USB-kulcs Sonoff ZigBee 3.0 - E

USB-kulcs Sonoff ZigBee 3.0 - E

2080150
Raktáron
109,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:


Gyarto: Sonoff

Nev: Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus - E Gateway Zigbee

Bemeneti feszultseg: DC 5V (max. 100mA)

Uzemi homerseklet: -10°C ~ 40°C

Vezetek nelkuli kapcsolat: Zigbee 3.0

Anyaga: aluminium otvozet

Meretek: 75 x 25,5 x 13,5 mm

 

Sonoff Zigbee 3.0 USB Dongle Plus – Zigbee Gateway




A Sonoff Dongle-E Zigbee atjarokent hasznalhato Home Assistant, openHAB, Zigbee2MQTT vagy mas nyilt forraskodu platformokon az osszes Zigbee eszkoz helyi vezerlesehez. Lehetove teszi akar 32 eszkoz egyideju csatlakoztatasat, es hatekonyabban mukodik, mint a CC2531 vagy a ConBee 2. Tobbe nem kell beruhaznia kulonbozo markaju Zigbee hubokba, mindossze egy univerzalis atjarora van szuksege - Dongle Plus!



8.jpg




Szeleskoru kompatibilitas




A Dongle Plus-t Zigbee 3.0 atjarokent fogja hasznalni nyilt forraskodu platformokon a kulonbozo markaju eszkozok kezelesehez, vagy a router firmware-enek flash-megjelenitesehez a halozat hatotavolsaganak bovitese erdekeben. 1,5 meteres USB-kabelt is vasarolhat a nagyobb jeltartomany erdekeben. A termek olyan platformokkal mukodik, mint a Home Assistant, az openHAB, a Zigbee2MQTT stb. Ezenkivul tamogatja a Linuxot, az Ubuntut, a Raspbiant, a Windowst es a macOS-t.




5.jpg




Gondosan atgondolt dizajn



A termek aluminiumotvozetbol keszult, ami javitja a jelatvitelt. Ezenkivul kikuszoboli a periferias eszkozok interferenciajat. Kulso SMA antennaval rendelkezik - a poziciojat is beallithatja. Ezenkivul a +20 dBm kimeneti erosites a jeltartomany haromszorosat erinti.



1.jpg






1766 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.