lei
Adóval együtt

A kiterjesztett hatotavolsagu es kapacitasu SMartWise Zigbee Bridge Pro tovabbfejlesztett hid vagy atjaro a Zigbee protokollal (relek es erzekelok) es az eWeLink Cloud Sonoffval rendelkezo intelligens eszkozok kozott.

Mindketto tamogatja a Wi-Fi-t es a LAN-t (Ethernet), es tamogatja a Zigbee hatotavolsagat akar 200 m-ig es max. 120 Zigbee keszulek.

 

A kiterjesztett hatotavolsagu es kapacitasu SmartWise Zigbee Bridge Pro egy ujabb hid vagy atjaro a Zigbee protokollal (relek es erzekelok) rendelkezo intelligens eszkozok es az eros ESP32 ketmagos, 240 MHz-es chippel felszerelt eWeLink Cloud Sonoff kozott.

A Sonoff Zigbee Bridge-hez kepest (80 meteres hatotavolsaggal es 32 tamogatott eszkozzel) a SmartWise Zigbee Bridge Pro 200 meteres Zigbee vezetek nelkuli hatotavolsaggal erkezik (kulteri), es akar 120 Zigbee eszkozt is tamogat (erzekelok, relek, kapcsolok). A beepitett Wi-Fi mellett Ethernet tamogatast is kinal (LAN kabelen keresztul), mivel rendelkezik egy RJ-45 Ethernet slottal .

Lehetove teszi tovabba, hogy intelligens jeleneteket hozzon letre, hogy a Wi-Fi es a ZigBee okoseszkozok kommunikaljanak egymassal, hogy hozzaferjenek egy intelligensebb otthonhoz, es mindezt az eWeLink alkalmazassal vezereljek. Maximalizalja a hatekonysagot akar 120 csatlakoztatott aleszkoz eseteben is, amelyek ZigBee-alapu kapcsolok, aljzatok es biztonsagi erzekelok.

A Zigbee Bridge Gateway tamogatja a Zigbee 3.0 protokollt, es ugyanazt az eWeLink alkalmazast es eWeLink felhot hasznalja, mint a tobbi WiFi es RF alapu Sonoff es SmartWise eszkoz, igy praktikus eszkoz a Zigbee erzekelok osszekapcsolasara mas WiFi intelligens relekkel, es egyetlen okosrelek kozotti valtashoz. intelligens otthon vagy intelligens irodai rendszer. Kompatibilis a Sonoff Zigbee intelligens erzekeloivel es mas harmadik feltol szarmazo Zigbee eszkozokkel is: egysavos intelligens kapcsolo, homerseklet es paratartalom erzekelo, mozgaserzekelo, vezetek nelkuli ajto/ablak erzekelo es vizerzekelo, amelyek a ZigBee Alliance tanusitvannyal rendelkeznek.

Tamogatja a mesh halozati topologiat, es a Zigbee kinalata bovitheto mas Zigbee eszkozok beepulo moduljaival, mint peldaul a Sonoff Basic ZBR3, ZBMini stb.

Az osszes aleszkoz egyerinteses parositasa, gyorsabb, mint a Wi-Fi parositas. Tamogatja a kamera hozzaadasat a Bridge-hez vagy az aleszkozokhoz, igy kenyelmesen megtekintheti otthonat barmelyiken. Azt is parancsolhatja az Alexanak vagy a Google Home-nak, hogy hanggal vezereljek otthonat.

A termek jellemzoi:

  • Tavolrol vezerelheti a ZigBee eszkozoket es a Wi-Fi eszkozoket az eWeLink alkalmazason keresztul.
  • Az osszes csatlakoztatando aleszkoz egy kattintassal torteno gyors parositasa.
  • A nagy tavolsagu ZigBee jelatvitel szinte az egesz hazat lefedi, akar 200 m-es hatotavolsaggal (nyilt terben).
  • Eroteljes ESP32 Dual Core 240MHz-es chippel szerelve
  • A SONOFF ZigBee intelligens csatlakozok, kapcsolok, vezetek nelkuli kapcsolok es erzekelok szeles valasztekaval kompatibilis az intelligensebb jelenetek erdekeben.
  • Akar 120 Zigbee eszkozt tamogat.
  • Vezerelje a csatlakoztatott eszkozoket kihangositva az Alexa vagy a Google Home segitsegevel.
  • Fogadja el, hogy megosztja eszkozet csaladjaval, hogy kozosen iranyithassa.
  • Csoportositsa az eszkozoket es vezerelje oket az APP kezdolapjan az aleszkozok helyett.
  • Tekintse meg otthonat barmelyiken, ha kamerat ad hozza a Bridge-hez vagy az aleszkozhoz.
  • Mas ZigBee Alliance tanusitvannyal rendelkezo okoseszkozokkel is mukodik.
  • Tamogatja a push ertesitesek kuldeset a telefonra a Zigbee mozgasvezerlo erzekelorol es a Sonoff Zigbee Door Window erzekelojerol.
  • Normal USB-C 5V (1A) halozati adapterrel mukodik (nem resze a termeknek).
  • Ethernet (vezetekes LAN) tamogatassal is rendelkezik, mivel rendelkezik egy RJ-45 Ethernet slottal
20 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.